Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש ברשותי מאזדה 6 2003 עם אזעקה.

שאני דורך את האזעקה (שאני יוצא מהאוטו) החלונות לא עולים בצורה אוטומטית ויש לסגור את החלונות לפני הפעלת האזעקה?

1.רציתי לשאול כמה עולה צ'יפ לאזעקה +- שיגרום לחלונות להעלות בהפעלת האזעקה? והיכן ניתן לעשות זאת ?

2.נאמר לי שזה גורם לבעיות בחלונות.מכיוןן שזה מאמץ את המנוע של החלונות שכן כל פעם נסגרים בבת אחת 4 חלונות וזה יוצר עומס על המנוע.זה נכון?

תודה רבה :)

פורסם

צ'יפ? מה זה סוני-פלייסטיישן...?!

אם זה ממש מפריע לך-

כל מתקין יוכל להרכיב לך- מרים שמשות.

יש כאלו שמרימים זוג בכל פעם...

לגבי בעייתיות-הרבה אנשים משתמשים בנ"ל ככה שכנראה שאתה לא צריך ממש לחשוש.

פורסם

החששות שאתה מעלה קשורים להבדל בין מרים איכותי למרים פשוט. מרים פשוט מבוסס על bi-metal והוא גורם נזק לאורך זמן למנועי החלונות, שכן לאחר שהחלון נסגר לוקח לו הרבה זמן (יחסית) לנתק את המתח. לעומתו מרים אלקטרוני מאיכות טובה מודד את הזרם ומפסיק מייד כשהוא מרגיש עומס.

פורסם

אצלי באוטו התקנתי אצל מתקין מרים חלונות.

כדי לא ליצור עומס, הוא מעלה את החלונות אחד אחרי השני, כל אחד בתור שלו.

לפי הסדר.

זה עובד נהדר כבר 3 שנים.

זה עלה לי 350 שקל.

זה המחיר גם היום, אני חושב.

אגב זה מאוד מאוד נוח.

פלג

פורסם

רוב הסיכויים הרכב יצא מהחברה עם אזעקה של קוברה עם מרימים מקוריים של קוברה.

יש סיכוי שהמרימים נשרפו או שנשרף פיוז של המרימים.

שווה בדיקה האם ישנם כבר מרימים והם לא תקינים או שיש צורך להתקין מרים חדש,כמו שאביב רשם מרימים של היום האיכותיים שביניהם הם אלקטרוניים ומבצעים הרמה של כל חלון אחד אחרי השני,ולא מפעילים חלונות שהם כבר למעלה ובכך לא נגרם נזק למנועים של החלונות.

פורסם

אז ככה,

עלות של מרימי שמשות היום עולה בין 300 ל400 שקל כולל התקנה.

לפי דעתי יש לך מרימי שמשות ברכב, אך ברכבים רבים כאשר מתקינים מערכת מיגון כגון איתוראן פוינטר וכו' מנטרלים את המרימי שמשות, תיגש למתקין באזור מגוריך שיערוך בדיקה רוב הסיכויים שיש אצלך מרימי שמשות ברכב.

אשמח אם תציין איזה מערכת מיגון קיימת אצלך ברכב,

מקווה שעזרתי,

אביחי.

פורסם
........ אך ברכבים רבים כאשר מתקינים מערכת מיגון כגון איתוראן פוינטר וכו' מנטרלים את המרימי שמשות, תיגש למתקין באזור מגוריך שיערוך בדיקה רוב הסיכויים שיש אצלך מרימי שמשות ברכב.

.........

מאיפה בדיוק הבאת את המידע הזה? ממש מעניין!, או בעצם, מקומם.

רבותי, אם לא יודעים ,לא עונים.

כך למשל, הייתי מתקין מורשה של איתוראן, 10 שנים עד בסמוך לפרישתי הזמנית מהתחום בארץ. מעולם , אבל מעולם לא שמעתי שאם מתקינים איתוראן (וגם לא מערכות איתור אחרות) , מנתקים את המרימי חלונות! (למעט מקרים בודדים ביותר, שמערכת האיתוראן לא יכלה לתקשר עם מרים החלונות שהיה, ובעל הרכב לא הסכים לשלם תוספת על התקנת מתאם נדרש. מכאן ועד לקביעה "שמנטרלים את המרים חלונות עקב התקנת מע' איתור, המרחק רב וגדול מאוד!, יותר מכך, רכבים בדכ יוצאים מהבונדט כבר מותקנים עם מערכות איתור, ולכן ברוב רובם המוחלט של המקרים, לא היה מקרה בודד כזה או אחר, של החלפת מע' מיגון וחוסר התאמה כזה)

אם יודעים, אז רושמים, כך, ולא באופן גורף ולא נכון.

אם מרימי חלונות לא קיימים, סימן שלא התקינו, ואם קיימים אך לא פועלים, סימן שהם מקולקלים, ו/או מנותקים עקב בעיות שהיו לרבות , חוסר התאמה.

אז להבא, בבקשה, עונים כשיודעים, או רושמים "לדעתי" . לפחות זה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...