Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אימא שלי רוצה להיפטר מהרייסר הישנה ולעבור למשהו קטן וסימפטי יותר. התעוררתי היום בבוקר, פתחתי יד שניה וראיתי פונטו ספייס 2002 80 ק"מ יד ראשונה. הלכתי לראות. הרכב עמד בחניה של בית פרטי (יום שבת), ללא שלט למכירה. הבחור הציג את עצמו כמישהו שעובד עם אוטו דיל ומוכר עבורם רכבים שעשו איתם טרייד אין. לא נכנסתי לו לתוך הורידים עם חקירות. האם מישהו נתקל בדבר כזה???

פורסם

נשמע חשוד ביותר.

חכה ליום ראשון ותרים טלפון לאוטו-דיל, תשאל אותם אם הם התחילו לעבוד עם קומבינה כזאת.

לדעתי סיכוי סביר שמדובר בסוחר שמנסה להתלבש על שמם הטוב של אוטו-דיל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא נשמע הגיוני בכלל, בקש רישיונות של המכונית , אמורים להיות ע"ש אוטודיל- תו סחר .

אם לא משהו חשוד ומצוץ מהאצבע ..

ישנן מכוניות שאוטודיל מוכר לסוחרים ,מכוניות שלא רוצים להתעסק איתם,תאונות ,ק"מ גבוה וכו'.

מכוניות כאלה עוברות לבעלות זמנית של הסוחר .

פורסם

חבר מכר להם (אוטודיל - בטרייד אין, כמובן) את הפביה 06 שלו - והזמין פביה סטיישן חדשה.

כמה ימים אחרי זה - קלטנו את הרכב ביד 2, תחת הקטגורייה של מכירת רכב דרך סוחרים :shock:

הסוחר - אלנסר Cars :shock:

מוזר מאוד העניין :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה הגיוני ואפשרי !

אוטו דיל מוכרת רכבים מסוימים לסוחרים

אין פה משהו שלילי וזכותם למכור למי שרצונם ,

אני מאמין שהוא קנה את הרכב מהם והאוטו עדין על התו סחר שלהם באישורם

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

אני חושב שאם הרכב היה נקי ועם קילומיטרז' שפוי, אוטו דיל היו מוכרים אותו לבד. יד 1 80 ק"מ היה נמכר. בטח יש משהו מעט לא כשר או הרבה.

פורסם
זה הגיוני ואפשרי !

אוטו דיל מוכרת רכבים מסוימים לסוחרים

אין פה משהו שלילי וזכותם למכור למי שרצונם ,

אני מאמין שהוא קנה את הרכב מהם והאוטו עדין על התו סחר שלהם באישורם

אצלך הכל הגיוני ואפשרי להצדקת קומבינות הסוחרים.

יותר הגיוני ואפשרי, שאת עצות האחיתופל שלך תשאיר לעצמך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

לא הבנתי את הכעס וההתעצבנות

סה"כ אמרתי שזה הגיוני ,

על מה ההכעס שלך ?

שמכוניות שאתה רואה רק בתמונות יש לי בחניה ?

אם קנית מסוחר ויש לך כעס על אחד כזה זה לא אמור מופנה אלי .

שבת שלום

פורסם

מזמן כבר הספקתי להתעצבן ממעשיות ומעללי הסוחרים.

תסביר לי, מה הגיוני בכך, שאוטודיל יעבירו לרשותו של סוחר רכב במצב טוב?

אין לי מושג אילו רכבים חונים לך בחניה, האמת, גם לא מעיניין אותי במיוחד.

רק מפליא אותי היכולת הפנטסטית שלך להציג באור חיובי עיסקאות מפוקפקות למינהן.

למזלי, הסוחרים שנתקלתי בהם לא היו חכמים במיוחד, כך שלא נפלתי ברשת שלהם.

עצה ידידותית:אני חושב שבכל דיון שנוגע לסוחרים, אתה צריך לנקוט בגילוי נאות.

שבוע טוב.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אולי אתה מכיר סוחרים מסוג אחד

חאפרים שעובדים מהבית . בלי תו שמרמים לקוחות לידעתך גם אוויס וגם אוטודיל וגם אלדן וגם שלמה הם סוחרי רכב .

כל המדינה קונה ומוכרת לסוחרים בדרך כל שהיא.

לגבי אוטודיל

חלק מהרכבים הם לא מוכרים או לא רוצים להתעסק ובשלב זה קונה את זה סוחר או נמכר מחוץ לרשת

כי למיטב הבנתי וזכרנו הם מתעסקים בפלח מסוים וחברות של רכבים .

תבדוק אותי .

ולגבי הענין של העסקות שאני עושה אני יכול לתבוע אותך בהוצאת דיבה עם העורך דין של החברה שלי .

שכל החיים שלך אתה תעבוד בשביל לשלם את הפיצוים .

אז שקול דברים לפני שאתה כותב אותם בפורום ציבורי .

פורסם

הטענה של "אוטו דיל מתעסקים בפלח שוק מסוים" נשמעת הגיונית, אך לאחר דפדוף קצר באתר שלהם אפשר לגלות שיש להם פונטו ספייס במלאי. ובכלל יש להם את כל סוגי המכוניות מכל השנים

פורסם

כשסוחר קונה כמות של 10 -15 רכבים שווה להם להפטר מסחורות מסוימות ברווח מינימלי ולמכור לסוחר

זה לא משנה מי יבוא ויקנה העיקר שישלם !!!

פורסם

ולגבי הענין של העסקות שאני עושה אני יכול לתבוע אותך בהוצאת דיבה עם העורך דין של החברה שלי .

קצת הבנת הנקרא לא תזיק, שום הודעה שלי לא מתייחסת לעסקאות שלך.

אני לא מכיר את העסקאות שלך, אבל אני מכיר היטב את ההודעות שלך בפורום זה, שמצדיקות ותומכות בסוחרים באופן עיקבי.

אולי אתה רגיל לפעול בדרך איומים, אבל מבחינתי אין להם שום השפעה עלי.

פורסם

אתה יכול לתבוע את מי שאתה רוצה ועל מה שאתה רוצה, אבל כל עוד אתה לא מזדהה בשמך האמיתי (בהנחה שבתעודת הזהות שלך לא כתוב שם פרטי: 206 שם משפחה: GTI) הדיבה לא הוצאה לגביך.

מבין?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן אתה טועה ובגדול. כבר היו תביעות דיבה בפורומים באינטרנט שהיו בין שני שמות וירטואלים ללא איזכור שמות אמיתיים (התביעות כמובן הוגשו עם שמות אמיתיים אך נסובו על שמות וירטואליים).

• תוכן חדש...