Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם,

עד שלשום התכוונתי לרכוש את המאזדה 6 החדשה בגרסת 5 הדלתות ורק נותר היה לבחור את הצבע :-o

טלפון מפורד ביום ה' שינה את התמונה. היות והייתי ברשימת המתנה על המונדיאו התקשרו אליי ועדכנו אותי שמגיע משלוח מצומצם בסביבות יולי ועליי לקבל החלטה מידית. מדובר על הטרנד x 4 דלתות.

כרגע אני עם 2 הזמנות פתוחות במאזדה ופורד ואני חייב לבטל אחת מהן מחר.

המונדאו אגב בצבע אפור רועם...

הייתי חייב להחליט על הצבע טלפונית אז אם מישהו ראה אותו ויכול לחוות דיעה אשמח מאד?

חרשתי את האינטרנט בסוף השבוע. בארץ כולם תמימי דעים לגבי עליונות הפורד, בחו"ל זה כבר סיפור אחר והרושם הוא שהמאזדה מובילה במעט בדעת הקהל ובוחני הרכב. במיוחד בסעיף התנהגות הכביש.

על המאזדה עשיתי 2 נסיעות מבחן ומאד נהניתי. על המונדאו יצא לי להיות נוסע מאחור בלבד...

מהם סדרי העדיפויות שלי:

1. בטיחות/אמינות- היות והרכב מיועד להיות רכב משפחתי

2. נוחות, מרווח פנים ותא מטען והעיצוב הפנימי.

3. סחירות וירידת ערך (היות ואני רוכש באופן פרטי)

4. חווית נהיגה

5. מראה חיצוני (פעם המראה היה הכל :-o )

האם יש מבין חברי הפורום שנהגו או שנוהגים באחת או שתי המכוניות ויכולים לחוות דיעה אובייקטיבית?

ההתלבטות היא מאד קשה ואשמח לשמוע דיעות נוספות לכאן או לכאן...

המון תודה :-o

שי

פורסם

המונדיאו מגיעה רק ביולי?עוד חודש וחצי? והמאזדה מתי מגיעה?

מבחינת סחירות המאזדה מן הסתם תיהיה סחירה יותר.

אמינות? היות ומדובר בדגמים די חדשים אין יותר מידי מבחני אמינות לרכבים. למרות שהם אמורים להיות אמינים בייחוד המאזדה שהיא די דומה לקודמת שהייתה די אמינה.

מבחינת נוחות ממה שאני יודע המונדיאו מצויינת התחום הנ"ל שמעתי לא אחד ולא שתיים שאומרים שהיא אפילו טובה יותר מהפסאט.

מראה חיצוני זה כבר בעינייך המאזדה נראית יותר עתידנית לעומת המונדיאו שיותר קלאסית. אישית הייתי מעדיף את המונדיאו אבל המאזדה נראית באמת טוב.

אם המשלוח יגיע בתחילת יולי הייתי מחכה למונדיאו .

פורסם

תודה אבי...

המאזדה זמינה כרגע במלאי בצבע שאני רוצה.

המונדאו אכן אמורה להגיע ביולי הקרוב. כנראה לקראת סוף יולי...

כל טוב,

שי

פורסם

+1 לגבי המונדאו

באופן אישי אני אוהב את המונדאו יותר גם מבחינת עיצוב וגם מבחינת הדברים האחרים אני מניח ההשקפה היא אישית מה שאתה אוהב יותר.

המונדאו יותר מתקדמת בגלל שמדובר בדגם חדש ולא כמו במזדה בדגם שעבר מתיחת פנים ושינויים קלים ביותר.

ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן במודאו בכל מקרה,הייתי בתחילת השבוע באילת בנמל החניה מלאה במזדה 6 כך שאם תבטל במזדה ותרצה להחליף אחרי זה לא תהיה בעיה לדעתי.

פורסם

כמו כולם הייתי ממליץ לך ללכת על המונדאו אבל,לא נסעת עליה לא נהגת בה,אולי פשוט משהו בנהיגה לא יתחבר לך ולא תאהב את זה ותצטרך להשאר ולנהוג באוטו שאתה לא נהנה לנסוע בו מספר שנים?

אני במקומך מבטל עם המאזדה.מחכה למשלוח המצומצם של המונדאו עושה עליה נסיעת מבחן ורק אחרי זה מחליט אם לקחת אותה או לא.או אפשרות אחרת למצוא אדם שאתה מכיר שהוא בעל המונדאו ולבקש לנהוג קצת,אתה יודע אפילו לבקש משכן או משהו כזה למרות הביישנות מדובר פה בסכום לא מבוטל של כסף.

בהצלחה בקנייה8)

פורסם

בכל המבחנים המונדאו לוקח בגדול מלבד ביצועים (היא יותר כבדה). קרא את הביקורת הזאת מאחד מכתבי עת הכי נחשבים באירופה.

אני נסעתי על שתיהן ואין ספק שהמנדאו לוקחת ובגדול.

1. בטיחות - המנדאו קיבלה את מירב הכוכבים והניקוד רחוק בנק' אחת מהמקסימום. המאזדה 6 עדיין לא נבדקה בגרסה הנוכחית.

2. נוחות, מרווח פנים ותא מטען והעיצוב הפנימי - המונדאו ארוכה יותר ב-10 ס"מ ורחבה ב-9 ס"מ. תא המטען של שתיהן 500. המונדאו לוקחת.

3. סחירות וירידת ערך - מכיוון ששתיהן מאוד פופלריות בליסינג אזי הסחירות שלהן גבוה אבל למזדה יש יתרון קצת יותר גדול בעניין זה (קשה לנחש מכיוון שאלה רכבים חדשים)

4. חווית נהיגה - המונדאו מרגישה חזק על הכביש ומכובדת. המאזדה 6 זריזה יותר וספורטיבית יותר (גם במקרה)

5. מראה חיצוני - מאזדה 6 - מראה צעיר וספורטיבי. מונדאו - מנהלים מכובד.

הבחירה האישית שלי הייתה מונדאו אבל בגלל זמני אספקה מטורפים (לליסנג) ירדתי מזה ובחרתי בשברולט מאליבו. המאזדה 6 יותר מדי מצועצע לטעמי מבפנים ומבחוץ.

בהצלחה! ותתחדש!

פורסם

אני אישית הייתי מעדיף להמתין חודשיים (במידת האפשר) ולקחת את המונדאו שמנצחת כמעט בכל פרמטר.

יתרה מכך, הייתי מעדיף את הג'טה 2.0 על המאזדה שכמוה נמצאת בכל צי ליסינג.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני אישית הייתי מעדיף להמתין חודשיים (במידת האפשר) ולקחת את המונדאו שמנצחת כמעט בכל פרמטר.

יתרה מכך, הייתי מעדיף את הג'טה 2.0 על המאזדה שכמוה נמצאת בכל צי ליסינג.

עידן

ככה עידן שאלה על הדרך..למה את הג'טה ולא את המאזדה 2.5 ? למרות VW רכב גרמני על כל היתרונות של זה אבל הוא לא באמת מורכב שם זה כמו שברולט שמזמן לא מורכבת בארה"ב..

פורסם

אין ספק שכדאי לחכות למונדאו ,רכב הרבה יותר איכותי מהמזדה שיפה מבחוץ אבל כל כך זולה מיבפנים(פלסטיק זול).

המונדאו מרגישה רכב הרבה יותר יקר מהמזדה וגם יש לה 7 כריות אוויר ובעצם היא טובה מהמזדה בהכל.

:fadein:
פורסם

בתור מי שאמור לקבל 6 חדשה מליסינג בחודש הקרוב - אני אומר קח את המונדיאו. גם אחרי נסיעת מבחן בשתי המכוניות המונדיאו לוקחת.

THAT BEING SAID המזדה היא עסקה טובה יותר מהג'טה 2.0. הג'טה צפופה יחסית למאזדה ופחות מאובזרת. מרווח הראש מאחורה גם בעייתי בג'טה (אני 1.85 ולא יכול לשבת זקוף)

פורסם

אין לי שום כוונה לחזור שוב על מה שאמרו כאן, אז אני לא אגיד לך לקחת מונדיאו. כי כבר אמרו את זה כאן.

(קח מונדיאו)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לפי דעתי אני הייתי בוחר במאזדה ואני גם אפרט למה היא אמינה היא טובה היא זריזה היא מאובזרת וגם יש לה מראה יפה (צעיר) לגבי תקלות אין הרי יפני.

לגבי המונדאו היא מרשימה היא יותר מתאימה למנהל המכובד זה שמחפש אוטו גדול ומנופח לגבי האחיזת כביש שלה היא לא כול כך כמו ה6 ולפי דעתי היותר מידי ארוך גם כן לפעמים מוגזם,עכשיו גם ידוע שלפוקוס היו כל מיני בעיות חשמל למינהם ביגלל כל המערכות הממוחשבות הרבות שיש באוטו ואני לא אתפלא אם גם במונאו קיימים מקרים של כשל במשב ניהול מנוע וגם כן לחכות חודשיים בשביל אוטו לפי דעתי מוגזם.

לפי דעתי שכול שוב את הנושא של ה6 והמונאו ותחליט מה יותר מתאימה לך ועוד דבר הבנתי שאתה רציתה לרכוש את ה5 דלתות של ה6 מה שאומר יותר כל הכנסה או הוצאה של דברים מתא מטען והמונדאו היא עם 4 דלתות מה שאומר שיותר קשה הכנסה או הוצאה של דברים מה גם שיש ל5 דלתות מראה יותר ספוטיוי לפי דעתי.

שבוע טוב והחלטה מוצלחת :-)

יניב

פורסם

שכחתם נקודה חשובה.

פורד מונידאו יש לו מנוע 2.3 ליטר וזה רכב כבד וגדול = צריכת דלק גבוהה.

המאזדה 6 יש לה מנוע 2.0 ליטר והיא קלה יותר מהדגם הקודם שלה = חסכונית יחסית בדלק.

אל תשכח את מחירי הדלק שעולים כל הזמן .

מבחינת רכבים.

המאזדה יותר יפה,ספורטיבית,אחזקה זולה יותר,שוק טוב וכנראה שתהיה אמינה מהפורד.

הפורד יותר מפנקת,מכובדת,נוחה,מרווחת,מאובזרת.

בתור לקוח פרטי הייתי לוקח את המאזדה, בגלל סעיף האחזקה.

• תוכן חדש...