Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי 4 שנים הגיע הזמן להחליף את הפירלי P2500 Euro שעשו מלאכתם נאמנה.

מאחר והבטיחות חשובה לי + אני לא חוסך לירה בטיפולים ובאיכות החלפים, בחרתי להחליף את חמשת הצמיגים לצמגי Good Year מסדרת ה DuraGrip במידה האימתנית של 165.70.13. לצערי אין בהיצע של גודייר או כל יצרן מוכר וגדול אחר צמיג במידה הנ"ל מסדרה גבוהה יותר.

אחרי למעלה מ 1,000 ק"מ עליהם - יש רעשי כביש בלתי נסבלים וזאת מצמיג שמתיימר להיות "שקט".

האם התופעה מוכרת? האם ה"שטנצים" בצידי הצמיג הם הגורמים לרעש?

נשללה האפשרות שהצמיג הורכב הפוך על הג'אנט כמו גם לחץ אוויר לא תקין. בנוסף, זה לא רעש של מיסבים אכולים או איזושהי בעייה מכנית.

אודה לתשובות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ידוע שצמיגים מחורצים בהיקף הסולייה הם שקטים , צמיגים עם רבועים בסוליה הם רעשנים , האם הצמיגים שהתקנת הם בעלי סולייה זהה לצמיגים שהיו לך קודם ?

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

הצמיגים שונים בסוליותיהם. לא הבנתי את כוונתך באשר לריבועים או מחורצים, הם גם וגם.

זה הצמיג הנוכחי , ה PDF ותמונה טובה יותר שלו: http://eu.goodyear.com/uk_en/images/DuraGrip_tcm64-17740.pdf

זה הצמיג הקודם , ה PDF שלו: http://www.pirellityre.com/web/catalog/ProductPdf?product_uri=/pirellityre/en_IT/browser/xml/catalog/car-suv-van/CAR_P2500_SUM.xml&product_name=P2500

הפירלי היה שקט משמעותית מהנוכחי, וקשה לי להאמין שיש כזה הבדל גדול במיוחד לאור העובדה שלגודייר יש מוניטין + אחד ממאפייני הצמיג הוא שקט בנסיעה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ראיתי את שני הסוגים ובהחלט הצמיג הנוכחי ירעיש יותר בשל הצורות ההנדסיות של הסוליה.

אתה תתרגל לרעש עם הזמן.

פורסם

גם לצמיגים יש תקופת "הרצה" מסויימת עד לקבלת הריכוך המתאים, לרוב מדובר על 5-7K ק"מ.

בהחלט יתכן כי הרעש יפחת או שזהו באמת אפיון של הצמיג שרכשת ואתה תתרגל.

פורסם

יש לי מקדימה צמיגים של ננקאנג , ובירידות או ברקס "חזק" הצמיגים משמיעים רעש כאילו עולים על השוליים, הלחץ אוויר תקין ,האם זה חלק מהבעיה של הצמיגים הסינים?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אגב אשמח אם תוכל להגיד כמה עלתה לך רבעיית הGOODYEAR?

תודה.

285 ש"ח לצמיג. יוצרו בספטמבר 2007 (אני יודע שהתאריך קצת ישן, אך לטענת הצמיגאי הם הגיעו ישירות מיבואן ואין מלאי חדש יותר למידה הזאת).

דניאל, אתה לא יודע כמה אני מקווה שאתה צודק :wink:. יש באוטו 30 קילו של חומרי בידוד, וזוג צמיגים אחד הורס הכל.

תודה!

איתמר.

פורסם

במכון לבדיקות רכב אני מחזיק מד-רעש , במקרה כמו שלך אני נוהג לנסוע עם המד-רעש , ללא מזגן עם חלונות סגורים במהירות 100 קמ"ש הרעש הנורמטיבי (אימפירית) הוא כ- 70 עד כ-73 dB אם הרעש נוגע ב-80 דציבל אזי הדבר יגרום לנוסעים כאבי ראש בנסיעות ארוכות.

פורסם

ממליץ לך ללכת על צמיג של פירלי P400 יש לי אותם והם מעולים ושקטים.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אני משער שאתה מתכוון ל P4000 לא 400.

בכל מקרה, אין אותם במידה 165.70.13. יש בארץ מבחר מצומצם מאוד של צמיגים במידה הזאת.

אני אחכה עוד כמה אלפי קילומטרים בעצתו של דניאל ונראה מה קורה. לא נראה לי שאחליף אותם, אבל אולי הרעש יפחת.

תודה,

איתמר.

• תוכן חדש...