|
|
#1 |
|
נהג נמרץ (> 500 הודעות)
![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: אפריל 2006
|
עדכון תוכנה למחשב ברכב Centrafuse 2.0 RC1
לפני כמה ימים יצאה גרסה חדשה של תוכנת המחשב לרכב הפופולרית (יחסית) Centrafuse 2.0 RC1.
לקח לי כמה ימים להתקין בגלל הרבה עבודה בזמן האחרון ובתור עצמאי זה דבר לא רע החידושים העיקריים הם בחיבור התוכנה לטלפון בממשק חדש, בינתיים בגלל שמדובר בגראת בטא (RC=Release Candidate) יש הרבה תקלות להרבה אנשים בחיבור זה. מה עוד חדש? - הממשק קצת יותר יפה בזכות שימוש ב-directX. - סוף סוף יש תמיכה ב-Gestures שזה אומר שקל יותר להפעיל פונקציות נפוצות בתוכנה. - קל יותר לגלוש באינטרנט - לחיצה על כפתור להפעלת זיהוי קולי (push to talk) - ממשק ניווט משופר - שליטה טובה יותר בכרטיסי קול ועוד דברים קטנים. לרשימה המלאה ולינק לגרסת התנסות. http://forums.fluxmedia.net/showthread.php?t=2557 ישנה שמועה מבוססת מאד שיש מגעים עם חברת Nav N Go לשילוב עתידי של IGO בתוכנה וגרסה חדשה של Destinator.
|
| מודעות שירות | |
מודעות שירות ![]() |
|
|
|
#2 |
|
פורומניאק
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() תאריך הצטרפות: מרץ 2003
|
בעניין: עדכון תוכנה למחשב ברכב Centrafuse 2.0 RC1
לא ברורה על מה המהומה, סך הכל כמעט כל הפונקציות (כולן?) קיימות בROADRUNNER ובחינם אין כסף, וזה גם עובד מעולה, ואם כל זה לא מספיק אז זה גם קוד פתוח כך שאם כבר יש תקלות - קל מאוד לפתור אותן
סך הכל סנטרה-פיוז תוכנה מאוד כבדה ואני לא אהבתי לחלוטין את השימוש בה, אבל כל אחד והנוחות שלו |
|
|
|
![]() |
נושאים דומים
|
||||
| נושא | יוצר הנושא | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| תוכנה למחשב נייד לבדיקת הסאונד ברכב | mazda speed | אודיו ומולטימדיה לרכב | 4 | 08/10/07 20:25 |
| המלצה על תוכנה למחשב רכב Centrafuse | focalist | אודיו ומולטימדיה לרכב | 1 | 17/06/07 1:08 |
| מציאת תוכנה להורדת תמונות למחשב מהמצלמה,היכן? | bender | אוף-טופיק | 9 | 13/04/06 4:06 |
| התייעצות לגבי תוכנה נגד ספייוור למחשב | volvo 240 | אוף-טופיק | 27 | 19/08/05 20:11 |
| אני רוצה תוכנה למחשב שקשורה לפורום הזה | Clarion Man | אודיו ומולטימדיה לרכב | 3 | 18/07/04 4:11 |
| כלי נושא | |
| מצבי תצוגה | |
|
|
|
||||||
כל הזמנים ב-GMT +3. השעה כעת 14:32.

מצב ליניארי