Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה רק בעלייה, יכול להיות שיש בעייה במשאבת דלק. איזה סוג של רעד יש? אם אתה עומד במישור האוטו לא רועד?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם זה רק בעלייה, יכול להיות שיש בעייה במשאבת דלק. איזה סוג של רעד יש? אם אתה עומד במישור האוטו לא רועד?

למה משאוות דלק המיכל מלא . ברכב הזה אין פילטר דלק.

פורסם

האם זה גיר אוטומת או רגיל? האם רעידות בניוטרל או בשילוב ל D ובלי לחיצה על דוושת בלם?

תן לנו קצת כיוון כדי לעזור.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם
האם זה גיר אוטומת או רגיל? האם רעידות בניוטרל או בשילוב ל D ובלי לחיצה על דוושת בלם?

תן לנו קצת כיוון כדי לעזור.

הרכב 8 שסטומים גיר רגיל בעליה בעמידה ברכב דוושת בלם לחוצה וקלאץ לחוץ.

פורסם

אם אתה מרגיש את זה בעיקר/רק בעלייה, אני חושב שזה יכולה להיות תושבת מנוע אחורית (תחתונה).

( ביטלתי אפשרות תקלה במע' הצתה, כי למע' זו אין חשיבות זווית הרכב, רק אם אתה אוהב אקסטרים והופך את האוטו על הגג, תרגיש הבדל במע' זו :lol:).

פורסם
האוטו גם זז מעט לאחור? מה עם בירידה? גם אותו הדבר?

אלמנת, אתה חושב בכיוון גיר? כי להזכירך, פותח השרשור ציין שזה גיר רגיל.

• תוכן חדש...