Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מישהו יכול לפרט את ההבדל בין רמות הגימור השנות של הפביה 5D:

קלאסיק, קומפורטליין, 16V

תודה

אסף.

פורסם

השאלה העיקרית היא מה ההבדל באיבזור בין הגרסאות.

כיום יש לי פביה קומפורטליין 68 כ"ס ואני מחפש פביה נוספת.

בקופורטליין שלי יש מחשב דרך, ABS, שתי כריות אויר וכיסא נהג מתכוון לגובה,

מה ההבדל בינו לבין הקלאסיק? חיצונית שמתי לב שלקלאסיק אין פסי חיכוך, מה ההבדל בפנים? יש מחשב דרך?

האם ב 101 כ"ס יש סאן רוף ,בקרת אקלים ומגנזיום?

פורסם

רמות גימור (לפי הזכור לי. עבר זמן מה מאז 02...):

Classic.

בפנים: 2 כריות אוויר, 2 חלונות חשמל, מחשב דרך, ABS + EBD + EDL, קומפוננט קידמי מקורי, ריפודים ודיפונים פשוטים.

בחוץ: מראות שחורות, חסר פסי הגנה, צמיגי 165/70/14 וטאסות.

Comfort.

בפנים: 2 כריות אוויר, 2 חלונות חשמל, מחשב דרך, ABS + EBD + EDL, קומפוננט קידמי מקורי, ריפודים ודיפונים נעימים יותר, הגה מתכונן לגובה ולעומק, מושב נהג מתכונן לגובה, מראות חשמליות/מחוממות ומגירה (פתוחה) מתחת לר"ד.

בחוץ: מראות בצבע הרכב, פסי הגנה, צמיגי 185/60/14 וטאסות (שונות).

Comfort Plus.

בפנים: 4 כריות אוויר, 4 חלונות חשמל, מחשב דרך, ABS + EBD + EDL, קומפוננט קידמי מקורי, ריפודים ודיפונים נעימים יותר (זהים לשל Comfort), הגנה מתכונן לגובה ולעומק, מושב נהג מתכונן לגובה, מראות חשמליות/מחוממות, מגירה מתחת למושב נהג, מגירה (סגורה) מתחת לר"ד.

בחוץ: מראות בצבע הרכב, פסי הגנה, צמיגי 185/60/14 וחישוקי סגסוגת, פנסי ערפל קידמיים.

ASR ו-MSR קיימים אך ורק בגרסת 16 שסת', 101 כ"ס.

מנועים וזיהוי המנועים:

1.4 8 שסת', 68 כ"ס. תג MPI - מתחת לכיתוב Fabia בדלת תא המטען.

1.4 16 שסת', 75 כ"ס, אוט'. תג 16V - מתחת לכיתוב Fabia בדלת תא המטען.

1.4 16 שסת', 101 כ"ס. תג 16V - מתחת לכיתוב Fabia בדלת תא המטען.

נ.ב, רמת הגימור שלך היא Comfort ולא Comfortline (טעות).

נ.ב 2, בשנת הדגם 03 שינו מעט את גווני הפנים של תא הנוסעים (שחור/שחור במקום אפור/שחור) ושינו את הדיפונים והריפודים לנחמדים יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת.

אם כך אני אחפש לי קומפורט או 16V, הקלאסיק לא בא בחשבון, אם אין הגה וכסא מתכוונים.

תודה.

פורסם

אסף, 16V - זה המנוע, לא רמת גימור... :-)

תבדוק לגבי ההגה המתכונן לגובה/עומק והמושב נהג המתכונן לגובה - בקלאסיק, אני ממש לא זוכר אם יש או אין...

בהצלחה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...