Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, השבוע קניתי במזל טוב (או רע יותר נכון) hu חדש -pioneer deh6000ub.

כל מקום שהלכתי לקחתי את הפאנל ביחד איתי, אך אתמול, בטיפשותי כשחזרתי מהלימודים בסביבות 4 אח"צ אמרתי לעצמי שאין טעם להעלות את הפאנל כי עוד שעתיים אני צריך לצאת ושום דבר לא יקרה. לאחר שעתיים(שש אח"צ) אני יורד ואני רואה מחזה נורא- דלת הנהג מקופפת וכל הדש בורד מפורד, אי אפשר לתאר מה יכולתי לעשות באותה שנייה אם הייתי רואה אותו בפעולה, עוד עם המזל שלי הוא היה תובע אותי על גרימת נזק לגוף שלו.

היום דיברתי עם חבר מהרחוב המקביל והוא אמר שגם לו גנבו באותה צורה בשעות דומות.

בקיצור אנשים, קחו את הhu איתכם לכל מקום כי השיטה שלהם היא בצהריים שכמעט אף אחד לא מעלה את הפאנל ואף אחד לא יחשוד שמישהו גונב פאנל באמצע היום.

סופ"ש נעים.

מיקי.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

לקחו הכל.

את כל הדש בורד הוציאו לי מפאת הלחץ.

על טעויות משלמים, אבל באמת שלא חשבתי שדברים כאלה קורים באור יום ועוד במקום שיש לא קצת אנשים.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

בבת ים, אך שמעתי עוד מקרה בת"א ורמת גן.

פורסם

צודק, לראות משהו שהייתי כל כך מבסוט ממנו (לעומת הjvc) שעכשיו הוחזר לרכב , שני עולמות אחרים לגמרי.

אין יותר כיוונים, אין איקולייזר.

אין סיכוי שאני קונה מערכת חדשה עד שאני מחליף לרכב חדש יותר עם אזעקה טובה וביטוח מקיף.

עד אז אני אסבול קצת עם איכות ירודה ויציאה אחת למגבר.

פורסם

יש לך אולי תמונה של מה שהם עשו לאוטו בפנים? מגברים/ סאב לא לקחו?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לא אין תמונה, אני וחבר החזרנו ישר את הדלת לקדמותה עם "קצת" מאמץ.

לא לקחו מגבר וסאב למזלי למרות שהמגבר והסאב ביחד עולים כמו הרדיו דיסק.

אין מה לעשות, אני אלמד לפעם הבאה.

פורסם

יהיה בסדר בנאדם לקחו לך את זה וכיפרת על עוונות זה יהיה לגנב לתרופות אל תדאג בכל מקרה הכל לטובה.

חלילה לא שזה טוב לך כרגע אבל באמת ללמוד לפעם הבאה גם אני כזה אבל עכשיו אני אשנה את זה.

ג'ובני

פורסם

לקחו גם את קומפוננט,את המגברים,את הסאב?

אם לא,תאמין לי שיצאת בזול.רק השבוע פרצו לחבר שלי בלוד את המערכת וגנבו לו הכל כולל הכל(שווי המערכת הייתה כ15K).

עוד שאלה- נכנסת לחניה עם מוזיקה חזקה ברקע?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

לא, לקחו רק את הרדיו דיסק.

זה לא משנה איך נכנסתי מפני שהם עוברים ובודקים, לחבר שלי לא היה לא מגבר ולא סאב, רק רדיו דיסק.

לפני חצי שנה שהתקנתי את המערכת הייתי עם הjvc הישן והייתי הרבה מתקן ומתקין דברים עם מוזיקה ולא לקחו כלום, זה עכשיו בא גל הגנבות בצהריים, ועוד שזה פיוניר אז בכלל, זה כמו סובארו "פשע" לערבים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...