Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן קופה 2002...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד 10 ימים (בדיוק ביום העצמאות:lol:) ימלאו לי 18 וההורים קונים לי רנו מגאן קופה ידנית 1.6 שנת 2002...לרכב יש סאנרוף חופשית ספויילר ג'אנטים וכל התוספות הנחמדות האלו שאפשר להוציא מהחברה..כמובן שהם יוחלפו עם הזמן לחלקים משופרים ומקצועיים.. האוטו של מבוגר שקנה אותה לאישתו שגם בקושי נוסעת בה... האוטו יד שניה והוא מאוד שמור (במקרה זה של חבר של אבא שלי..) אני רוצה לדעת חוות דעת ולדעת לאן אני נכנס...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

מה המחירון שלה בכלל? מה האוטו הזה שווה על הכביש? שיפורים זמינים בארץ? טיפולים? דלק? מה המחלות שלה?

תודה לעונים..

נ.ב אני חדש פה...מקווה להנות :-):-)

מאור.

פורסם

מזל טוב וברוך הבא!

שים לב שיש באתר אופצייה לבצע חיפוש, בצע חיפוש ותמצא המון חומר על הרכב. אם לאחר מכן יהיו לך עוד שאלות- תרגיש חופשי לשאול.

פורסם
מזל טוב וברוך הבא!

שים לב שיש באתר אופצייה לבצע חיפוש, בצע חיפוש ותמצא המון חומר על הרכב. אם לאחר מכן יהיו לך עוד שאלות- תרגיש חופשי לשאול.

דבר ראשון תודה רבה אחי..

דבר שני עשיתי חיפוש ורוב החומר שמצאתי היה על הדגמים הישנים יותר... לפי מה שהבנתי לשנים שמעל 99 יש מנועים שונים? מישהו יכול לחדש לי משהו?

פורסם

מנוע 1.6 16V 110 כ"ס, סביב ה-10 שניות 0-100.

איזה שיפורים בדיוק אתה רוצה לעשות בה?

מחירון תוכל לבדוק במחירון של לוי יצחק, איך קונים אוטו בלי לדעת מה המחירון שלו בכלל?? :?

בדוק שהסאן רופ עובד, כנ"ל החלונות האחרויים החשמליים, שתי מחלות במגאן קופה.

צריכת דלק ממוצעת סביב ה-12ק"מ לליטר, תלוי בהרגלי הנהיגה שלך.

פורסם

אומנם יש לי רישיון קצת פחות משנה..אבל גם לפני שהוצאתי רישיון הייתי נוהג ה-מ-ו-ן ואני ממש לא נהג חדש..

זה אוטו של חבר של אבא שלי והם מתקזזים...אני חושב שהמחירון בסביבות 42,000..

כבר קניתי אגזוז זרימה חופשית של סופרספרינט ופילטר של K&N אינבוקס... אני כרגע מחפש את כל המערכת של הפליטה (כל הסעפת ולא רק הדוד..) אם למישהו יש כיוונים איפה לחפש אני יודה לו מאוד... כשהאוטו יגיע אני יחסוך עוד קצת וישים לו צ'יפ...לאט לאט גם קאמשפטים של HOTCAM יורכבו...הדרך לטורבו ארוכה:-)

הסאנרוף עובד, המגאן היא קופה.. גם החלונות שבספסל האחורי אמורים להיפתח? כי מקדימה הם כן..

נ.ב חשבתי אולי לקחת גם קורס נהיגה מתקדמת... איך זה הולך? איך נרשמים? איפה זה מתקיים? מה לומדים שם בכלל?

פורסם

השיפור הכי גדול במגאן 1.6 הוא מנוע של הגרסה החזקה, 2.0 ו-140 כ"ס בשנים האלה. בשנתונים נמוכים יותר היא מגיע עם 150 כ"ס.

כל השיפורים שציינת יוסיפו מעט מאוד כפי שצויין.

כן החלונות מאחורה אמורים להפתח חשמלית.

קורס נהיגה מתקדמת מומלץ מאוד, תעשה חיפוש בגוגל יש הרבה חברות, תתמקד בגדולות, מסלולים, דרייב ארט, אלתרנתיב.

פורסם

טורבו לא יוסיף הרבה? המטרה שלי היא להגיע ל150-160 כ"ס במגאן הזאת...זאת עד כדי כך בעיה? יש לה 110 כ"ס...אגזוז מההתחלה של הסעפת פילטר אופטימייזר צ'יפ זה מינימום תוספת של 10 כ"ס..בטרקטורון פרדטור 500 אגזוז פילטר ודיזה מורחבת בקרבורטור מוסיפים 10 כ"ס...אז איך במגאן הזאת לא?

איך אני מגיע ל150-160 כ"ס בקיצור? אני לא מעוניין להחליף ל2000 סמ"ק...תודה רבה לעוזרים!

פורסם

אתה לא מוסיף 40-50 כ"ס במגאן אטמוספרית בקלות ובתקציב נורמאלי.

זה לא עובד ככה...

בדוק שוב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אתה לא מוסיף 40-50 כ"ס במגאן אטמוספרית בקלות ובתקציב נורמאלי.

זה לא עובד ככה...

בדוק שוב.

עידן

ואני מניח שאתה זה שתגיד לי בכל זאת איך עושים את זה? אני לא הולך לעשות את הכל במכה...כל פעם קצת..במה מתחילים? מה הלאה?

סך הכל אני רוצה אוטו עם תגובת מצערת טובה וכוח קצת יותר מורגש משל רוב המשפחתיות הנורמליות..סיוויק, מאזדה 3, מאזדה 6..

פורסם

פרוייקט טורבו זה לא בשביל אנשים שרוצים...

אוטו עם תגובת מצערת טובה וכוח קצת יותר מורגש משל רוב המשפחתיות הנורמליות..סיוויק, מאזדה 3, מאזדה 6..

בשביל זה קונים רכב כמו שלך ונשארים איתו כמו שהוא.

פרוייקט טורבו זו חתיכת השקעה, בסדר גודל של 20 עד 30 אלף ש"ח לפרוייקט טוב בלי בלת"מים

בשביל הכל כולל כל המסביב (קלאץ' שבטוח תזדקק, רדיאטור גדול יותר, ועוד).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בוא נתחיל שעם המנוע שיש לך עכשיו ובלי טורבו ובלי איזה 15K בצד לא תוכל לקבל יותר כח המאזדה 6,בכל זאת בדגם הכי חלש שלה היא מגיעה עם 147 כ"ס ובדגם החזק 2.3 ליטר היא מגיעה אף עם 166 כ"ס,כנ"ל לגבי הסיוויק שידועים במנועי הויטק המעולים שלהם.

קודם תתחיל לחשב כמה יעלה לך לשים טורבו וכל מה שקשור עם זה בצד(החלפה של הרבה דברים) ואז אם תשים את כל מה שאמרת שתשים אז תוכל להרגיש יותר כח מאשר במכוניות שציינת(חוץ מהמאזדה 3 שלדעתי הגירסא האוטומטית 1.6 לא תוכל לעמוד עם המגאן כמו שהיא היום)

פורסם
בוא נתחיל שעם המנוע שיש לך עכשיו ובלי טורבו ובלי איזה 15K בצד לא תוכל לקבל יותר כח המאזדה 6,בכל זאת בדגם הכי חלש שלה היא מגיעה עם 147 כ"ס ובדגם החזק 2.3 ליטר היא מגיעה אף עם 166 כ"ס,כנ"ל לגבי הסיוויק שידועים במנועי הויטק המעולים שלהם.

קודם תתחיל לחשב כמה יעלה לך לשים טורבו וכל מה שקשור עם זה בצד(החלפה של הרבה דברים) ואז אם תשים את כל מה שאמרת שתשים אז תוכל להרגיש יותר כח מאשר במכוניות שציינת(חוץ מהמאזדה 3 שלדעתי הגירסא האוטומטית 1.6 לא תוכל לעמוד עם המגאן כמו שהיא היום)

יש לנו הונדה סיויק 2004 והיא 105 כ"ס אחי...

פורסם

מציע לך לרדת ובמהירות מהפרויקט הזה של הוצאת 150-160 כ"ס ממנוע סטנדרתי של מאגאן מודל 2002..

הפרויקט לא יגמר ב 20K שקלים, אלא אולי בסכום המתקרב לכפול מכך.

מעבר לבלמים, לבולמים, צמיגים רחבים יותר, צריות מחוזקות, קלאץ , גיר , רדיאטור (שנמשיך ??) , המנוע האומלל שלא תוכנן לעמוד בהספקים מעין אילו פשוט ישבוק חיים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...