Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד ששמעתי מנוע גמור מן הסתם הבנתי שהמנוע גמור והוא כמעט ולא בר תיקון או שצריך לעשות לו אוברול כללי.

עכשיו מה שאני רוצה לדעת הוא כשאומרים "שהאוטו שפך מנוע" אי אפשר בכלל לתקן אותו? סדק בראש מנוע? חייב מנוע חדש? חלק אחד נדפק או כמה חלקים נדפקו? שאר החלקים תקינים?

צריך קצת סדר בדברים. תודה.

פורסם

מנוע גמור-

מנוע שיש לו אכילה/ מדרגות בצילינדרים.

מנוע דופק.

מנוע שיש לו חופש מוגזם במיסבים.

מנוע רועש .

מנוע שאוכל שמן בגלל רינגים.

כל אלו מצריכים או אוברול או החלפת מנוע אלו האפשרויות היחידות.(יש אפשרות לעשות חצי אוברול -תחתון או עליון)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כמו שכתבתי עושים אוברול.

אוברול= החלפה ושיפוץ כל מכלולי המנוע.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כל מקרה לגופו. "מנוע גמור" זה לא מושג, אלא סלנג. לפי ההודעה אני מניח שמשהו אמר שיש לך מנוע גמור ולא הסביר. תאר את הבעייה ונוכל לייעץ מה אפשר לעשות עם מנוע הזה. אל תשכח לציין את סוג הרכב.

סתם להמחשה, הנה "מנוע גמור":

05calPan.jpeg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ישנם מקרים כמו בתמונה שיש צורך להחליף את הבלוק.

כלכלית לא משתלם כל כך.

עדיף מנוע חדש.

לגבי שאר הדברים, ניתן לעשות אוברול שזהאומר בכללי :חריטה לצילנדרים,חריטה לגל ארוכה, לגל זיזים,לתושבות שסתומים, וכו"...

ירון מאיר

פורסם

קודם כל תודה רבה על העזרה שלכם.

דבר שני סתם שאלתי באופן בכללי , לא מדובר פה על מנוע שלי.

• תוכן חדש...