Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי חברים,

לאחר התייעצויות, עזרה וקבלת תשובות מכמה חבר'ה פה בפורום, (תודה אמיר, אדי, מתן, עופר, איתמר ועוד..) הוחלט להתחיל להתקין את המערכת.

הרכיבים שנבחרו הם:

* רדיו דיסק אלפיין 9887R נקנה בארץ חדש.

* סט קדמי הייבריד אוביישן 6.5 נקנה בארץ חדש.

* מגבר אודיסון Lrx 4.1k, נקנה משומש מחבר פורום, מגבר דנדש, כאילו יצא מהשקית הרגע.[תודה, אלדד]

* סאב idmax 12d2v3, נקנה חדש מהיבואן דרך חבר פורום.

כפי שתראו תיכף בתמונות, הרמקול המקורי נמצא בזוית בלתי אפשרית, מנגן לתוך הרצפה, בזוית הפוכה לחלוטין מהמצב האופטימלי (- חכמי חלם אקסיס) תוסיפו לזה שאין מקום לרמקול שאינו צר וקבלו הכרח לבנות דלת שתוכל להכיל את הדרייבר ובנוסף לייצר זוית אופטימלית המופנית כלפי מעלה וגם כלפי הנהג.

לשם בניה זו, ובכלל את כל ההתקנה, נבחר לעשות יוסי [אלפיין] שאין צורך להציגו, ובמקום שירי הלל לפנאטיות בעבודה, לדיוק, לסבלנות, למקצועיות ולאורך הרוח פשוט הביטו בתמונות. תמונה אחת שווה אלף מילים.

למרות ההכרח בבניה ביקשתי לשמור יחסית על מראה קלאסי ולא בולט מדי.

יוסי מפרק את הריפוד דלתות (איזה 7000 ברגים בקטנה..) ואחרי התלבטויות והתחבטויות ,כן תיבה, לא תיבה, הוחלט - בעיקר מחוסר ברירה משום שהדלת "סגורה" ומאחורי הרמקול יושב לו בנינוחות מנגנון החלון כך שלא ניתן לגזור את הפח ולהכניס שם את הרמקול- בקיצור הוחלט לבנות "תיבה" שסופה פתוחה לתוך הדלת, כך שהרמקול בעצם מנגן לתוך נפח הדלת (דרך התיבה.)

אמנם חשבתי שבשלב ראשון לא אעשה איטום אך לאחר שראיתי ברכבים אחרים מה איטום עושה הבנתי שלא כדאי לחסוך בכך והוחלט לאטום דלתות כראוי. שכבה פנימית, שכבה חיצונית ועוד שכבה נוספת על הריפוד עצמו מאחור. יש לציין כי כיסויי הדלתות עצמם יצוקות היטב ובנויות מחומרים טובים מה שיעזור מן הסתם.

אני מקווה שעד סוף השבוע כבר הבניות תהיינה מוכנות כוללות ריפוד ואז אוכל בשבוע הבא להעמיד את הרכב להתקנה ולאיטום. אגב, היום הייתי אצל יוסי, היה שם shaked, לראות את יוסי עושה איטום זה חוויה.. אין עליו.

לצורך ההתקנה הוזמנו כבלים של קנוקונספט 0 גייג'. כן אני יודע שאין לי צורך בזה כרגע אך חשוב לי להשקיע בתשתית טובה ששדרוגים בעתיד לא ידרשו ממני שינויי תשתית, ובכלל, קצת יותר עדיף מאשר קצת פחות..

לגבי התקנת המגבר מאחור אני לא סגור על זה, נראה לי שאלך על התקנה סולידית על פלטה ואולי אף פלטה "הפוכה" - המגבר לכוון פנים הרכב. תיבה לסאב יבנה גם יוסי לפי הנפח המומלץ ע"י היצרן 1.3cubf, אין צורך לומר מה תהיה רמת הדיוק של התיבה..

כאמור, בשלב זה, הLRX יגביר פאסיבית את ההייבריד והמקס, ובעתיד ירכש מונו ואעבור לאקטיבי.

DSC02820.jpg

DSC02819.jpg

DSCN0021.jpg

DSCN0029.jpg

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא הבאת את התמונות של הרכב

אבל אני חייב לומר לך כול הכבוד שלא ניסית לחסוך והלכת על התקנה מעולה אצל יוסי . אני בטוח שאת הדיבידנדים של התקנה מעולה כמו שהוא יודע לעשות , אתה תשמע היטב הרבה אחרי שתשלם על זה

על יוסי ועבודתו אין כבר מה לומר, חוץ מהעובדה שעוד לפני התמונות אני בטוח שזו התקנה סופר דופר

מאחל לך הצלחה ושתהנה

בברכה יהודה

פורסם

מתקדם באמת יפה, אני רוצה לראות איך יראה התוצר הסופי.

תתחדש - כמו שאמרתי לך כבר, אני חושב שיש לך תשתית מתאימה יותר לאילייט, תשקול את זה בעתיד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, קודם כל שמעתי הייבריד ואהבתי מאד ולכן רכשתי. שנית, כמו שראית בעצמך כשהיינו שם, נפח התיבה שיכולתי ליצור שם היא 6 ליטר בלחץ. זה נראה לי מעט מאד גם לאילייט.

אגב, תודה רבה על הטיפים שנתת לי ובכלל שומעים אצלך מעולה.

אגב 2, אני שבוע לא מפסיק לצחוק על האוטו פרה והאוטו דג, קרעתי אותי.:-D

פורסם

בכיף.

6 ליטר יספיק לאילייט.

ולמה קרעת את עצמך :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

צביקה! תתחדש! אני שמח אתה מתחיל להרכיב את הכל ביחד כבר. מקווה שתהיה מרוצה!

בהצלחה!

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הגיע הזמן, לא?

תודה, אמיר. עדיין לא קניתי גלידות:-D כי זה עוד יקח זמן, יש הרבה עבודה, למרות שאני כבר מת לשמוע..

אגב, איפה אני משיג סבלנות? אין בעיה של תקציב..:wink:

פורסם

רכיבים מאוד טובים תתחדש ונראה שעשיתה עבודה מעולה.

* רדיו דיסק אלפיין 9887R נקנה בארץ חדש.

* סט קדמי הייבריד אוביישן 6.5 נקנה בארץ חדש.

* מגבר אודיסון Lrx 4.1k, נקנה משומש מחבר פורום, מגבר דנדש, כאילו יצא מהשקית הרגע.[תודה, אלדד]

* סאב idmax 12d2v3, נקנה חדש מהיבואן דרך חבר פורום.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

מזל טוב ,

תתחדש על הרכיבים וההחלטה להתקין וללכת על זה .

יש סבלנות במבצע, כדי להשיג אותה - פשוט תשב ותסתכל על האיש מתקין לך את הרכיבים ברכב.

מחכה לראות\לשמוע את המערכת, תעלה עוד תמונות .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני גר במרחק 50 ק"מ מהמתקין שלי והלוואי ויכולתי לשבת לידו כמה ימים. יש חיים, עבודה, בלה בלה בלה..

והנה קיבלתי טלפון שהגיע הכבל חיבור מהיר לIPOD. עכשיו נותר לרכוש איזה אייפוד משומש. מישהו?

• תוכן חדש...