Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתיים היום בצהרים המירוץ הראשון בסבב. כל הפרטים בשרשור זה.

אני אעלה תמונות בלילה + סיכום שלי מהאירוע.

בינתיים כל מי שהיה - מוזמן להעלות את רשמיו ותמונותיו.

חכו להמשך...

אלון

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם,

הסתיים עוד אירוע מוצלח, בו זכינו להתאמן בנהיגת שטח מקצועית.

תחילה ראוי להודות לצוות המדהים שהביא אותנו להציג את הסיבוב השני במהירותו ברכב שנחשב כנחות ביותר,

לתומך הראשי - דב ורנר ממוסך עד כ"ס, ולצוות הטכני (שמעון, מרעי, מקס ונוספים) שהביאו את הרכב להישג מדהים.

לנווט החדש, אביחי סימנר, שלומד את העבודה וע"ב העובדות - מצליח בה, ולראם חממי שהתנדב לעזור בעבודת המזכירות, ועוד נפגוש בו בעתיד.

ולתומכים העתידיים שרוצים להיכנס ל"פנתיאון" ......

לצערי לאור שני זינוקים "בעייתיים" לא הצלחנו להגיע לפודיום אך לאחר כיוון נוסף (שבעתיד יבוצע מוקדם יותר) - התוצאה מרשימה.

תודה נוספת למישל וצוות המרשלים, ולחברי עמותת IRDA שבזכותם התקיים האירוע.

רשמים אישיים וסיפור היום יפורסמו בהמשך.

שבת שלום, ולהתראות בתמונות ובסיפור.....

עפר שורץ

צוות חלום שמחה

פורסם

טוב חברים,

הבטחתי ואני מקיים. פיניתי שעה כדי להעלות על הכתב מה היה באירוע מנקודת המבט שלי וגם להעלות פה כמה תמונות.

אז מה היה לנו שם?

7.5 ק"מ של שבילי עפר מהודקים עם פניות רבות מכל הסוגים. 4 קטגוריות בהם התחרו המתחרים: טרקטורונים (להם זו הפעם הראשונה באירוע שלנו, ג'יפים, רכבי 2X4 עד 1.6 וכמובן רכבי 4X4 טורבו. 18 מתחרים יצאו בדיוק מופתי של זמנים לשתי פעמים של רישום "נוטס". עקב העבודה המצויינת של המזכירות ומשמעת טובה מאוד של המתחרים, הוסיף מישל סטייג' ראשון של אימון נטו - סטייג' ללא מסירת הזמן לנהגים בו הם יכולים לעלות ולהתאמן ולבחון את ה"נוטס" שהכינו במהירות. הדבר הזה, שתוכנן מראש ואושר ע"י ועדת המירוצים, נעשה במכוון עבור הנהגים והנווטים החדשים שהצטרפו והיה זה להם האירוע הראשון. זה גם המקום לברך אותם על טבילת האש הראשונה המוצלחת. סביון ו - צחי שהצטרפו לקטגוריית הג'יפים עם הנווטים המושאלים שלהם: שלומי ו - אסף לזלי (ששנייהם אמורים להתחיל לעבוד איתי כנווטים עם סיום בניית הרכב שלי). זה המקום לברך גם את הכידונאים שהצטרפו לאירוע ואני בטוח שנראה אותם גם באירועי האליפות הבאים שהוסיפו המון צבע וגם נהיגה מקצועית מאד. (אני משאיר לאלון-קונדסון לפרט לגביהם - כי אני פחות מכיר).

מקטגוריית ה - 4X4 בלט בחסרונו ג'וני ווסטברג אשר בבוקר האירוע נאסר עליו סופית להשתתף ע"י רופאו. זה המקום לאחל לו החלמה מהירה ושיחזור אלינו מהר - חסרונו היה מורגש.

לאחר סיבוב האימון ובדיקת ה"נוטס" נאלצו 2 רכבים לפרוש בעקבות תקלות מכניות: המאזדה 4X4 של ג'קי זית (בעקבות תקלה בטורבו?) וה AX ספורט של ניצן לוי (בעקבות "תלישת" משולש/גלגל), דבר שחייב כמובן גם את גידי קרונין לפרוש.

15 מתחרים המשיכו לסטייג' הראשון כאשר כולם מסיימים ללא תקלות משמעותיות את כל 3 הסטייג'ים.

בסה"כ, סיימו הצוותים 30 ק"מ תחרותיים עד השעה 13:00 דבר הראוי לציון, הן בבחינת משמעת הנהגים והן בהיבטיי הסדר והארגון של המזכירות בראשותו של אלון כהן (קונדסון - אצלנו) וניהול המירוץ של מישל גדז'.

אני חייב לציין שנהניתי מאד לראות את כל המשתתפים בכל הקטגוריות (על הטרקטורונים אשאיר כמובן לקונדסון לספר).

בין הג'יפאים תמיד כיף לראות את שי שמעוני והפעם מול אורח חדש ישן ארז אברמוב - שניהם כל אחד בתורו סיימו סטייג' על פנצ'ר - דבר שלא מנע מהם לסיים במקום השני והראשון בהתאמה. שני הנהגים החדשים צחי ליטבק ו - סביון עברו טבילת אש ראשונה בהצלחה ועל הדרך "הריצו" בפעם הראשונה את הנווטים החדשים שלומי ו - אסף (המוכר למתחרים כ - לסלי מימיו כמרשל בממ"י).

בקטגוריית 2X4 בלט שוב מרק קייצמן ששוב סיים במקום הראשון - הצהרת כוונות להמשך האליפות, מרק? חזר אליינו אחרי הפסקת נהיגה ארוכה ניר בורנשטיין שהוכיח שלא שכח איך נוהגים ("הסבירו לי איפה הקלאץ והברקס" - זרק לי בבדיחות הדעת בסוף המירוץ) ותפס את המקום השני בסיום. תמיד כיף לראות את שני הרכבים של צוות "חלום שמחה" ה - 205GTI של דב וורנר וה AX ספורט (1000CC) של עפר שוורץ שהפעם הסתפקו במקום השלישי והרביעי בהתאמה.

הסיפור הגדול של האירוע הוא הקרב שהתנהל בקטגוריית ה 4X4 טורבו. דני לוי שהביא במיוחד מקפריסין את הנווט שלו, נהג יציב וסיים במקום השלישי מספר שניות (בכללי) לפני אהוד לביא שהכשיר נווט חדש בעמותה והיה זה להם האירוע הראשון יחד. הקדים אותם רמי שוכטוביץ הותיק, שגם קבע את הזמן המהיר ביותר לסטייג' - אבל הדבר לא הספיק לו לתפוס את המקום הראשון במצטבר. 7 עשיריות שניה - זה מה שעשה את ההבדל ואת היום לקובי כהן!!!

חבר'ה - על האירוע הזה היה מרוח בענק "קובי כהן" כבר מהסטייג הראשון. ראיתי אותו מהצד במספר נקודות במסלול. נהיגה אגרסיבית על גבול הפראית - אבל מחושבת היכן שצריך, הביאה אותו לסיים במקום הראשון בסוף היום וגרמה הרבה נחת לקבוצה ולספונסר החדש!!! לי אישית - הדבר גורם הרבה נחת. כיף לראות נהג שהתחיל על הרכב הישן שלי ה 205 ראלי 1.3, עבר לקטגורייה העליונה, מצליח לגייס ספונסר ולעמוד בשורה הראשונה של הנהגים בארץ. מה שמוכיח, שאם יש לך כשרון ואתה מוכן להשקיע את המאמץ - דברים טובים יקרו לך. אני בטוח שיהיה קרב איתנים על האליפות בקטגורייה הזו.

זהו... כתבתי הרבה. עכשיו הזמן לתמונות (אם תעמדו על התמונה לפני פתיחתה - תראו את השם + הסבר)...

אלון

פיטס 1.jpg

פיטס 2.jpg

זאב חולף עם מצלמה מעמדה לעמדה בין הסטייגים.jpg

פורסם

איפה ניתן לקבל מידע על אירועים כאלו שיהיו בעתיד?

היתיי מאוד שמח להיות נוכח אם הייתי יודע איפה זה ואפילו להתחרות בעתיד

• תוכן חדש...