Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

אני צריך לבחור רכב ממקום העבודה.

האפשרויות: טיוטא רובוטית/מזדה 3/ יונדאי I30

נתון חשוב- אני נוסע כל יום מאזור השרון לכיוון כרמיאל וחזור (3 שעות ביום על הכביש)

מה אתם אומרים על 3 האפשרויות הבאות, חייב להגיד שהסקסיות של היונדאי עשתה לי את זה.

עד היום הייתי עם טויוטה רגילה ודי נהנתי.

תודה,

Gingo

פורסם

אלו האופציות היחידות?

טויוטה לא הייתי לוקח ללא קשר לגיר, היא מגיעה ללא בקרת יציבות ועם 2 או 4 כ"א בלבד. גם המאזדה חסרה בקרת יציבות.

הI30 היא האופציה הטובה אם אתה לא זקוק לשטח הטענה גדול.

פורסם

אז ככה הטויוטה לא שווה בכלל את המאמץ של הכתיבה ... גיר רובוטי מיותר ואיבזור בטיחות מפקיר חיים ... המאזדה אמנם טובה מהטויוטה אבל חוסר בקרת היציבות והעובדה שיצא דגם חדש בשנה הקרובה הופכים אותה לאופציה נחותה ... לכן לדעתי הi30 רכב יפה מפנק מבחינת איבזור ובהחלט עונה על כל הדרישות של רכב משפחתי

פורסם

דווקא אחד הדברים החזקים בטויוטה הוא שיוט בינעירוני - ולכן לא הייתי פוסל אותה על הסף במקרה זה - אבל חשוב שתעשה נסיעת מבחן לפני שתחליט.

יש אצלנו לא מעט אנשים שדווקא מרוצים מהטויוטה הרובוטית - אבל אני חייב להודות שיש גם לא מעט שהיו מוותרים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה בדיוק לא כדאי בטויוטה, היא היחידה שבאמת מרשימה במראה ה"מנהלים" החדש שלה...

כמו כן, ה I30 לא קטנה יחסית ? מבחינת יציבות על הכביש ?

פורסם

אני אחרי 24K ק"מ על טויוטה רובוטית

הגיר הרובוטי אכן זוועתי, אבל כשמשקללים את כלל האלמנטים שמקבלים, אפשר להגיד שאני מרוצה.

כמו ש-zvit אמר, בבינעירוני הטויוטה עושה עבודה מעולה.

נסיעת מבחן זו לא מילה גסה ;-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

מה שבדיוק לא כדאי זה להמר על הגיר הבעייתי והחיים שלך כי אין לה בקרת יציבות ויש רק 4 כריות אוויר

הI30 אינה קטנה ויש לה מרווח לא פחות גדול מהקורולה היא אמנם יותר קצרה בגלל המבנה של ה 5 דלתות אבל מבחינת מרווח פפנים אין הבדל רב אם בכלל ... והרכב אמור להיות יציב בגלל המשקל שלו והאחיזה בכביש

פורסם

http://motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MIJD&Pn6Vq=E

אני גם כן מאוד ממליץ על הפורד, מניסיון רב שנים עם החברה והיבואן.

וחוץ מזה, נמאס כבר מהפלסטיקה העלובה של היונדאי.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

במשפחה יש מזדה 3 2005 , מאוד מרוצים ( למעט 2 רקולים , חופשים בציריות ובידוד צמת חוטי-מזרקים) , תדלוק ונוסעה זהו המסלול הקבוע , מאוד מומלצת. גם לקוחותי בעלי מזדה 3 מאוד מרוצים.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אישתי ואני היינו פחות או יותר באותה ההתלבטות,

כשאמרו לי בסוכנות טויוטה שהגיר בקורולה הינו רובוטי היא נפלה מיד מהרשימה.

המאזדה 3 נחשבת למיושנת (יחסית) ותוחלף באפריל 2009.

הפוקוס, שאמנם לא הזכרת אבל גם שיכת לאותה הקטגוריה ויש הטוענים שעדיפה על היונדאי I30, העיצוב

החיצוני שלה די משעמם והעיצוב הפנימי עוד יותר, לדעתי ואני מדגיש לדעתי בלבד רכב יבש לחלוטין!

לעומת זאת ה I30 שאני או יותר נכון שאישתי בחרה עם מנוע 2,000 וברמת הגימור הגבוהה, כיום הוא הרכב המוביל

בקטגוריה כמעט בכל הפרמטרים, החסרון היחיד ודיי חשוב זה 4 כוכבי ריסוק.

את נסיעת המבחן עשינו ב I30 הבסיסית עם מנוע 1,600 ומאוד התרשמנו לטובה מהנוחות בנסיעה, המרחב במושבים האחוריים (ישבנו שלושה מבוגרים מאחור) תא המטען לא ענק אבל מספיק גדול 340 ליטר, המנוע חזק וכמו שציינת הסקסיות שלה עושה את זה.

זה דיי ברור -ה I30 זאת ההמלצה שלי.

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם
אישתי ואני היינו פחות או יותר באותה ההתלבטות,

כשאמרו לי בסוכנות טויוטה שהגיר בקורולה הינו רובוטי היא נפלה מיד מהרשימה.

המאזדה 3 נחשבת למיושנת (יחסית) ותוחלף באפריל 2009.

הפוקוס, שאמנם לא הזכרת אבל גם שיכת לאותה הקטגוריה ויש הטוענים שעדיפה על היונדאי I30, העיצוב

החיצוני שלה די משעמם והעיצוב הפנימי עוד יותר, לדעתי ואני מדגיש לדעתי בלבד רכב יבש לחלוטין!

לעומת זאת ה I30 שאני או יותר נכון שאישתי בחרה עם מנוע 2,000 וברמת הגימור הגבוהה, כיום הוא הרכב המוביל

בקטגוריה כמעט בכל הפרמטרים, החסרון היחיד ודיי חשוב זה 4 כוכבי ריסוק.

את נסיעת המבחן עשינו ב I30 הבסיסית עם מנוע 1,600 ומאוד התרשמנו לטובה מהנוחות בנסיעה, המרחב במושבים האחוריים (ישבנו שלושה מבוגרים מאחור) תא המטען לא ענק אבל מספיק גדול 340 ליטר, המנוע חזק וכמו שציינת הסקסיות שלה עושה את זה.

זה דיי ברור -ה I30 זאת ההמלצה שלי.

ישראל

על פי דבריך לא טרחת אפילו לבצע נסיעת מבחן בפוקוס , אלא התרשמת רק מהעיצוב הפנימי והחיצוני של הרכב.

על סמך זה קבעת שהיונדאי טובה יותר, ובכן זו זכותך, אבל אתה בהמלצה שלך פה פשוט מטעה.

הפוקוס עם מנוע 2 הליטר עדיפה על היונדאי שלך בכול קטגוריה, במיוחד בגירסאת 5 דלתות.

החל ממרווח פנים, נוחות נסיעה , נימוסי הכביש , ולעניות דעתי גם בעיצוב הפנים שלא לומר עיצוב החוץ אשר ביונדאי נגנב ברובו מBMW סידרה 1.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
על פי דבריך לא טרחת אפילו לבצע נסיעת מבחן בפוקוס , אלא התרשמת רק מהעיצוב הפנימי והחיצוני של הרכב.

על סמך זה קבעת שהיונדאי טובה יותר, ובכן זו זכותך, אבל אתה בהמלצה שלך פה פשוט מטעה.

הפוקוס עם מנוע 2 הליטר עדיפה על היונדאי שלך בכול קטגוריה, במיוחד בגירסאת 5 דלתות.

החל ממרווח פנים, נוחות נסיעה , נימוסי הכביש , ולעניות דעתי גם בעיצוב הפנים שלא לומר עיצוב החוץ אשר ביונדאי נגנב ברובו מBMW סידרה 1.

גם בקנית מכנס ג'ינס, מכנס שלא מוצא חן בעיניו של הקונה הוא גם לא ימדוד.

אין שום הגיון לבזבז זמן על נסיעת מבחן ברכב שלא עושה לך חשק לקנות אותו. הוא יכול להיות רכב סופר על ביוני עם הביצועים הכי טובים, אבל עם מראה/עיצוב לא מושך ולא עושה לך את זה, הוא לא בר קניה.

ההמלצה שלי היא גם לפי המלצות שאני קבלתי ולפי ההגיון והטעם האישי שלי .

ישראל

:roflmao: הבודי בעבודת פחחות והשילדה כבר במערומיה 1958 MGA Roadster :roflmao:

פורסם

לכן עם כל הכבוד אין לך את היכולת להביע חוות דעת על הפוקוס בהשוואה ליונדאי, אלא בהתייחס לעיצוב.

כחבילה כוללת הפוקוס עדיפה ובגדול על היונדאי, וחבל שלא בדקת את תוך הקנקן .

דרך אגב, השוואה של גינס ב 500 שקל , לרכב של 140,000 שקל, יש כאן איזה שהוא חוסר פרופורציה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בגלל שפותח השרשור מתלבט וביקש עצה לגבי בחירת רכב ממקום העבודה, אני משער שהכוונה היא לרכב מקבוצה 2.

לכן, כל דיון לגבי פוקוס או I30 עם מנוע 2000 סמ"ק קצת פחות קשור לכאן.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...