Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהמנוע קר, סל"ד הסרק עולה ל1200 ויורד בהדרגתיות כשהמנוע מתחמם. יופי.

אבל, כשהמנוע חם הוא יורד לערך שנראה נמוך מדי. משהו כמו 450-550 סל"ד לפי השעון המקורי של הרכב. זה גם מרגיש מאוד מאוד נמוך.

לפי ההיינס של טויוטה, כשמקצרים את שני פיני הדיאגנוסטיקה, סל"ד הסרק אמור לעלות ל1000-1200 סל"ד למשך חמש שניות, ולרדת. זה לא קורה. אם אני מנסה לאנוס את המפה ולהכריח את עצמי להרגיש בשינוי סל"ד אז אולי אני מרגיש בשינוי מזערי כלשהו בסל"ד למשך כרבע שנייה.

מצד אחד: גם הסל"ד לא עולה בקיצור הפינים והוא גם נראה נמוך מדי על השעון, אז אולי שווה ללכת לכיוון של ניקוי הIAC.

מצד שני, הספר הוא של טויוטה ולא של דייהטסו, ואולי הפונקציה הזו לא רלוונטית לדייהטסו? בנוסף, העלאת הסל"ד במנוע קר מתבצעת כשורה. ואולי בכלל העלאת הסל"ד במנוע קר מתבצעת על ידי רכיב אחר במנוע? ניסיתי לחפש משהו כזה בספרות של הטויוטה ולא ראיתי.

אין תקלות שמורות בזכרון המחשב.

כשהמזגן פועל הטורים עולים בצורה תקינה, אבל בשביל העלאת הסל"ד בהפעלת מזגן יש שסתום אוויר נפרד.

פורסם

בדוק לחץ דלק בסרק , לחץ נמוך יוריד טורים , השאלה למה המחשב לא מגיב ומעלה את הטורים לפי התיכנות ב-ROM .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אני אצלם, בלי נדר, מחר או ביום שישי. בדיוק חזרתי עכשיו מהאוטו ואני פורש לשינה.

עושה רושם שאיתרתי ופתרתי את התקלה. שסתום הPCV היה סתום לחלוטין. עבדתי עליו חמש דקות עם ספריי לניקוי מאיידים עד שהחריר בו נפתח, ונראה שהטורים חזרו לרמה נכונה.

האמת, לא הלכתי אל הPCV מתוך ניתוח והגעה למסקנה שהוא האשם, אלא סתם חיטטתי במנוע וחיפשתי דברים מוזרים. הוצאתי את השסתום ממכסה השסתומים וראיתי שאם אני סותם אותו עם האצבע אין שום שינוי, ואז גיליתי שהוא סתום לחלוטין בפיח.

פורסם

דניאל, צירפתי תמונה. מה רצית לומר?

אגב, כשנתיך הEFI לא במקומו, ויש קצר בשקע הדיאגנוסטיקה ואני פותח סוויץ', נורת הEASY הירוקה של הגיר האוט' בלוח השעונים מהבהבת בקצב של כפעמיים בשנייה. מזה אני מבין שהיא יודעת לומר לי דברים רק שאני לא יודע באיזה שפה היא מדברת.

מהי השפה שלה ואלו דברים היא יכולה לספר לי?

עכשיו כשסל"ד הסרק תקין, כשמקצרים את שקע הדיאג' תוך כדי עבודה, ניתן להבחין בבירור בנפילה רגעית קטנה של הסל"ד. זוהי התגובה שאמורים לקבל, או שמשהו יותר דרסטי מזה?

אילו עוד עזרות באבחון ניתן להשיג משקע הדיאגנוסיטיקה ללא סורק?

יש גם תכונות מעניינות לנורה של הSRS בהיבט האבחון הביתי?

דייהטסו הזרקה.jpg

פורסם

דניאל עדיין ישן:idea:, חוץ מזה, אל תתחיל עם מחשבות על תקלות באמצע הלילה, זה מדבק בנשמה, לא יוצאים מזה.

מנסיון.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כבר אבוד לי :cry: עזבתי ב20:00 רכב כמעט חדש עם פוטנציומטר דוושת בלם שכשהוא עובר מ2.3 וולט ל2.4 וולט וחזרה, הוא עובר בדרך ב5 וולט. זה כבר באמת לא יצא לי מהראש עד הבוקר. לך תבין.

הוחלפו כבר מחשב EBS ופוטנציומטר דוושת בלם.

פורסם

אתה רואה את הגוף השחור העגול שמעל המצערת? לפי מה שאני מבין הוא משמש כמעין בולם זעזועים וגורם למצערת להיסגר לאט, במשך כשנייה, ולא בבת אחת. הוא לא מחובר לשום צינור או חוט. בתחתית של הגוף הזה (תחתית שיודעת, כאמור, לזוז, אבל לאט) נוגעת המצערת כשמתווך ביניהם בורג עם אפשרות כיוון. אם אני אשחק עם הבורג הזה זה ישנה את מצב המצערת במצב סגור.

קיצר, התשובה היא שכן, יש שם בורג כיוון.

• תוכן חדש...