Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי איך שאני יודע,אין לסט הזה חיקוי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מזה משנה מאיפה קניתי

פשוט רוצה לדעת אם אפשר דרך הסיראל הזה לבדוק

זה מקום דיי מוכר ככה שרוב הסיכויים שלא ינסה לקלקל את השם שלו

אבל בכל זאת הייתי מעוניין לודאות 100אחוז שזה מקורי

פורסם

יאלה קדימה!!:lol:

נ.ב

שחכתי להגיד לך בהודעה הקודמת להתחדש, אז תתחדש חבוב:-)

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תודה

תאמת יש לי הרבה ציפיות

כרגע יש הרץ דיצ'י

למרות שכרגע זה לא יהיה המצב האופטימלי , כי אני צריך להביא מגבר חדש גם בזמן הקרוב :-)

פורסם

מזל טוב,בחירה מעולה וסט מדהים.

תעלה תמונות של הקרוס והטוויטר ואני ישווה את התמונות לרכיבים שלי.

לפי המיד - הסט נראה מקורי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

טוב אחרי התקנה של כמה שעות היום עם הגבהות התוצאה יצאה מעולה

אין מה להגיד שינוי של שמיים וארץ מול הדיצ'י ולבטח יהיה שינוי עוד יותר גדול שיגיע המגבר החדש ויחליף את הזוועה שיש לי עכשיו

ממה שהתרשמתי מאיזה שעה של שמיעה:

הצלילים הרבה יותר ניקיים וחלקים , רמקולים דופקים נורא יפה משתלבים מצויין עם הסאב

גיליתי צלילים בשירים שלא הייתי שומע בסט הקודם

הטוויטרים שזאת הנקודה החלשה אולי בסט פשוט מצויינים לטעמי

אז נכון אולי הם קצת צורמים אבל הפירוט מצויין וצלילים גבוהים נשמעים מצויין ומדוייק

שווים כל שקל ובטח במחיר שאני קניתי אותם ( שהוא דיי טוב :} )

לסיכום שינוי מדהים , אין יותר עיווטים בווליום גבוה שהיה בסט הקודם , הייתי שומע את הזמר מחרחר

חשוב לעשות איטום כי הדלתות מתחילות לרקוד לי בבאסים חזקים

פורסם

לי דווקא עלה 900 ש"ח הסט מאוד מבסוט ודווקא אם אתה שם את הקרוס על 0 הטויטרים לא צורמים למרות שבהתחלה אחרי טויטרים של רוקפורד היה חסר לי קצת חוזק בהם אבל אני מעדיף אותם על 0 אם כיוון טוב הם עובדים הרבה יותר טוב אלה אם כן אתה משנה את הטויטרים ל אלה של HERTZ מייל

• תוכן חדש...