Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכביש הבריגדה היהודית בסביבות השעה 12 בלילה צילמם אותי רכב מסוג טויוטה קאמרי לבנה שחנה על שולי הדרך. הרכב סמוי כנראה.

הייתי בערך 20 קמ"ש מעל המותר. האם גם במקרים כאלו מורידים 5 קמ"ש כמו ששוטר תופס אותך? או שלא?

אגב.

הכביש היה הבריגדה היהודית בדרך מהרצליה לרעננה מול מפעלי העץ שנמצאים שם (תחנת הדלק). הכביש ריק בשעות הלילה המאוחרות וקשה מאוד להישאר על מהירות 60 בדרך בינעירונית כזאת.

כנראה שהיה למשטרה מבצע כיוון שאני לא היחיד, אלא היו עוד הרבה אחריי ולפניי (כנראה) שצולמו על ידי המשטרה.

מה העונש הצפוי לי? (נהג חדש, שנה וחצי רישיון.)

לפני חצי שנה אני חניתי בחניה כפולה (חיכיתי שיתפנה לי מקום) ולא הייתי ליד הרכב, באה ניידת והשוטר לא נתן לי דו"ח אלא אזהרה. יכול להיות שאהזהרה תיכנס לתוקף כעת?

אשמח לעזרה, אני אובד עצות.

ג'ימיניב!

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בכביש הבריגדה היהודית בסביבות השעה 12 בלילה צילמם אותי רכב מסוג טויוטה קאמרי לבנה שחנה על שולי הדרך. הרכב סמוי כנראה.

הייתי בערך 20 קמ"ש מעל המותר. האם גם במקרים כאלו מורידים 5 קמ"ש כמו ששוטר תופס אותך? או שלא?

אגב.

הכביש היה הבריגדה היהודית בדרך מהרצליה לרעננה מול מפעלי העץ שנמצאים שם (תחנת הדלק). הכביש ריק בשעות הלילה המאוחרות וקשה מאוד להישאר על מהירות 60 בדרך בינעירונית כזאת.

כנראה שהיה למשטרה מבצע כיוון שאני לא היחיד, אלא היו עוד הרבה אחריי ולפניי (כנראה) שצולמו על ידי המשטרה.

מה העונש הצפוי לי? (נהג חדש, שנה וחצי רישיון.)

לפני חצי שנה אני חניתי בחניה כפולה (חיכיתי שיתפנה לי מקום) ולא הייתי ליד הרכב, באה ניידת והשוטר לא נתן לי דו"ח אלא אזהרה. יכול להיות שאהזהרה תיכנס לתוקף כעת?

אשמח לעזרה, אני אובד עצות.

לא מורידים 5 קמ"ש על צילום במולטונובה, מורידים רק במקרה של לייזר.

אין קשר בין האזהרה ההיא לדו"ח שתקבל על המהירות.

נסה לבדוק אם מישהו מההורים או אחי מוכן לקחת את הדו"ח עליו, עדיף שהם יקחו את זה בגלל טריות הרישיון שלך.

תודה על האזהרה, אני עובר בכביש הזה כל יום ובהחלט בלתי אפשרי להשאר שם על 60 קמ"ש.

לאיזה כיוון זה היה? מזרח או מערב?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הם עושים את זה בשני הכיוונים.

אני עברתי שם גם אתמול בערך בשעה 02:00, הייתה שם הג'טה הלבנה, צילמה מישהו שנסע כמה מכוניות מאחוריי.

אגב שני הכיוונים, בכיוון ההפוך (מרעננה להרצליה) יש להם נקודת מחבוא מסוכנת חבל על הזמן, עד הרגע שאתה מקביל אל הניידת אתה לא רואה אותה...

פורסם

מכיר את הנקודת מחבוא שלהם, קצת לפני התחנת דלק אם אני לא טועה, או שזה קצת אחרי.

אבל היה למשטרה אתמול כנראה מבצע לתפיסת נהגים חדשים שעוברים על החוקים כנראה. כיוון שגם ברעננה הייתה הרבה פעילות של המשטרה.

בקשר לבעיה שלי

אני מאמין שהצילום היה בלייזר.

יש איזה שהוא חוק שאומר מעל 15 קמ"ש מעל המותר אתה מקבל עונש כזה ואחר

ומעלה 25 קמ"ש מעל המותר אתה מקבל עונש כזה ואחר?

אם כן אשמח לדעת מהו לגבי (כיוון שזה בלייזר, אז מעל 15 קמ"ש לאחר הפחתה של 5 קמ"ש)

בקשר לרישיון שלי אני בספק אם זה יגיע לרישיון שלי זה יגיע לבעל הרכב כי זה צולם (ראיתי פלאש) ולא עצר אותי אף שוטר.

בכל מקרה אני אשלם את הקנס.

ג'ימיניב!

פורסם

אם התפיסה שלך הייתה בלייזר היו צריכים לעצור אותך במקום.

אם צלמו אותך (כלומר ראית פלאש), כנראה שזאת היתה מולטנובה ואז אין הורדה.

אבל הכי טוב שתחכה לקנס ותראה מה יהיה (אם בכלל).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בקשר לרישיון שלי אני בספק אם זה יגיע לרישיון שלי זה יגיע לבעל הרכב כי זה צולם (ראיתי פלאש) ולא עצר אותי אף שוטר.

בכל מקרה אני אשלם את הקנס.

ואם נסעת יותר מהר ממה שנדמה לך והעבירה גוררת זימון למשפט ולא רק ברירת קנס?

וכבר כתבו לך את זה פה, פלאש+ אי עצירת שוטר = מולטונובה. אפילו רק פלאש= מולטונובה (או רמזור אדום, זה סיפור אחר)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ניב,

עברתי שם לפני כמה דקות...

סינג'רתי את אישתי לצלם.

תכיר, ג'טה לבנה סמויה עם מולטונובה:

th_004-1.jpg

פורסם

שהג'טה לא תתלונן בפורם שצילמו אותה...:roll:

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אז אחרי שווידנו שזה אכן שוטר, לאיזה עונש אני מחכה?

יכול להיגרם כתוצאה מדבר כזה שלילת הרישיון?

ג'ימיניב!

פורסם
Cספר, היא חונה בשדה לפני המרכז הבינתחומי ?

בדיוק!

חונה בשדה על רצועת הכורכר שיש במקום מדרכה במקביל לכביש.

הכביש מואר, השדה חשוך. קשה מאוד לראות את הניידת בצד עד שממש מתקרבים אליה.

פורסם

ואו לאיזה רמה הגענו!

הכביש הזה סלול מעולה, הוא בעל שני נתיבים לכל כיוון ואי הפרדה די שמנמן באמצע! מעבר לעובדה שהוא מואר בתאורה מעולה

מה שעוד יותר מצחיק אותי זה הלייזר שאני רואה ממש אחרי הירידה לכביש 5 מאיילון לכיוון הרצליה (צפון), הם עומדים שם כבר שבוע ברצף בשעות הקטנות של הלילה, מיותר לציין שמדובר ב2 נתיבים בעלי הפרדה מבטון(לפסי רכבת בכלל לא לכיוון השני של הכביש), המקום מאוד מואר ואיפה שהם עומדים זה בדיוק איפה שהכביש נפתח ל5-6 מסלולים!!!!

זה נורא משעשע אותי אישית שהרבה פעמים יוצא לי לעבור שם ולידי נוסעות מכוניות חזקות שפשוט עושות צחוק מהניידת הזו. לדוגמא יצא לי לנסוע מאחורי M5 (מקורית!!!!) עם בחור מבוגר מאחורי ההגה. בכל אופן הגענו לקטע שבו הניידת עומדת להתגלות, שנינו נוסעים כ90 קמ"ש כחוק כמובן :wink: טוב מגיעים לקו עם הניידת הM5 נתנה מנה יפה של בנזין והתחילה להתעופף מהר מאוד לכיוון ה200 וצפונה קמ"ש - הניידת? התחילה לסוע, אפילו שלא הייתה לה מדידה של מהירות לא חוקית... משם והלאה זה היה נורא משעשע כשהשוטר הגיע אליי הוא כבר לא הבין לאן היא נעלמה... ברמזור סיפרתי לשוטר החביב שהאדמה נפתחה ובלעה אותו ממש כמו סרט, הרמזור התחלף בדיוק כשסיימתי את דברי והוא עשה פרסה וחזר ואני המשכתי ישר.

אבי.

פורסם

זה נורא משעשע אותי אישית שהרבה פעמים יוצא לי לעבור שם ולידי נוסעות מכוניות חזקות שפשוט עושות צחוק מהניידת הזו. לדוגמא יצא לי לנסוע מאחורי M5 (מקורית!!!!) עם בחור מבוגר מאחורי ההגה. בכל אופן הגענו לקטע שבו הניידת עומדת להתגלות, שנינו נוסעים כ90 קמ"ש כחוק כמובן :wink: טוב מגיעים לקו עם הניידת הM5 נתנה מנה יפה של בנזין והתחילה להתעופף מהר מאוד לכיוון ה200 וצפונה קמ"ש - הניידת? התחילה לסוע, אפילו שלא הייתה לה מדידה של מהירות לא חוקית... משם והלאה זה היה נורא משעשע כשהשוטר הגיע אליי הוא כבר לא הבין לאן היא נעלמה... ברמזור סיפרתי לשוטר החביב שהאדמה נפתחה ובלעה אותו ממש כמו סרט, הרמזור התחלף בדיוק כשסיימתי את דברי והוא עשה פרסה וחזר ואני המשכתי ישר.

אבי.

קרה לי מקרה דומה עם הקלימן.

אני ובעל הקלימאן משייטים לנו על 60 70,

רואים ניידת משטרה (איזה יונדאי אלנטרה כזאת ישנה).

נעמדים במקביל אליה, דופקים חיוך וטסים משם על 200+.

השוטר נסה לנסוע אחרינו, אך ללא הצלחה.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם
בדיוק!

חונה בשדה על רצועת הכורכר שיש במקום מדרכה במקביל לכביש.

הכביש מואר, השדה חשוך. קשה מאוד לראות את הניידת בצד עד שממש מתקרבים אליה.

מדובר על הכורכר שמזרחית לפסי רכבת איפה שהציוד צלילה?

עריכה - ראיתי עכשיו את הסרטון, נראה שזה לא שם אלא אחרי התחנת דלק. בסרטון זה לא נראה שהיא ממש מוסתרת. תודה בכל מקרה, טוב לדעת!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...