Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי בדיקה לרכב דייטסהו שרייד שנת 97 ורציתי לשמוע את חוות דעתכם לתוצאות הבדיקה.

צירפתי לכם תמונה שתראו את כל הבדיקה .

תמונה 002.jpg

פורסם

בעיקרון, ליקויים די סטנדרטיים שרושמים לרכב בגיל כזה.

מה כן, הרכב עבר תאונה חזיתית וזה צריך להדליק נורה צהובה בראש של קונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הייתי בודק אקזמפלרים נוספים. המכונית אינה נדירה.

קשה מאוד להבין בתיאור בדו"ח עד כמה חמורה הייתה התאונה, אבל רשום שזה ליקוי בעל משמעות רצינית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא הבנתי מילה ממה שכתוב שם , זה קטן ומטושטש מדי...

אתה יכול להגדיל...

אני אכתוב לך :

תיקון תאונה בחזית,תיקונים בדופן פינמית תא מנוע/גשר עליון,הוחלף פח חזית ומולחם לשילדה,תיקון בגג.

מעיכות בקורות תחתית +כיפוף קצה שילדה מאחור ,תיקונים במרכב ,הוחלפו חלקי מרכב,פגיעות פח ופגמים בצבע,

כיפוף בפגוש קדמי/אחורי פגושים פגומים ,צבע פגום .

פורסם

כמה המוכר דורש על הרכב וכמה זה לעומת המחירון?

הרכב לא שווה מחירון, בטח שלא מעל מחירון.

ולמה למוכר לא היה רשיון רכב איתו?!

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

הוא שכח אותו בבית ואחרי זה הלך להביא אותו והכל היה בסדר.

על המחיר לא סגרתי איתו קודם כל רציתי לראות את התוצאות של בדיקה .

מה אתם אומרים להמשיך לחפש משהו יותר טוב ?

פורסם

אם המחיר 10K מתחת למחירון - יש על מה לחשוב. אם מחירון או בסביבות מחירון, ממליץ להוריד את האוטו הזה מרשימה.

פורסם

מנוע לא במיטבו למרות שכותבים את הדברים האלו בכל בדיקה, למה היה חוסר שמן??

לרכב קצה שילדה.

מזגן לא תקין.

אני הייתי מחפש עוד אפשרויות, כמה הוא דורש על הרכב? מה מחיר השוק?

פורסם

לפי דעתי הרכב עבר כמה תאונות לא קלות במיוחד.

תחפש משהו אחר,אלא אם כן המוכר רוצה מחיר ממש נמוך בסביבות ה50% פחות.

יום טוב

פורסם

מבחינת מנוע די כסת"חים רגילים למרות שהמנוע לא במבצ הכי טוב, מה שצריך להדאיג אותך זה הקצה שלדה והליקוים עקב התאונה, אני אישית לא הייתי קונה אוטו עם פגיעה הכי קטנה בשאסי עקב בעיה במכירתו בעתיד.

פורסם

המחירון 19500.

דיברנו שאם לא יהיה בעיות אני אשלם לו מחירון אבל אחרי שראיתי

את הבדיקה איו מצב שאני אתן לו מחירון.

בקיצור אני חושב שאני אחפש משהו אחר לא חסר רכבים כאלה למכירה !

ד"א המוכר התחייב שלא היה תאונות! אם אני יכול לדרוש ממנו את כסף ששילמתי על הבדיקה?

• תוכן חדש...