Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום ההולדת של זוגתי לחיים מתקרב. המתנה כבר מוכנה אבל על מקום לארוחה זוגית רומנטית אני מתקשה להחליט.

אחרי שעברתי על השרשורים השונים + המלצות שונות, אני עדיין מתקשה להחליט.

המסעדה צריכה להיות רומנטית ויוקרתית. בשרית/מאכלי ים. באזור ת"א/הרצליה/אזור השרון.

כמובן ששרות + אוכל טוב הם הכרח. מסעדה שפתוחה בערב במוצאי שבת היא חובה.

C2 בעזריאלי - קראתי מס' המלצות ורובן לא טובות ולכן אמנע להמר עליה היות ומדובר באירוע חשוב מבחינתי שאין בו מקום לנפילות.

אשמח לשמוע על המלצות מבעלי ניסיון שביקרו במקומות עליהם הם ממליצים.

תודה רבה.

Veni Vidi Vici

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כדאי לבדוק את בלק סטיר בהרצליה. לא יודע מה קורה שם במוצ"ש, אבל ברוב ערבי השבוע

המקום חצי ריק, המוזיקה שקטה ואפשר לנהל שיחה תרבותית. לגבי האוכל, הוא כ"כ מוצלח

שאפילו בפורום הזה יש כמה וכמה המלצות עליו. מיותר לציין שהמקום לא כשר.

אפשרות נוספת בהרצליה - אל גאוצ'ו. נמצא קצת מחוץ לתחום ה"מגניב" של אזה"ת, אבל סה"כ

נראה מצויין, וגם האוכל שלהם בד"כ ברמה גבוהה למדי. פתוח עד 23:00, גם במוצ"ש.

אם נתניה בתחום שלך, שווה לבקר ברובינשטיין. כתבתי עליו בעבר, וזה עדיין אחד המקומות

החביבים עליי באזור השרון.

אופציה נוספת ואיכותית בכביש שבין כפ"ס לנתניה - פורטרהאוס. מחירים גבוהים יחסית, רמת

המקום בהתאם. שקט ואינטימי למדי, גם כשיש הרבה אנשים.

מילת אזהרה: כדאי להתרחק ממסעדת "לוס מאצ'וס" באזה"ת של כפ"ס. מקום נחמד לשבת,

אבל האוכל על הפנים והשירות חובבני.

בהצלחה ומזל"ט! 8)

פורסם

אני יכול להמליץ על "חסילון" בהרצליה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מצטרף לחסילון, חגגתי שם לא מזמן. אוכל מ-ע-ו-ל-ה.

(ואני שונא מאכלי ים)

בבלק סטיר האוכל מצויין גם ,אבל לא הייתי מכנה אותו מקום רומנטי.

זה יותר מקום לפגוש חברים למפגש קרניבורים איכותי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יסלחו לי חובבי האל-גאוצ'ו למיניהם, אבל אם יש דבר אחד שבו הארץ הזו טובה, זה אוכל - ואל-גאוצ'ו ודומיו (בלקסטיר) זה המכנה המשותף הנמוך ביותר של האוכל. אין לי בעיה להשמע קצת מתנשא, מאחר והמסעדות האלו לא זולות יותר, אם בכלל, ממסעדות טובות.

בתור אחד שעבד במוקדי המסעדות (הרצליה פיתוח, רמת החייל), ומשתדל לבקר במסעדות זרות פה ושם:

אם הכסף לא משחק, יש בדיוק מקום אחד שהייתי הולך אליו - "קלואליס" באבא הלל ברמת גן. נכון לרגע זה, זו לפחות אחת מחמש המסעדות הטובות בארץ. מקום רשמי, לרבות הגינונים מחו"ל שלרוב לא עוברים את ביקורת הדרכונים בנתב"ג.

אם אתה רוצה בשרית פרופר, יש את NG בנווה צדק בתל אביב. כמו כל מסעדה בשרית, האיכות היא כפועל יוצא של חומר הגלם - כלומר, הפרה - כך שזה קצת הימור. אבל כשזה מצליח, זה הבשר הכי טוב שאכלתי במסעדה בארץ. אווירה מעולה.

NG וקלואליס הן שתי האהובות עלי. בשתיהן תתכונן להוציא 350-500 שקל לזוג, מה שאולי נשמע כמו הרבה, אבל לא יקר ביותר מ25% מהממוצע, וכנראה לא יקר יותר מ2C. ואם אתה חזיר מגעיל, לבת הזוג שלך אין גינונים של גברת, ידך אינה קפוצה על ברז הטיפה המרה וכרטיס האשראי שלך סובל הכל, גם תגיע ל600 שקל לבנאדם (בשתיהן, מנסיון).

עוד מוצלחת - "שגב" בהרצליה פיתוח. מנות קצת יותר מעניינות, לטוב ולרע. מחירים דומים.

אם אתה רוצה משהו קצת יותר פשוט, ועדיין מאוד מוצלח - "סבסטיאן" בהרצליה פיתוח. המסעדה האהובה עלי באופן אישי, פשוט כי האוכל נגיש, עקבי, והמחירים שפויים. בניגוד לשתיים הקודמות, זה מקום שאתה חוזר אליו על בסיס קבוע, ולא פעם-ב. וזו בדיוק הסיבה שאולי זה לא הרעיון הכי טוב לאירוע של פעם-ב.

(בשבוע הבא: תחנות דלק מומלצות לחגוג סיום מלווה)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בלק סטיר זה לקרניבורים. אם אתה רוצה סטייק מעולה, זה לשם. לך על הסריליון, ממותה כמדומני.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

חסילון באמת טובה אבל מה לעשות שצריך לגוון וביקרנו שם לא פעם וכך גם ברוב המסעדות האחרות בפיתוח.

כסף לא משחק כאן - על אישה לא חוסכים וכדאי להפנים את זה !:-D

תודה לכולם, כמובן שהמלצות נוספות יתקבלו בברכה.:-)

Veni Vidi Vici

פורסם

מצטרף להמלצה על קלואליס.

בעל-בית מאוד נחמד שנמצא באופן כמעט קבוע במסעדה. וזה מגיע לידי ביטוי הן בשירות, הן באדיבות והן באיכות.

אם כי הכל, כאמור, גם מתבטא במחיר.

(חנייה פרטית לבאי המסעדה (חינם) - כניסה קטנה, קצת לפני המסעדה)

מסעדות נוספות שמומלצות הן -

"דיקסי", ברחוב "תוצרת הארץ" בתלאביב. (חנייה בתשלום)

MEAT & WINE, בהרצליה פיתוח (מהמסעדות היוקרתיות הבודדות בארץ שכשרות). (חנייה ברחוב (בשעות הערב- חינם) או בחניון (בתשלום))

אם בקטע של אוכל יפני (בעיקר סושי) - "קיוטו" בהרצליה פיתוח. (כמו בM&W)

אם רוצים משהו ממש FANCY, אוהבים מאכלי ים (בעיקר צדפות מסוג "קוקי סאן ז'ק) ואין בעיה לבזבז כ400-500 ש"ח לבנאדם - יש את "מול ים" בנמל ת"א. נחשבת למסעדה הטובה בארץ.

האווירה מאוד נחמדה, השירות מצויין וכך גם האוכל. הכל כאמור, מתבטא בגדול במחיר.

(מנות ראשונות בין 60 ל100+ ש"ח. מנות עיקריות סביב ה250 ש"ח. קינוחים באיזור ה40. וזה לא כולל שתייה (חריפה/קלה/יין/חמה)).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני אישית מאוד אוהב את "טאבולה" בהרצליה - אוכל שעד עכשיו לא אכזב אותי, שירות ראוי ואווירה נעימה ורגועה (יש שיאמרו רומנטית). מבחינת מחירים, צפה לכ-30 ש"ח למנות פתיחה וקינוחים, ובין 60-100 ש"ח למנה העיקרית.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אני הייתי הולכת למסה התל אביבית. כרגע החביבה עלי בארץ.

מל ומישל היא מסעדה קטנה ורומנטית ביותר (בבן יהודה) - גם בשר, גם דברים אחרים, בעיקר רומנטי ומקסים. אווירה שאין בהרבה מקומות באיזור.

אופציות אחרות שאני אוהבת הן מיט בר או NG (לקרניבורים נטו) - מיט בר בעיני יותר טעימה אבל פחות רומנטית.

ומצטרפת לדעתו של roee - לא אל גאוצ'ו או בלקסטיר, באמת שלא.

• תוכן חדש...