Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש למישהו אולי נסיון בנושא ?

אולי כבר חודש שאני מנסה להתנתק מהם עקב שירות גרוע, חודש כבר כל פעם מישהו אחר מבטיח שיחזרו אלי, לא חוזרים ולא נעליים.

בפעם האחרונה שזה לפני שבוע ויום התקשרתי צעקתי עשיתי בעיות, נתנו לי תתאריך בקשה שם ומאיזה צוות, הבטיחו לחזור תוך 3 ימי עסקים, היום כעבור 5 ימי עסקים חזרתי אליהם, סליחה מתנצלים (וזה רק בגלל צעקות, אם לא זאת הייתה בטח אשמתי), היום או מחר הבטיחו לחזור אלי, חוץ מהעניין הזה, הם שרפו לי טלוויזיה לפני כמה חודשים, קיבלו קבלה, אישרו, היו אמורים כבר כמה חודשים לזכות, לא זיכו, בעזרת עוד כמה צעקות היום הובטח שיעבירו כבר לחשבון בנק במקום זיכוי, לא שאני מאמין להם.

מה אפשר לעשות במקרה הזה ? מדובר בHOT למי שלא הבין, לא מספיק כל הבעיות האלה ועוד בעיות שנגרמו לי מצדם, הם טוענים שהסכום שאני משלם כ280 על ממיר VOD אחד ו3 קווים של כבלים ללא ממירים דיגיטליים הגיוני, מה דעתכם ?

בקיצור מי שהוא כבר בYES לא להתקרב בשום מקרה לHOT ולא בשום הצעה אפילו לא בחינם!

אשמח לתגובות ועזרה,

אבי.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

תאיים בתביעה. תגיד להם לא רק שאני מתנתק אני עכשיו הולך לרוף תממיר ולפנות לאחד העיתונים..

תמיד עובד..

פורסם

אתה מסתבך סתם.

תתקשר, תהיה רגוע, תבדק לדבר עם האחראי משמרת.

תודיע לו שאתה כבר חודש רוצה להתנתק, והם לא מאפשרים לך.

תודיע לו שאתה רוצה לראות העברה בנקאית לחשבון הבנק שלך על הטלויזיה.

ולא אתה פונה לתקשורת ותובע אותם בבית המשפט על הסכום.

בנוסף תודיע לו שדואר רשום עם מכתב שבו אתה מודיע שאתה מתנתק בדרך אליו,

ושהחל ממחר אתה מבטל את התשלום אליהם.

אם שיחה זו לא תהיה פרודוקטיבית - גש לדואר, שלח דואר רשום שבו אתה רושם

שאתה מעוניין להתנתק ושהם מוזמנים לבוא ולקחת את הממירים שלהם.

מיד לאחר מכן תתקשר לחברת האשראי\בנק ותבקש לבטל את התשלום לחברת הכבלים.

הם לא יקבלו ממך יותר אגורה נוספת.

היו כבר דיונים כאלה בפורום נסה לעשות חיפוש, אני בטוח שהם יעזרו לך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חפש בעיתון ידיעות של סופ"ש את הטור של דני שדה (במוסף ממון).

הוא מת על המקרים האלה ויש בטור שלו דרך התקשרות.

מהמקרים שהוא מפרסם ומסיפורים של חבר העובד בתחום היחצ"נות של חברות מהסוג הזה, שיחת טלפון שלו מאוד אפקטיבית.

בהצלחה. זה מאוד מעצבן.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

תשלח בפקס מכתב פרידה, תתקשר לודא שהוא הגיע ותקליט את השיחה.

יום עבודה לאחר מכן תבטל את ההוראת קבע.

הם כבר יחזרו אליך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
חפש בעיתון ידיעות של סופ"ש את הטור של דני שדה (במוסף ממון).

בהצלחה. זה מאוד מעצבן.

+אחד.

יום אחד מישהוא מצלצל לי בדלת, אני ניגש-"מי זה?" -הוט. "לא מעוניין תודה".

-מה זה לא מעוניין?!

"לא מעוניין תודה ועוף מפה."

-"רשום אצלנו שאתה מחובר אלינו פיראטית ואני צריך לבדוק"

אני בכלל ביס. ואמרתי לו את זה והלכתי מהדלת.

"דינג-דונג".

"דינג-דונג" פעם שנייה. ושלישית. ורביעית.וחמישית.

החתולה התחילה להילחץ.

לקחתי חרב סמוראית ורציתי לצאת כבר(אף אחד לא מעצבן לי את החתולה!)-תרגעו רק כדי להפחיד אותו עד שישתין בתחתונים. בשום מקרה לא הייתי פוגע בו איתה. למרות שהוא הטריד אותי בביתי ועוד קורא לי שקרן.

אמא שלי ראתה אותי ונעמדה לי בדרך...התחלתי להתווכח איתה.

בינתיים היה עוד צילצול אחד בדרך, וזהו...כנראה כשהיא צעקה אליי"אתה מטר תשעים, אתה לא חייב לצאת עם חרב כדי להפחיד מישהוא" הוא הבין מה הולך לקרות לו...:lol:

אני חייב לציין שוב שיש לי יותר ממאה אחוז שליטה עצמית והחרב הייתה רק אביזר הפחדה שלא היה יוצא מהנרתיק.נקודה.

ושזו הייתה חרב מפח חלוד שקניתי ליופי באיזה 40 שקל בחנות "המזרח הלא קרוב".

לפני חודשיים צילצולך בדלת. שוב נציג הוט.

לא מעוניין, תודה.

"מה זה לא מעוניין?!?!?!"

לא מעוניין, עוף מפה.

"דינג דונג"...

הלכתי כבר בצילצול הראשון להביא את החרב...

בינתיים אבא שלי יצא אליו(הוא יותר קרוב ל-2 מטר...).וזהו...ברח...הבין...:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם לי עשו את הבעיות האלה, שלחתי פקס עם בקשה מפורטת לניתוק מיידי, הוצאתי אישור שליחה מהפקס.

התקשרתי לוודא שקיבלו את הפקס.

לאחר כמה ימים הגיע אליי נציג שלהם וניתק אותי.

אם זה לא היה עובד הייתי ניגש למרכז השירות שלהם, נכנס פנימה בטענה שיש בעיה עם הממיר או משהו דומה, ומשאיר להם את כל הציוד על השולחן עם מכתב הסבר.

בריאות לכולם!

פורסם

מחזק את זה שמעלי - פשוט תקבע פגישה עם סוכן מכירות של חברה מתחרה, ולאחר חתימת חוזה תודיע להם חגיגית "תנתקו אותי, עברתי ליס". לי זה עבד יופי ולא שיגעו אותי שימור/קשרי לקוחות

אגב, כפי שציינתי בשירשור מקביל, יכול לקרות גם מצב שיס ישלמו בשבילך את קנס יציאה מההתחייבות (עד רף מסויים). לאחר שטכנאי לווין יתקין את כל הציוד, פשוט תניח את הממירים והמודמים בפינה כדי שטכנאי ניתוק יאסוף אותם.

לגבי מה שאמרו מעליי - לא כדאי פשוט לבטל הוראת קבע, כי מכאן אפשר להגיע לקנסות ותביעות (להבדיל משאר מערך השירות שלהם, במחלקת גבייה יודעים לעבוד יופי). כמו כן לא כדאי להשחית את רכוש החברה (ממירים/מודמים/כבילה/וואטאבר), מאותה סיבה. גם לא לעשות סצנות לטכנאי ניתוק (הוא לא אשם שטירטרו אותך).

נ.ב. אגב, איך בדיוק הם שרפו לך טלוויזיה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לבחור עם החרב - יש פיתרון פשוט בהרבה , כלב.

במיוחד אחד שמתעצבן מזה שמצלצלים בדלת או אחת שקופצת לגובה של בן אדם ממוצע.

ככה גילה הטכנאי האחרון של הוט שטען שיש לנו 3 נקודות בבית והוא צריך לודא שהן לא פעילות או שיחייבו אותנו עליהן.

הוא צילצל , נכנס בדלת , הבין את הענין ויצא החוצא :)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קרה לי אותו מקרה עם "תבל" לפני מספר שנים, לאחר חיובים כפולים - בסוף שלחתי פקס למנכ"ל וניתקו אותי למחרת.

מאז נדרתי נדר שלעולם לא אתחבר להוט, גם אם המחיר יהיה חינם.

אני בנתיים ביס, אין מה לראות, אבל השירות טוב.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

יש לי הפתעה לכל המהססים - אין מה לראות באף אחד מהם - כשמתחברים ליס מתלהבים בשבועיים הראשונים ואז מתחילים לצפות בשידורים החוזרים. אחרי שנה שנתיים עוברים להוט, מתלהבים שבוע שבועיים ומתחילים לצפות בשיעמום בשידורים חוזרים.

וכן הלאה וכן הלאה.

אני היום לא מחובר לאף אחד מהם - יש לי דברים יותר טובים לעשות מאשר לצפות בשידורים החוזרים.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...