Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זהו החלטתי בין שתי מכוניות חדשות

ביום ראשון יש לי נסיעת מבחן על הסקודה ועל הסוזוקי כבר נסעתי

אחלה רכב הסוזוקי, קצת אנמי אבל נוסע טוב ורעשים לא נוראיים גם במהירות גבוהה.

תיבת ההילוכים בסקודה, על הנייר, צריכה להיות טובה יותר אבל נבדוק את זה ביום ראשון

בינתיים אם מישהו מכם קנה או נסע על אחת המכוניות

אני אשמח למידע נוסף, שיעזור לי בהחלטה.

אגב מישהו יודע מה מחירי הטיפולים של כל אחד מהרכבים?

פורסם

טיפול 15000 סוויפט = 430 ש"ח (מורשה כמובן)

אוטו מעולה, יש במשפחה, 2007, הדגם המאובזר, מאוד מרווחת, מאוד מפנקת, מאוד איכותית והכי הרבה אוטו בכסף הזה ובקטגוריה הזו.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

אוטו מעולה, יש במשפחה, 2007, הדגם המאובזר, מאוד מרווחת, מאוד מפנקת, מאוד איכותית והכי הרבה אוטו בכסף הזה ובקטגוריה הזו.

הסוויפט חמודה מעט.

אני התאכזבתי מתא הנוסעים שלה (המושג "מאוד איכותית" הוא ממנה והלאה), מנוחות הנסיעה שלה (פחות נוחה מהאיביזה שלי, שנועלת צמיגי 205/45/16), יש הרבה מקום לראש - לרגליים פחות.

הפביה (לדעתי) היא התמורה הטובה ביותר לכסף.

טובה מהסוויפט.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
הסוויפט חמודה מעט.

אני התאכזבתי מתא הנוסעים שלה (המושג "מאוד איכותית" הוא ממנה והלאה), מנוחות הנסיעה שלה (פחות נוחה מהאיביזה שלי, שנועלת צמיגי 205/45/16), יש הרבה מקום לראש - לרגליים פחות.

הפביה (לדעתי) היא התמורה הטובה ביותר לכסף.

טובה מהסוויפט.

מה???

תא הנוסעים מעוצב מאוד בוגר וחומרים מאוד איכותיים (למעט אולי מגירת התא כפפות), לרגליים מקום עצום (נוצר מהגג הגבוה ותנוחת נהיגה יותר ישרה וזקופה, בתור נהג צבאי לשעבר, נהג בחברת רכבים לשעבר ובתור אחד שעובד מאחורי ההגה כבר 7 שנים, (ובתור סתם אחד שחולה הגה) ובמיוחד בתור אדם בגובה 1.83 ששוקל 100 ק"ג (זה קשור גם למשקל) זה אחד הרכבים הבודדים שאני לא לוקח את כיסא הנהג עד הסוף אחורה כשאני נכנס אליה.

בקשר לפביה או לאיביזה אני לא מגיב בתור אחד שסולד מקונצרן פולקסוואגן עמוקות (אפילו את למבורגיני הם הצליחו להרוס ויי זמיר...)

מה גם שהסוויפט חדה מאוד, אבל מאוד, כביש בית ג'וברין מושלם בשבילה, וגם בכביש מהיר היא מרגישה מצוין (מאוד רחבה).

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

פורסם

הפביה עדיפה משמעותית על הסוויפט - מבחינת איכות חומרים ומרווח פנים.

ישבתי בשתיהן, חבל לנו על הויכוח.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הפביה לא עדיפה משמעותית, אני מסכים איתך שהאיכות חומרים יותר גבוהה בפביה אבל

גם הסוויפט מרווחת מבפנים ומהנה ויש לה מראה יותר "ספורטיבי",

שני הרכבים טובים, אני גם מצטרף להצעה של הפביה לפי מה ששמעתי היא השתפרה מאוד

והסוויפט קצת מיושנת לאומתה גם.

פורסם

לפביה מרווח רגליים עדיף. מרווח הראש דומה - המון מקום לראש.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בואו לא נשכח שאנחנו מדברים על רכב, לא סלון, לא בגד ולא יחידת דיור, כאן מסתכלים על החבילה הכוללת, בואו לא נשכח שהפביה (תגידו יותר טובה או תגידו פחות טובה) היא עדיין חברה בקונצרן פולקסוואגן.

היום פולקסוואגן לא אמינות כמו פעם (למעט הTDI), האוטומט לא מחזיק יפה, והטיפולים + תיקונים... איאיאי...

לא זול.

בשרשור שפותח בשאלה למחיר טיפולים, לא בטוח שהייתי ממליץ על הפביה, זה עוד לפני שדיברנו על שוק כמשומשת...

תם הויכוח.

פורסם

ואת זה אתה אומר מתוך ניסיון או מתוך שמועות?

ידידי, עלויות האחזקה בגדר הבסדר גמור (טיפול 15K בפביה הקודמת שלי - עלה פחות ממה שעלה לך בסוויפט) והאמינות מצויינת - מניסיון עם שתי פביות 1.4 16V שהיו בבעלותינו ומניסיון עם 1.4 16V נוספות של חברים.

בשבוע/שבועיים הקרובים אני אקבל את השלישית שלי, זה אומר מספיק.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

למען הגילוי הנאות זה לא מנסיון אלא משמועות.

אם אזהרות מפי מוסכניק במוסך מורשה של צ'מפיון יכולות להשמע שמועות...

יחליט מה שיחליט, העיקר שיהיה לבחור במזל

:multi:

פורסם

תחשוב על זה - המוסכניק פוגש רק את אלו שיש להם תקלות.

אבל הוא לא יודע כמה מכוניות זהות ישנן בחוץ - בלי תקלות.

כך שמילה של מוסכניק היא לא תמיד המילה המכריעה...

חוץ מזה - OSH205 - שעדיף שתימנע מקביעות כמו "תם הויכוח", אף אחד לא עובד אצלך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

חוץ מזה - OSH205 - שעדיף שתימנע מקביעות כמו "תם הויכוח", אף אחד לא עובד אצלך.

צודק, נאמר שלא כראוי, תם הויכוח מבחינתי.

• תוכן חדש...