Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בפורום,לא במפגשים שאנחנו עורכים אלא בארץ ישראל היפה והרועשת.וצאו מתוך הנחה שרוב האנשים שמחזיקים בסאב ,הם לא כ"כ מבינים בתחום האודיו לרכב כמו רוב הפורום,אלא הם החליטו לקנות את אותו הסאב בעיקר בגלל שזה שמכר להם היה כ"כ "נחמד" והמליץ להם עליו בחום.

אז ככה,אני יודע שסאבים כמו הID,IDQ והHED 12 הולכים חזק בפורום,אבל אני חושב שהמצב בארץ,או איפה שאני גר(רמלה,לוד) שונה מאוד.רוב האנשים שמחזיקים מערכת עם סאב באזור הזה הם לא חובבי אודיו לאוטו כמונו,אלא ערסים שאוהבים שהאוטו שלהם עושה רעש והרבה(אגזוז לחץ כבר לא מספיק) ובגלל זה אני חושב שהסאב הכי פופלרי אצלנו זה הפיונר(או הפיושיט,כמו שכמה מחברי הפורום נוהגים לומר)TSW306C.לא מפריע להם שהוא לא הכי אייכותי,אבל מה שעושה להם את זה זה שהוא מאוד מרעיש(וזול) וככה יוכלו לשמוע אותם ממרחק רב.רבים מהם אפילו מגדילים וקונים שני סאבים כאלה ומחברים להם תיבה כפולה ואז בכלל חגיגה.

זה הסאב למי שמתבלבל:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130834

איך זה אצלכם?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה ה306C היה לי אחד כזה :twisted:

עכשיו יש לי ID12, בן דודי כל הזמן אומר לי שהוא מתגעגע לבאסים של פיוניר

פורסם

אני אגיד לך. אבל בטריטוריה כפרית הררית.

אצלי בכפר וכל הכפרים הסמוכים, אתם תשמעו משהו יוצא מהרכב בצורה הזו: אתס אתס אתסססס אתס אתסססס אתסססס ביחד עם בוםםם בוםםם ברורררר ברוררר . :screwy:

זה טויטר JBL וסאב בזוקה מאולתר בתוך חווית קמח. :shock3: ללא קומפוננט אולי יהיה 6/9

פורסם

אל תשכחו שלפיוניר יש גם מה שפונה אל הקהל שלנו

כמו למשל ה-DEH-P80RS-II

רבגוניות, זה מה שחשוב ! :lol:

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש עוד כמה דברים טובים של פיוניר ..... P9 ויש להם סאבים SPL דיי טובים.

יש לי סאב 12 עם סראונד קרוע כבר

עדיין עובד ,של פיוניר

הוא נקנה ע"י אחי ב99

פורסם

Haze

לא כל המוצרים של פיונר הם של ערסים לי יש HU שלהם 6850 שגם לו יש את הדולפינים ומה שלא יהיה ואני נהנה מהסאונד שלו ומרוצה מהפונקציות שיש לו

תאמין לי שקניתי אותולא בשביל דולפינים אלא בגלל שהוא מציע המון אפשרויות כיוון במחיר נמוך

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

הייתי בכינרת.

עשיתי טיול חופים עם חבר ברגל.

בדרך ראינו גולף. שעושה הרבה רעש. (הרבה)

אז עצרנו ודיברנו איתו.

והמערכת.!

פיוניר דולפינים מקדימה.

2 קומפוננטים מקדימה. סט כפול. 2 וופרים ו 2 טיווטרים בכל צד. (חברה לא מוכרת.זבל כל שהוא)

8! רמקולים, שוב אני חוזר. 4 סטים של פיוניר 460 מאחורה. מותקנים על פלטה עומדת. לתוך הרכב.

4 מגברים של קרדינל 12V. מחוברים כל הבלגן הזה. (כמות מפצלי ה Y עצומה)

ו 2 סאבים של פיוניר בתיבות על חצי בג'ז.

והרעש של המערכת היה פשוט בלתי נסבל. צועק. וסורט. ובס מרוח כמו שוקולד בשמש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי,למה לא צילמת ? הייתה פותח שירשור של מערכות מצחיקות..

הסאבים של פיוניר או JBL קורצים גם בגלל השם(בקרב אנשים שלא מבינים) וגם בגלל המחיר סאב של פיוניר עולה היום 400-300 שקל וJBL טיפלה יותר...

פורסם
אין לצטט הודעה מעל שלא לצורך

פה אתה כבר סתם מלכלך.שמעתיה פיונרים ושמעתי JBLים(יש לי אחד כזה בבאגז',אגב)ויש ביניהם הבדל תהומי.וJBL לא עולה 300 ואפילו לא "טיפלה" יותר,אלא עולה 800-900 והוא מוציא הרבה יותר באס מאשר הסאבים שאתה אוהב(ID משהו):-)

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

זה זול, זה עושה את העבודה, יש לזה שם טוב וערס שיודע למכור וערס שני שלא מבין כלום וקונה כמו טמבל - הסצינה הישראלית הטיפוסית.

לפיוניר יש גם מוצרים מעולים, רובם לא נמכרים בארץ ולכן יש לה שם רע בפורום בכל הנוגע לרמקולים. חבל! חבל מאוד!

אני חושב שהסאבים הכי נמכרים יהיו ה306C, קיקר C12 וכנראה מגנט בול פאוור או למי שאוהב "איכות" סרווין HED12.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...