Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודשיים נסעתי אחרי רכב מסויים ונעמדתי אחריו בצומת ללא רמזורים בפניה שמאלה. הרכב פנה ואני אחריו. אחרי שפנינו, כ5 מטר אחרי הפניה הרכב בלם בפתאומיות באמצע הכביש. הייתי על קטנוע של העבודה, בלמתי אחריו בחוזקה. עברתי אותו מצד שמאל ואני שומע את הבן אדם צועק. עצרתי ושאלתי מה הבעיה שלו, הטמבל הזה צועק "למה אתה נוסע קרוב אלי, אתה מסכן אותי". לא התאפקתי וירדתי מהקטנוע, הבן אדם הבין עם מי יש לו עסק אבל עדיין המשיך לצעוק שאני נוסע בלי לשמור מרחק ממנו ושאני מסכן אותו ושהוא יעשה לי בעיות. הוא גם הושיט את היד אל הדלת והתחיל לפתוח אותה, אני ישר הבאתי לו אגרוף בפנים אז הוא פתח את הדלת, יצא...הבאתי לו עוד אגרוף ואז הוא כבר התחיל לצעוק "הצילו, תזעיקו משטרה" ונעמד בצד. עליתי על הקטנוע והמשכתי לשאר המשלוחים שהיו לי. היום התקשרו לעבודה שלי (חודשיים וחצי אחרי המקרה) וביקשו שאגיע לחקירה. ביקשו יותר נכון מהסגן מנהל להגיע כי במשטרה לא ידעו מי בדיוק היה מעורב בזה אז כמובן שהסגן מנהל יודע שזה אני ואמרתי לו שאנ יאגיע מחר.

עכשיו אני אולי הייתי זה שהביא את האגרוף הראשון אבל הבן אדם הביא בלימת חירום באמצע כביש ישר ללא כל סיבה, רק בישביל להגיד לי שאני נוסע קרוב אליו (כשאני על קטנוע! ויכלתי להחליק ולהתרסק) ולאיים עלי...

חוץ מתיק שכניראה יפתחו לי מישהו יודע מה יקרה מחר?

אגב כשבאתי ללכת כבר לכיוון הקטנוע מהעצבים הבאתי מכה למראה שלו עם היד ואף ממנה הפלסטיק החיצוני ונשבר....

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלוואי ויוגש נגדך כתב אישום על תקיפה.

אבל סביר להניח שזה לא יקרה..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם תתעקש שלא קרה כלום כנראה התיק ייסגר מחוסר עניין לציבור ולא ייפתח לך שום תיק.

אם זאת- אני לא חושב שהתגובה שלך היתה במקום- אם כל אחד ירים יד מתי שנראה לו אני מפחד לחשוב מה יקרה פה.

תאר לך שהאדם נוסע עם נשק עליו ואתה מתנפל עליו עם אגרופים- למה לא ישלוף?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בן אדם שמביא בלימת חירום בכביש סתם ככה, כשאני רוכב על קטנוע מאחוריו, רק בישביל להגיד לי משהו הוא האשם פה. הוא גם בא לצאת מהרכב כשנעמדתי ליד החלון שלו ושאלתי אותו מה הבעיה שלו...מה גם שרק יצאנו מפניה, אני לא אמור לנסוע 10 מטר מאחוריו במצב כזה. נסעתי לפחות מטר מהרכב שלו והיינו על 15 קמש פחות או יותר....

discover - הגשתי פעם תלונה על 5 ערבים שיצאו מהרכב לתקוף אותי ואולי לגנוב לי את הרכב (אין לי מושג) והשוטר שהיה שם אמר לי שזה סתם בזבוז זמן...ככה שאני לא דואג יותר מדי רק רוצה לדעת מה צפוי מחר.

פורסם

יצאת לא בסדר, במידה וזה היה קורה עם הרכב שלי היית מקבל פטיש לתוך הפנים בלי הרבה דיבורים ובצדק!

לא מרימים יד ראשונים אף פעם!

בגלל שהוא צעק עליך יש לך זכות להרים עליו יד? יש לך מזל שנפלת על בן אדם פחדן שלא לקח לך את החיים בגלל שהרגשת "גבר" ועצבני לרגע.

פורסם
בן אדם שמביא בלימת חירום בכביש סתם ככה, כשאני רוכב על קטנוע מאחוריו, רק בישביל להגיד לי משהו הוא האשם פה. הוא גם בא לצאת מהרכב כשנעמדתי ליד החלון שלו ושאלתי אותו מה הבעיה שלו...מה גם שרק יצאנו מפניה, אני לא אמור לנסוע 10 מטר מאחוריו במצב כזה. נסעתי לפחות מטר מהרכב שלו והיינו על 15 קמש פחות או יותר....

discover - הגשתי פעם תלונה על 5 ערבים שיצאו מהרכב לתקוף אותי ואולי לגנוב לי את הרכב (אין לי מושג) והשוטר שהיה שם אמר לי שזה סתם בזבוז זמן...ככה שאני לא דואג יותר מדי רק רוצה לדעת מה צפוי מחר.

יש לי חבר שדפק פעם מכות למישהו שעצבן אותו במגרש טניס.

עבר עליו סרט ארוך וקשה על מנת שלא לגמור עם תיק פלילי שהיה גומר לו את הלימודים בחו"ל.

אל תלך בלי עו"ד.

ותשמור את הידיים שלך לעצמך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם אם הוא בלם בכוונה אין לך שום זכות להרים עליו יד

מילא היה יוצא אליך ומנסה לתת לך מכות, אבל אתה לא היית צריך לתת את המכה הראשונה.

רק בגלל מקרים כאלה שמישהו שמתחשק לו פתאום יתחיל לתקוף אותי אני מחזיק ברכב מחבט וגז מדמיע.

מזלך שיצאת על אחד "פארש" ולא אחד עם איזה אקדח, סכין, מחבט וכיוצא בזה.

Toyota Yaris TS

פורסם

קודם כל לכל הגברים עם הסכינים. עבדתי 4 שנים בהרבה מועדוני לילה פה בצפון והוציאו עלי לא פעם סכין ותמיד הבן אדם יצא מקופל מהמועדון באמבולנס. בלי קשר מבחינתי הוא איים פה על החיים שלי. אני עובד 3 שנים על קטנוע כל יום 8-9 שעות ולא קרה לי מקרה כזה שמישהו דפק בלימת חירום כדי להרוג אותי (מבחינתי).

אני ממש לא בא אדם אלים, אני אלים רק כשתוקפים אותי או מאימים על החיים שלי. בואו נהפוך את המצב לרגע....מה את םהייתם עושים? מחכים שהוא יצא ויתקיף? אומרים לו "סליחה שאני כמעט התרסקתי בגללך אני מצטער ....?.?

פורסם

לפי התיאור שנתת, לא הייתה לך שום סיבה אמיתית לנקוט באלימות.

נכון, הוא לא היה בסדר אם הוא בלם רק כדי לצעוק עלייך, אבל הוא לא נקט שום פעולה אלימה כלפייך.

אם הוא היה "מוריד" אותך מהכביש כדי להגיד לך את זה, זו הייתה נחשבת פעולה אלימה.

אל תשכח, אתה עם קסדה על הראש, אם הוא יתקוף ראשון, אתה תמיד יכול לתת לו "נאגחה".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אם תתעקש שלא קרה כלום כנראה התיק ייסגר מחוסר עניין לציבור ולא ייפתח לך שום תיק.

אם זאת- אני לא חושב שהתגובה שלך היתה במקום- אם כל אחד ירים יד מתי שנראה לו אני מפחד לחשוב מה יקרה פה.

תאר לך שהאדם נוסע עם נשק עליו ואתה מתנפל עליו עם אגרופים- למה לא ישלוף?

עידן

אני לא רוצה לשקר. אני בודאות הולך להגיד את האמת ובדיוק מה קרה שם כי אני לא מרגיש שאני זה שיצא לא בסדר פה.

פורסם

למרות שבאופן כללי אני לא מצדיק אלימות על הכביש, במקרה הזה, קשה לי להאשים אותו - לעשות כזה דבר לאדם רכוב על קטנוע לא רחוק מנסיון לרצח. נכון שאלימות שלאחר מעשה לא נופלת תחת "הגנה עצמית" בשום מצב, אבל זו סיטואציה קשה.

תחשבו על מקרה הפוך - אתם במכונית, ונהג משאית שעיצבנתם מגיע אליכם ב100 קמ"ש אל הרמזור, ועוצר בחריקת בלמים, על המטר האחרון. סיטואציה מטרידה, לא? וזה פחות גרוע מהמקרה שלעיל.

עריכה: אם תגיד את האמת כפי שהיא סופרה כאן, בלי עורך דין, אתה יכול גם להגיע לכלא. השוטרים רק מחפשים טיפוסים כמוך. תעשה לעצמך טובה ותשיג עורך דין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה לא ערבי.

ההבדל הוא שהמשטרה מפחדת מהערבים, ממך לא.

לגבי מה הייתי עושה במקומך, עברת אותו? סע משם.. מה אתה עוצר לו בכלל?

נסעתי פעם בת"א, באיזה רמזור נעצר לידי נהג מונית והתחיל לצעוק לי, אז פתחתי חלון.

הוא צעק לי כל מיני קללות "גנב, רוצח, מושחת, עוכר ישראל" וכו' וכו'..

היינו 4 אנשים ברכב והוא היה לבד. לא קשה לחשוב מה 4 חבר'ה בני 22-23 יכולים לעשות לבנאדם מבוגר באיזור גיל ה50.

במקום זה, סגרתי את החלון, התגרתי בו באמצעות אצבע משולשת, ונסעתי משם (עם הרבה "רעש מנוע")..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

במקום זה, סגרתי את החלון, התגרתי בו באמצעות אצבע משולשת, ונסעתי משם

זה מה שצריך לעשות.

הוא נשאר מעוצבן אבל אין אלימות פיזית.

אם הוא עם אשתו אז היא מתחילה גם לחפור לו במוח.

אני מקלל אותם אם הם ממש מטומטמים ונוסע משם בשביל להימנע ממכות בכמעט כל מחיר.

פורסם
אני לא רוצה לשקר. אני בודאות הולך להגיד את האמת ובדיוק מה קרה שם כי אני לא מרגיש שאני זה שיצא לא בסדר פה.

אתה מאה אחוז בסדר, אתה מלח הארץ

הגד

אתה עכשיו בחרדות, יש סיכוי גדול מאד שתאכל אותה, זה הייה שווה את זה?

מדוע לא נגשת למשטרה והתלוננת שהוא ניסה לרצוח אותך, על פי טענתך זו הסיבה שהכנסת לו.

הוא כבר דאג להוציא מסמכים רפואיים על נזקי גוף, ופגיעה ברכוש אתה אכלת אותה!

הוא אולי זבל אבל אתה מפגר

אירית

(נא לכתוב בפונט רגיל בצבע רגיל- ההנהלה)

פורסם

תשמע, אני נוהג כל היום על הקטנוע ואין לך מושג כמה אנשים ביום חותכים אותי ומה לא...אני כימעט אף פעם אפילו לא צופר לאנשים כאלה, פשוט מבליג ונוסע. הפעם קרה מה שקרה....ואת האמת עכשיו אני מתבאס על זה ומצטער והייתי עושה בדיוק כמו שאתה עשית עם נהג המונית.

למרות העבודות שלי מהעבר אין לי אף תיק המשטרה, חבר חוקר שמכיר אותי אישית ויודע שאני בן אדם באמת שקט ולא אלים ושיגיד את זה לחוקרת הזאת שהיא ידידה שלו וחוקרת שתשמע ממני את כל האמת אני מקווה שזה יגמר במינימום נזק.

וואללה פעם הבאה אני אעדיף ליפול ולהוציא ממנו כסף ולהיות "ישראלי" מאשר להיות כמו שלימדו אותי, לשמור על הכבוד שלי ולצאת צודק מבחינתי. ואני לא ציני, פשוט זה לא עובד בארץ.

• תוכן חדש...