Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משך שנים אני מאבחן פריצות אטמי ראש וסדקים סמויים במנוע על ידי שימוש בנוזל מגלה CO2 , המוסכניקים לא האמינו לממצאים כי לא ידעו לאמץ את המנוע במידה שגזים יכנסו למע' הקירור, לאחר שהדרכתי מוסכניקים רבים אצלי במכון איך לעבוד עם המכשיר לאחר איבחון אצלי במכון של חדירות גזי פליטה למע' הקירור והמוסכניקים אימתו את הממצאים כאשר פירקו ראשי מנוע ,יש נהירה של רוכשים של ערכה זו.

כיום יש פתאום התעוררות ורצון להשתמש מכשיר זה. משך שנים המכשיר היה "רדום" כ-DEAD-STOCK במחסנים.

מגנום 2004 עם איבוד מים והתחממות מנוע, נבדק והנוזל המיוחד שינה את הגוון הכחול שלו לירוק/צהוב , הבעייה הייתה דליפת גזים ממקרן ה-EGR . המקרן נותק מחיבורי המים זמנית לצורך האבחון , הוחלף נוזל קירור , המנוע הפסיק לאבן מים. הוחלף מקרן חדש . תמו הבעיות.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לא הבנתי מה חדש בזה ?

מי שלא מאבחן ככה בבדיקה ראשונית אם לא רואים את התופעה בעיניים אז הוא אינו צריך להיות בודק/מוסכניק בראש ובראשונה

זה מוסכניקים בהודו או משהו ? (מאיזה איזור אתה ?, אולי אני אקשר את זה עם ההודעות המוזרות)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא הבנתי מה חדש בזה ?

מי שלא מאבחן ככה בבדיקה ראשונית אם לא רואים את התופעה בעיניים אז הוא אינו צריך להיות בודק/מוסכניק בראש ובראשונה

זה מוסכניקים בהודו או משהו ? (מאיזה איזור אתה ?, אולי אני אקשר את זה עם ההודעות המוזרות)

המכשיר קיים משנות ה-50 ואולי קודם לכן , אך בבאר שבע לא היה בשימוש במוסכים , עובדה שהם באים אלי לאבחון , ראו לא האמינו ....לאחר זמן ראו ורכשו

פורסם

זו בדיקה מאוד חשובה ! , מכון שבודק עם הערכה הזו הוא מכון שמכבד את המקצוע ונותן שירות טוב ללקוחותיו.

• תוכן חדש...