Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריפוד פגום בטויוטה קורולה 2005 - No more Corola

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפריק של הקורולה מזה למעלה מחמש עשרה שנה שבהם רכשתי 3 מכוניות חדשות. האחרונה לפני כשלוש וחצי שנים (מודל 2005). זמן קצר לאחר שקיבלתי את המכונית הופיעו כתמים לבנים על הריפודים של המושבים ובדלתות. בתחילה סברתי שהסיבה היא בגלל טיפות גשם שחדרו למכונית אך הזנחתי את הנושא. רק בעקבות הכתבה של בני ברק בידיעות אחרונות הבנתי שגם אני בין "נפגעי הייצור" של הקורולה 2005. פניתי למוסך השרות "רייכמן" שבו רכשתי את המכוניות שלי וביקשתי שיחליפו לי את הריפודים הפגומים (פגם בייצור). בהתערבותם אצל היבואן אישר הנ"ל ברוב נדיבותו השתתפות של 25% ממחיר הריפודים. מוסך רייכמן נאלץ (ע"פ הוראת היבואן) לממן עוד 25%. כלומר אני צריך להשתתף ב-50% + עלות העבודה. מדובר בסכום של כ 8000 ש"ח.

במחיר הזה אני מתכוון לארגן קבוצת נפגעי טויוטה שתתבע את היבואן על כך שלא יידע את לקוחותיו על הפגם בריפודים של הקורולות 2005. בהמשך אפרסם פרטים נוספים ליצירת קשר.

בכל מקרה, אדאג לפרסום מירבי של המקרה שלי כדוגמה ליחס ושרות לא ראויים כולל פנייה ליצרן ביפן והמשווק האירופאי.

פורסם

קראתי את הכתבה, באמת אפשר להגיד ש "דפקו" את רוב האנשים.

פורסם

מזכיר לי את המקרה עם הפראדו שלנו.

אני אחסוך מכם את מה שאני חושב על היבואן של טויוטה בארץ.

סוזוקי ג'ימיני ידני.

פורסם

חס וחלילה. כיצד יתכן הדבר?

פגם ייצור בטויוטה?

היבואן המושלם שלהם לא נותן שירות 5 כוכבים?

אני בשוק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הייתי הולך ומחפש קורולה בפירוק שלא נגועה במחלה הזו.

אין מצב שיקחו לך 8000 ש"ח על הריפודים הללו. גג 500 ש"ח לכל הארבעה.

עם החשבונית הזו תגיע ל"רייכמן", ותבקש שיתקינו אותם ויממנו גם את רכישתם.

פורסם

הכתמים באו עם הרכב החדש משנת 2005? כי אם אתה אומר שהם הופיעו לאט לאט אולי אפשר לנקות אותם עם כל מיני תכשירים או ללכת למקום מקצועי וזה בטוח לא מתקרב ל-8K

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כמו שכבר המליצו לך, תמצא רכב כזה בפירוק, קנה את המושבים ואת הסכום הזה + פיצוי קטן תתבע מהיבואן בארץ בבית משפט לתביעות קטנות.

תוכניות גרנדוזיות של תביעה ייצוגית בדר"כ לא יוצאות לפועל.

פורסם

תוכניות גרנדוזיות של תביעה ייצוגית בדר"כ לא יוצאות לפועל.

1+

לעומת זאת תכניות לא יומרניות של תביעה קטנה, דווקא כן מתממשות.

כי זה קל, כי הנתבע בהרבה מקרים פוחד מתקדים וסוגר את העניין בשקט.

פורסם

500 לכל הארבעה? נראה לי אתה חי בחלום.

אולי 500 לאחד וגם זה לא בטוח.

ריפוד דלת ל 205 זה החתיכת קרטון מצופה פלסטיק הכי פשוט ללא בד ורוצים על זה 100-150 לאחד.

פורסם

שרשור דומה על רכב איטלקי או צרפתי היה כבר עובר את העמוד החמישי...

לגופו של עניין, מחזק את עניין התביעה הבודדת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בעל הרכב ציין שהוא לא ייקנה יותר קורולה לכן אין צורך לרקוד לו על הפצעים.

באופן כללי, יש המון אנשים עם רכב זהה שלמרות העובדה שהם אוכלים מרורים מהאוטו, הם לא יודו בזה שהרכב לא אמין.

אין מה לעשות, הסטיגמה והדיסוננס הקוגנטיבי עושים את שלהם.

פורסם
8000

זה אותם הריפודים שיש בבוגאטי ווירון? :shock:

מה פתאום - בוגטי ווירון העתיקו (העתק זול! ) את הריפודים של הקורולה... :lol:

ובנימה רצינית, אם הריפודים שחורים, אז נראה לי שניתן לצבוע אותם צביעה חוזרת בעלות סימלית (יחסית). אני ממליץ לבדוק את העניין עם מכבסה רצינית או מפעל טקסטיל, לדעתי לבעיה הזו יש פתרון קל.

• תוכן חדש...