Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החצי הראשון של התוכנית עם התיסכולים של אילדיס מהחיים המודרנים בעיר היה מיותר (ואני עדין עם בחירת המילים שלי).

אחר כך היה item לא רע בכלל על היגואר XK , הצילומים מערד היה מיוחדים וטובים, היו צילומים מהאוויר (מסוק או מסוק על שלט ), מהמסלול, היה לא רע לדעתי. אני לא חושב שאילדיס מתאים להנחות כזו תוכנית, אם מישהו אחר היה עושה את זה זה היה ITEM טוב מאוד .

פאנל המומחים היה זוועה כרגיל ושני ה"מומחים" זרקו שם שטויות על שוק היד שנייה בקצב מסחרר עם מגוון קלישאות של שוק וסחירות. מזל שהיה שם חיים כהן (שהוא גולת הכותרת של התוכנית הזו) שרמז שמי שקובע את מחירי השוק הוא לוי יצחק והזכיר שיש מכוניות שהיבואנים מפחדים להביא אבל יש להם שוק "מחתרת" גדול יותר מכל שאר היפנומטיות, כמו פורד פוקוס ידנית למשל.

אחר כך היה עוד קטע שמדברים על צמיגים ואילדיס הזכיר שצריך להחליף צמיגים כל 6 שנים ... חיים כהן תיקן אותו ואמר שבארץ שלנו עם רמת הכבישים והחום שיש פה, ההמלצה צריכה להיות שנתיים, צודק במאה אחוז.

היו לחיים כהן עוד מספר אמירות טובות מה שגורם לי לתהות אם הוא חושב עליהן לבד או שכותבים לו אותן אבל בכל מקרה, שימשיך ככה.

לבסוף, עודד קטש "עשה" את הקטע האחרון עם הדיבורים על הספורט מוטורי ואיך שהוא התחבר לזה באופן מיידי, היה כייף לראות.

בסה"כ, החלק המוטורי בתוכנית היה סביר לדעתי.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחר כך היה עוד קטע שמדברים על צמיגים ואילדיס הזכיר שצריך להחליף צמיגים כל 6 שנים ... חיים כהן תיקן אותו ואמר שבארץ שלנו עם רמת הכבישים והחום שיש פה, ההמלצה צריכה להיות שנתיים, צודק במאה אחוז.

.

ביזיון!!

עכשיו בגלל זה, כל מי שלא ממש מבין במכוניות, יחשוב שבאמת אין בעיה להחליף כל 6 שנים.

הוא היה צריך לחשוב פעמיים, ולהגיד שצריך להחליף כל 70-90 אלף קילומטר, או כל שנתיים כמו שחיים כהן אומר. בקיצור, יכול להיות שהוא גרם ללא מעט נזק. אי-אפשר לדעת.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

נקודה שבטח לא שמתם לב אליה והיא שלא היה את הקטע על הצמיגים אלא על ESP.

עכשיו אני מבין שיש לפחות כמה עורכים לתוכנית ואף אחד לא שם לב שמו בטעות קטע על ESP??

תכלס אחרי איחור של חצי-שעה פתחתי את הTV וראיתי את התוכנית, אני תמיד שמח לראות את האספנות מאחר וזה מושקע יותר מהתוכנית, וחבל שלא עושים בכל הפינות שיש בתוכנית.

עוד דבר אני הרגשתי שהתוכנית עלתה רמה. אבל עדיין הם צריכים לעלות את רמה של השיחה עם הסלבריטי.

עדיין הפינה של "המומחים" שווה לתחת [למרות שלא ראיתי אני יודע שהם ידברו שטויות].

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שתיקה שווה זהב :wink:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני לא מבין מדוע תוכנית אשר עוסקת ברכב , התחלת התוכנית תמיד מוקדשת לסיפור על גבול הטיפשות והגיגים אשר לא קשורים לכלום ? ( בטח לא לתוכנית מוטורית..)

פנל " המומחים" , עוד כאלה ואבדנו.

אילדיס - הגיע הזמן לוותר אלי , אתה לא פוגע וזה במילים עדינות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יכול להיות שהוא גרם ללא מעט נזק. אי-אפשר לדעת.

יאיר.

אל תגזים, לא רואים את התוכנית הזו יותר מדי אנשים.

פורסם

חברים.

בואו לא נפריז בחשיבות של האמירות הללו, מפני ש:

1. תגיד לישראלי שצריך להחליף צמיגים כל שנתיים הוא יצחק לך בפרצוף, ויעדיף להשקיע את הכסף על פלזמה טובה או LCD לאוטו ושאר מרעין בישין.

2. תגיד לישראלי להחליף כל 6 שנים - הוא עדיין לא יעשה את זה - זה פשוט לא נראה לו כזה חשוב, אז הוא יישכח מזה !!!

3. תחוקק לישראלי חוק שמחייב אותו להחליף צמיג לאחר X ק"מ או X שנים או כש"גובה החריץ הוא פחות מ-X" - ועדיין רבים הצמיגים שמתפוצצים מ:

3.1. עומס יתר (משאיות בעיקר)

3.2. מהירות גבוהה מדי עבור הצמיג (בעיקר אם זה הסיני הזול)

3.3. יובש - כאילו מתפוצצים לצמיג המסכן כל הוורידים, ועדיין לא מחליפים אותו...

בקיצור - אין באמירה זו שום דבר כדי לשנות את אופיו של הנהג הישראלי.

כשזה נוגע לכסף, הרי הוא יעדיף אוטו יפאני עם סחירות גבוהה, מאשר רכב אירופאי משובח עם ESP.

בכלל, לכל מי ש'מחפש' תוכניות בנושאי רכב, רואה את Top Gear ואת Fifth Gear ותוכניות נוספות (Cruise ועוד), שהרי לאחר צפייה בהן ברור ש"העולם המוטורי" הוא נסיון ישראלי לחקות את Top Gear ודומיה.

למרות שהנסיון הוא די עלוב, הרי שבארצנו מוכת היובש המוטורי, מדובר עדיין ב"חוח צחוק בין שושני הבכי" (כמאמר הגשש החיוור). זה עדיין טוב מכלום.

בואו נשתדל לא להעביר עליהם יותר מידי ביקורת, אלא לנסות להינות מהדברים הטובים שהם עושים מידי פעם (כמו האייטם על היגואר), ופשוט נקווה שהעתיד יהיה וורוד יותר.

אגב, אישית - אני אהבתי יותר את העונה הקודמת מבחינת סיגנון ההגשה, למרות שבעונה הזו שמים לב שיש יותר השקעה, הן בפן הכספי, והן בפן האנושי (חיים כהן).

אני אומר: בשורה התחתונה - בהצלחה !!!

TIFF.

מונדיאו טיטניום שחור-פנתר, 2.3ל' בנזין, 6היל' טיפט', חלונות כהים, עור, סאן-רוף חש', ב. שיוט, ב. אקלים מפוצלת, צ'יינג'ר MP3 Sony ל-6 דיסקים, AUX מובנה, שליטה מלאה מההגה, גודייר 235/45 עם מגנזיום R17 וחיישני חניה היקפיים.

פורסם

אני עדיין משוכנע שלחיים כהן נכתבות כל ההערות החכמות שלו, זה פשוט יותר מדי צועק את זה. כאילו שייתן גם הוא איזה משהו, כדי לאזן את ה"שטויות" של אילדיס ושל ה"מומחים".

אגב, רק אצלי אני ראיתי שהם חזרו על אותו פרויקט ל' שהיה לפני כמה פרקים?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני שמח שסופסוף יש לנו תוכנית רכב תוצרת הארץ, וגם אם יש פה ושם בעיות, זה עדיף על כלום.

אבל עדיין, התוכנית לא ברמה גבוהה. המפיקים שלה צריכים לכוון יותר גבוה, הם לא מספיק מתאמצים לעניין את הקהל בבית. אלי אילדיס לא מספיק כריזמטי, ונראה שמה שהוא אומר, לא בדיוק מובן לו (גם אם הוא מבין גדול במכוניות, לא רואים את זה). אני חושב שמי שיותר מתאים להנחות את התוכנית, הוא דני קושמרו.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
.

בסה"כ, החלק המוטורי בתוכנית היה סביר לדעתי.

אני התאפקתי ולא הגבתי בשרשורים הקודמים על התכנית .

אבל למה לעזאזל בתוכנית רכב שנקראת "המופע המוטורי" צריך להיות חלק מוטורי ?!

למה לא לעשות תוכנית מקצועית שעוסקת ברכב ,מוטוריקה ופונה לקהל יעד מסוים שמתעניין בזה.הרי לא

עולה בדעתו של אף אחד לעשות פינת בישול בתוכנית שעוסקת בכדורגל כדי למשוך צופים שהכדורגל לא מעניין אותם .

לא חסר תוכניות רכב מקצועיות בחו"ל ולא דווקה ה TOP GEAR, שעוסקות ברכב בצורה מקצועית (לדוגמה תוכנית

בארוץ רוסי שמצליחה למלא 40 דקות עם נטו רכב ותחבורה ואני לא מאמין שיש להם תקציבים של TOP GEAR )

בשורה תחתונה אני לא מקבל כל תרוץ של תקציב או רייטינג,שיעשו תוכנית רכב או שלא יעשו בכלל :roll:

P.S

מסכים עם יאיר 100% בעניין קושמרו :)

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

מקווה שההמלצות בנוגע לצמיגים יזיזו משהו אצל האנשים.

הפינה על ה-ESP הייתה חשובה גם כן וההדגמה הייתה טובה.

אם זה הצליח לקדם אנשים לרכוש רכבים עם כזאת מערכת, הם עשו את העבודה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

התוכנית היתה יבשה! רבע שעה על הנגב והקטע המוטורי היחיד שהיה שם היה המיצובישי שהם נהגו בה לדרום...

פינת המומחים שאף אחד לא נתן לשני לסיים משפט. כל השאר עוד היה בסדר בערך, אבל יבש מאד!

מספיק לחקות את top gear ולהתחיל להיות קצת מקוריים, זה נראה כאילו הם מתרגמים תוכנית של טופ גיר ומדקלמים את המילים.

פורסם

זה בדיוק מה שהם עושים.

ראיתם איך קטש התחיל לדבר כמה שניות לפני חציית הקו ואז אילדיס קטע אותו ואמר "רגע, הנה עברת את הקו".

זה פשוט היה לא קשור לכלום והיה חיקוי של "AND HERE YOU ARE, ACROSS THE LINE" של ג'רמי קלארקסון.

הם מנסים לקחת את מה שיש לבריטים (שלושה מנחים טובים), שמים הומור בריטי (שבארץ לא מבינים ולא פועל בעברית) ורוצים לתרגם את השטויות שלהם בלי הצלחה.

אין פה טיפת מקוריות ורואים שאילדיס הסתכל המון על תנועות הגוף של ג'רמי קלארקסון.

ההנחיה של אילדיס היא מאוד יבשה והוא מנסה להיות מאוד בריטי בהומור שלו ומאוד ישראלי "אסלי" בשפה שלו.

הגישה של כולם בפינת המומחים הייתה מזעזעת. הם לא נתנו אחד לשני לדבר והעצות היו מזעזעות (להחליף צמיג כל 4 שנים?).

בESP זה היה בסדר אבל רק כי און היה שם ולא אילדיס. חבל שלא שמים איתו פינה יותר ארוכה. בטיחות צריכה להיות חלק חשוב ומרכזי יותר בתוכנית.

צריך שם מציגים מופרעים ועם דינאמיקה טובה ביניהם.

הנמוך (כהן?) מזכיר לי את התקופה של ג'ייסון בטופ גיר. הוא שם כי היה מקום אבל אם הוא לא היה שם זה היה יותר טוב. הוא לא נותן קונטרה לאילדיס והוא מדבר מתוך חתיכת נייר בלי להבין מה שהוא אומר.

ביום שיהיו שם אנשים שעושים תוכנית שבאמת מעוניינים ברכבים ולא רק בהעתקת פורמט מחו"ל, התוכנית תהיה אפשרית לצפיה.

• תוכן חדש...