Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוב עוונותיי אני משוטט ב איביי ורואה את המוצר הבא: http://cgi.ebay.co.uk/TRIUMPH-1300-1500-TOLEDO-RUN-ON-UNLEADED-UP-TO-1500CC_W0QQitemZ160243216678QQihZ006QQcategoryZ27383QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

רציתי לשמוע את דעתכם המלומדת על המוצר, חוות דעת למי שניסה או אפילו אזהרה ממי שנכווה.

תודה

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

פורסם
נראה כמו אריזת ביצי פסחא. הרכבים (שלי לפחות, מודלים 88-79-74) מזמן נוסעים על 95 וכולם אמריקאים.

זאת ממש לא דוגמה, וחבל להטעות.

כל המכוניות האמריקאיות (והמיועדות לשוק האמריקאי), החל משנת 73, בנויות לדלק נטול עופרת.

המכוניות האירופאיות - רק מ-88.

עודד

פורסם

לא יודע באחרות, אבל באמריקאיות מותר, גם אצלי ג'יפ 82, מזמן אני נוסע על 95.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

לא יודע המוצר הזה אבל זה נועד למנוע דטונציה בעקבות אוקטן נמוך מידיי,

כל שאר הדברים שהם כותבים נשמעים קצת לא הגיוניים (להוריד טמפ' בעירה,...)

זה נכון שבעבר הוא נועד למנוע דטונציות (בגלל אוקטן נמוך) אך היום זאת לא הסיבה,

תוספת האשלגן נחוצה ע"מ ליצור סיכוך בשסתומים ולמנוע שחיקה של מובילי השסתומים.

אם אתה מעוניין לתדלק בנטול עופרת אני ממליץ פשוט לשדרג את מובילי השסתומים, אם קיים אצלך ראש אלומניום אז סביר להניח שהם כבר מתאימים לנטול עופרת.

בכל אופן ההתקנה תעלה לך קצת יותר מהמוצר ששאלת לגביו אבל זה פתרון קבוע וכם לא יהיה לך שום דבר מרעיש בתוך מיכל הדלק .

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

למישהו יש מושג לגבי היפניות הישנות? -ובפרט- הסוברו רקס שלי (79), האם מותר לשים לה 95 באופן קבוע? ולפיירמונט (גם 79)?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לפי מה שידוע לי זה קשור לראשים שיש לך (כמעט בטוח מרימים )

יש אפשרות להחליף אותם ולהשתמש ב נטול

אבל למה הכאב ראש

יש עוד זמן עד שיוציאו את ה 96

כבר שנים מדברים על זה

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם
לפי מה שידוע לי זה קשור לראשים שיש לך (כמעט בטוח מרימים )

יש אפשרות להחליף אותם ולהשתמש ב נטול

אבל למה הכאב ראש

יש עוד זמן עד שיוציאו את ה 96

כבר שנים מדברים על זה

נו, ומה יש לי בפיירמונט- המנוע זהה למוסטנג 6 טורי?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ומה לגבי המנועים של אאודי משנות השיבעים ?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
ומה לגבי המנועים של אאודי משנות השיבעים ?

תשובות לשאלות רבות:

כל המנועים האמריקאיים משנת 73 ואילך מתאימים לדלק נטול עופרת.

מנועים אירופאיים - רק מ- 88 .

יפניים - איפה שהוא באמצע, כנראה תלוי בדגם ומה היה שוק היעד שלו.

הנזק הצפוי - בלאי בשסתומים ובתושבות השסתומים אשר בראש המנוע (לא במובילים, כפי שנכתב כאן), אבל לא שום בעיה "הקשורה לדלק".

גם כשמנוע לא מיועד לכך, אפשר לנסוע די הרבה בדלק "נטול" (30,000 ק"מ או יותר, במיוחד בשימוש סביר ולא מאומץ במיוחד) ללא נזק.

דלק 96 בארץ, אינו מכיל (מאז 2003) עופרת, אלא תחליף - תרכובת אשלגן ש"עושה את העבודה", באופן חלקי.

כשלא ימכר ה-96, כנראה ימכרו בנפרד תחליפי עופרת (ככה זה בעולם המערבי).

לא הצלחתי להבין מה עושות ה"ביצים" שנמכרות ב- E-bay .

אם הן משחררות עופרת (או משהו תחליפי) לתוך הדלק, אז יתכן שיש בהן תועלת כלשהיא בשימוש בדלק "נטול". אם הן "מעלות את האוקטן" בדרך מיסתורית כל שהיא - זה מיותר לגמרי למנועים של שנות השבעים. הדלק ה"גבוה" ביותר בארץ, באותן שנים, היה 91 אוקטן. ה- 95 של היום מספיק בהחלט לאותם מנועים.

עודד

פורסם
תשובות לשאלות רבות:

כל המנועים האמריקאיים משנת 73 ואילך מתאימים לדלק נטול עופרת.

מנועים אירופאיים - רק מ- 88 .

יפניים - איפה שהוא באמצע, כנראה תלוי בדגם ומה היה שוק היעד שלו.

הנזק הצפוי - בלאי בשסתומים ובתושבות השסתומים אשר בראש המנוע (לא במובילים, כפי שנכתב כאן), אבל לא שום בעיה "הקשורה לדלק".

גם כשמנוע לא מיועד לכך, אפשר לנסוע די הרבה בדלק "נטול" (30,000 ק"מ או יותר, במיוחד בשימוש סביר ולא מאומץ במיוחד) ללא נזק.

דלק 96 בארץ, אינו מכיל (מאז 2003) עופרת, אלא תחליף - תרכובת אשלגן ש"עושה את העבודה", באופן חלקי.

כשלא ימכר ה-96, כנראה ימכרו בנפרד תחליפי עופרת (ככה זה בעולם המערבי).

לא הצלחתי להבין מה עושות ה"ביצים" שנמכרות ב- E-bay .

אם הן משחררות עופרת (או משהו תחליפי) לתוך הדלק, אז יתכן שיש בהן תועלת כלשהיא בשימוש בדלק "נטול". אם הן "מעלות את האוקטן" בדרך מיסתורית כל שהיא - זה מיותר לגמרי למנועים של שנות השבעים. הדלק ה"גבוה" ביותר בארץ, באותן שנים, היה 91 אוקטן. ה- 95 של היום מספיק בהחלט לאותם מנועים.

היי עודד.

לא מצויין באף מקום מה הביצים הללו עושות אבל שים לב שיש אחריות גם לבלאי של המנוע בעקבות מעבר לשימוש בנטול + הביצים.

חבר מועדון 13925

בתהליך שיפוץ של גולף קבריולט:lol:

• תוכן חדש...