Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הורדתי את הממיר,הנסיעה השתפרה, רק עניין הטסט חשוב לי!

הרכב שנת 94 לא מעוניין להרכיב ממיר חדש (הכי הרבה להחזיר את הישן)האם יעבור טסט?

קראתי בפורום המון יש כאלה שאומרים שמשנת 94 חובה על ממיר ויש כאלה שאומרים משנת 95

רציתי לדעת מאיזה שנה עושים בדיקת 4 גזים?, ומאיזו שנה חובה ברכב ממיר קטליטי ?

אני יודע שאני יותר מזהם!(למרות שהממיר ב 14) אז בלי ההערות תודה רבה

רציתי לדעת,במיוחד מהמומחים פה!

nadav

פורסם
שלום לכולם!

אני יודע שאני יותר מזהם!(למרות שהממיר ב 14) אז בלי ההערות תודה רבה

רציתי לדעת,במיוחד מהמומחים פה!

nadav

ההודעה שלך היתה צריכה אישור מנהל כדי להתפרסם, כך שאישרתי אותה, למרות שמקומם מאוד (אותי לפחות) , העניין שאתה יודע שאתה מזהם יותר, אבל זה לא מעניין אותך.

לדרוש ממומחים, תשובה לשאלה כזו מחד, תוך לסתום להם את הפה להערות (שאתה בעצמך יודע שיש להם מקום) מאידך, זה לא הוגן (לדעתי).

בכל אופן, אני בוחר לענות לך, כך:

מהבחינה הטכנית, התקנות נוגעות לרכבים משנת 95 כולל, ומעלה, כך שלדעתי לא תהיה בעיה לעבור טסט, באם אין בעיה אחרת למעט הממיר.

אדגיש, אין לי נסיון בהגשת רכבים לטסט שנת ייצור 1994 ללא ממיר, אך לפי התקנה נראה לי שמהבחינה הזו אתה יכול להיות שקט, כאשר אחרים יאלצו לנשום את הפליטה של הרכב שלך.

לא אכפת לך? אוקיי (או שלא) ,שלא תתפלא מדוע לאחרים לא אכפת ממך, ככל שיש, או יהיה מצב כזה. פשוט, בעיה לאומית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם אותי זה מעצבן מישהו שבשביל לחסוך כמה שקלים מוכן לזהם ביודעין את הסביבה.

וכמו שדני כבר כתב:

לא אכפת לך? שלא תתפלא מדוע לאחרים לא אכפת ממך

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

ההבדל בבדיקה בטסט בין רכב מעל 95 לבין ישן יותר היא שלא בודקים פליטת גזים בסל"ד גבוהה ברכבים ישנים מ95.

אם אתה חושש שאתה לא עובר טסט אז אתה יכול לגשת לאחד המוסכים שיש להם את הציוד הנדרש לבדיקת זיהום אוויר ולבדוק עד כמה הרכב מזהם..

Kundason: זה לא כמה שקלים, זה בסביבות 1500 ש"ח ללא מקורי...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

1.5K ש"ח זה אזגזוזנים גנבים, ניתן להשיג הרכבת ממיר תחליפי גם בחצי הסכום.

רכב משנת יצור 94' חייב לעמוד בתקן של 1% CO בסל"ד סרק.

פורסם
1.5K ש"ח זה אזגזוזנים גנבים, ניתן להשיג הרכבת ממיר תחליפי גם בחצי הסכום.

רכב משנת יצור 94' חייב לעמוד בתקן של 1% CO בסל"ד סרק.

הם לא אגזוזנים גנבים יש ממירים זולים מאוד ויש קצת טובים יותר.

אך הטוב ביותר הוא המקורי והיקר שמחזיק הכי הרבה זמן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...