Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

שאלה קצרה עם תשובה עוד יותר קצרה.

איזה תוסף לניקוי מערכת ההזרקה הוא הטוב, המוכח והמומלץ ביותר.

(עשיתי חיפוש ויצאתי יותר מבולבל :) ).

בברכה,

W202 C240

פורסם

לאו דווקא כשיש בעיות, ובעיקר כטיפול תקופתי מונע, לפחות חלק מיצרני הרכב ממליצים על שימוש בתוסף לניקוי מזרקים. שתי החברות שנחשבות לטובות והמוכרות הינן BG ו-LM. מאחר ואף אחד בפורום (למיטב ידיעתי) לא ביצע בדיקת מעבדה ולו הפשוטה ביותר לא תוכל לקבל תשובה מוסמכת מאף אחד וגם דיון זה, אם יתפתח, יהפוך דומה לשרשורים שקראת. מכאן תסיק את המסקנות לבד.

פורסם
לאו דווקא כשיש בעיות, ובעיקר כטיפול תקופתי מונע, לפחות חלק מיצרני הרכב ממליצים על שימוש בתוסף לניקוי מזרקים. שתי החברות שנחשבות לטובות והמוכרות הינן BG ו-LM. מאחר ואף אחד בפורום (למיטב ידיעתי) לא ביצע בדיקת מעבדה ולו הפשוטה ביותר לא תוכל לקבל תשובה מוסמכת מאף אחד וגם דיון זה, אם יתפתח, יהפוך דומה לשרשורים שקראת. מכאן תסיק את המסקנות לבד.

אני אישית ממליץ על תוסף BG על בסיס קבוע כול 20K-10K כטיפול מונע בלבד על מיכל דלק מלא.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני משתמש ב- STP על בסיס קבוע. התוסף נרכש בכ- 15 ש"ח מ'אוטו-דיפו'.

אין לי שום הוכחה / בדיקות מעבדה שמאמתות את יעילות התוסף, אולם אף פעם (טפו-טפו, מלח-מים) לא נתקלתי בבעיות במזרקים של כלי הרכב שאצלנו בבית.

נדמה לי שגם זה אומר משהו.

פורסם

בדיוק היום נתקלתי בכתבה ב FIFTH-GEAR שבדקה את יעילות ואמינות תוספי הדלק.

אני חייב לסייג ולומר כי הבדיקה עסקה בתוספי דלק שלכאורה מעלים את הספק המנוע, את אוקטן הדלק וכו', ולא ספציפית בתוספי ניקויי ייעודיים. כך או כך, תוצאות מעבדה שבדקה את יעילות המוצרים הראתה ירידה של בין שניים לשישה אחוזים בהספק המנוע לאחר שימוש בתוספים, לעומת דלק שלא מתוסף...

לגבי תוספים ייעודיים לניקוי - ייתכן והמסקנה הייתה שונה, מצד שני...

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...