Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כרגע בתהליך יבוא של מוסטנג 2008 ( וי 6)

הרכב אוטוטו מגיע ארצה לנמל ואני רוצה להקדים תרופה למכה ולברר מה אני עושה בקשר לתקינות הפנסים, הרי לא מייצרים פנסים מקוריים למוסטנג בתקינה אירופאית.

אני רוצה לשאול אם מישהו פה מתעסק בזה, או לחילופין התעסק בעבר או מכיר מישהו שמבין בזה.

בתודה מראש

אורי.

פורסם

קודם כל מזל טוב קצת הרבה כסף אבל למי שיש שיהנה אוטו החלמות שלי פורד מוסטנג אבל אני מעדיף את הישנות ולגבי הפנסים אין לי מושג אבל בטוח יש פה אחד או שניים שיודעים

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

תודה רבה... רק להבהיר איזשהו עניין, כל העסק הראשוני ( כלומר קניה הובלה ומיסים) עולה בערך כמו לקנות מזדה 3

כל היוקר בעניין הוא האחזקה שלו ( טיפולים, טסט, ביטוח).

פורסם

תרשום לי את המחיר אם לא כאן אז בהודעה פרטית כמה עולה ליביא את האוטו הזה

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם
עולה בערך כמו לקנות מזדה 3

מסביר למה אני רואה כ"כ הרבה מוסטנגים מסתובבים פה בת"א. רובם המכריע קבריו.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

כדאי לך לברר באמת איפה אפשר לקנות פנסים בתקינה אירופאית (אלומה א-סימטרית, לעומת פנסים אמרקאים שיש להם אלומה ישרה). אל תתבייש אפילו להרים טלפון לאיזה דילר בארה"ב. ככה שהאוטו יגיע, יהיו לך בצד מוכנים כדי שהרכב יעבור תקינה. זה רכב יפה מאוד אני מאחל לך בהצלחה אם אתה מביא אותו, תהנה...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

לא הבנתי כלכך אם אני צריך להחליף את הנורות או כל הבית מנורה או מה?

סליחה על הבורות...:roll:

פורסם

את כל הבית מנורה. היות ומשווקים את המוסטנג גם באירופה, בטוח קיימים פנסים בתקינה אירופאית. צריך לברר איך משיגים אותם, בטוח אפשר לקנות דרך דילרים אירופיים של פורד, אבל אולי אפשר גם דרך הדילר בארה"ב.

לגבי ההבדלים הטכניים: ברכבים אמריקאיים, הפנסים מאירים ישר קדימה. ברכבים אירופאיים, הפנסים מאירים מעט ימינה ולמטה. היות ומה שקובע לאן תופנה אלומת באור מהפנס הוא בית המנורה, צריך להחליף אותו.

אגב, פעם היה אפשר לייבא רכבים אמריקאיים גם בלי תקינה אירופאית. המצב היום שונה? אני שואל רק כדי לוודא.

"ai motoare capul doare"

פורסם

לא חובה פנסים בתקינה אירופאית(א-סימטרי). ישנם פנסים בתקינה אמריקאית(סימטרית) אשר התקן הישראלי מקבל אותם. פנסים אלו מסומנים בתגים הבאים: HB3, HB4, HB5.

בדוק האם פנסי רכבך מסומנים בתגים אלו, אזי לא תצטרך להחליפם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לא חובה פנסים בתקינה אירופאית(א-סימטרי). ישנם פנסים בתקינה אמריקאית(סימטרית) אשר התקן הישראלי מקבל אותם. פנסים אלו מסומנים בתגים הבאים: HB3, HB4, HB5.

בדוק האם פנסי רכבך מסומנים בתגים אלו, אזי לא תצטרך להחליפם.

הרכב עוד לא הגיע ארצה , הדבר יקרה בעזרת השם רק עוד שבוע פחות או יותר, לכן אודה למישהו אם הוא יוכל למצוא לי דרך האינטרנט או מקור אחר אילו פנסים יש בפורד מוסטנג וי 6 קבריולט דגם פרימיום

פורסם

שלחתי לך במסנג'ר מספר של מישהו ,דבר איתו.

לא צריך להחליף פנסים ושום דבר. 3-4 אלף לבן-אדם הנכון והאוטו עובר תקינה כמו בובה :)

דבר איתו ואם יש לך בעיות דבר איתי במסנג'ר (אור).

Lexus CT200H

פורסם

אנחנו לא מעודדים את מה שכתבת פה בחור! :evil:

נ.ב. למכירה תור בעמדה מס 1 - חולון. :roll:

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אתה לא צריך להחליף את הנורות אתה צריך להחליף את כל הפנס עצמו.

אני לא יודע אם בכלל אתה צריך להחליף.

אתה יכול לקנות פנסים לרכב שלך באייבי שיתאימו.

בנוגע לרכב הוא יד ראשונה או שניה כמה עולה להביא אותו לארץ בסה"כ? זה משתלם?

S2000

פורסם

זה רכב יד ראשונה מדילר המחיר הוא בסביבות ה17 אלף דולר , בלי להכנס לפרטים קטנים כל העסק יוצא 135 אלף שקל פלוס מינוס...

• תוכן חדש...