Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות זומנתי למשטרת התנועה. לא ידעתי במה מדובר אז לקחתי עו"ד (אסף שמיר) שיבוא איתי. לונג סטורי שורט, אזרח (לא שוטר) התלונן עלי שעקפתי בפראות ודיברתי בסלולארי (ברוקח בת"א... מאוד קשה לעקוף שם בפראות, יש שלושה נתיבים עם חוצץ בין שני כיווני הנסיעה). עורך הדין אמר לי שהם לא ידברו איתי על העקיפה אלא רק על הסלולרי. אמרתי לשוטרת שלא יכול להיות שדיברתי בסלולרי כי יש לי דיבורית בלוטות' והיא אמרה לי שכנראה הבנאדם סתם מתלונן סדרתי ובלה בלה בלה. כעבור שלושה שבועות קיבלתי דו"ח על 1000 ש"ח על דיבור בסלולרי. כמובן שאני הולך להישפט על זה.



 

השאלה שלי היא האם יש תקדימים בנושא הזה? האם אני יכול להצביע על אדם ברחוב, או כל אדם שיש לי איתו בעיה כלשהי (למשל אם אני נוסע בפיאט אונו והוא נגיד נוסע ב- S2000), לכתוב מכתב ולגרום לו לקבל דו"ח על 1000 שקל + נקודות? הרי הוא לא שוטר וזה לגמרי המילה שלי נגד המילה שלו. האם הדו"ח הזה הוא שיטת מצליח?

 

תודה.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

  • תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקסימום, במשפט אם אותו אזרח מוכן להעיד, והדו"ח הוא על דיבור בסלולרי, תגיד שלא דיברת בסלולרי, אלא גירדת איתו את האוזן.

 

הרי אם ישבת ברכב, אני בספק שאזרח יכול להעיד ששמע איך דיברת... :wink:

 

כמו כן, אם הוא לא יבוא להעיד, אז אין על מה להישפט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חס וחלילה להגיד שגירד איתו את האוזן.

לא דיברת. נקודה.

תגיד שיש לך דיבורית BT ברכב ככה שאין לך סיבה לדבר עם הפלאפון ביד.

 

אין דבר כזה לקבל דו"ח על-סמך תלונה של סתם בנאדם מן השורה.

די מפליא אותי ששלחו לך דו"ח כזה מלכתחילה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

פשוט תוכיח שיש לך דיבורית ברכב מלפנני תאריך התלונה .

תן הסבר שגירדת באוזן/שיפשפת את העין (כמובן בלי הסלולארי ביד) או משהו כזה וזהו ,

בעצם הוכחת שאין שום סיבה שתדבר בסלולארי נגד החוק .

 

אחרי זה תמצא את המתלונן ותן לו בעיטה .

יצאתי עמבה

פורסם

תודה רבה על התגובות. התכוונתי לבוא באמת עם האוזניה וקבלה על רכישתה. גם לי נראה הזוי שישלחו דו"ח... גם בכל עשר שנות הנהיגה שלי יש לי רק עבירה אחת (250 ש"ח מהירות בכביש שש ושם סתמתי את הפה ושילמתי). ברור שאם הייתי משלם בלי לומר מילה היו מרוויחים אבל מה הם כבר יכולים לומר בבית המשפט? סתם תוהה.



I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אין דבר כזה דוח תנועה כששוטר לא רואה את העבירה, לא היה, לא יהיה ולא קיים.

זה נשמע כמו סיפור מאולתר לכבוד חג הפסח.

 

איך נראה דוח התנועה שקיבלת? מה רשום בנסיבות העבירה ובאיזה תאריך בוצעה העבירה? האם זה תואם את הסיפור על ההוא שהתלונן? מה שם השוטר שרשם את הדוח?

Xbox12341

פורסם
השאלה שלי היא האם יש תקדימים בנושא הזה? האם אני יכול להצביע על אדם ברחוב, או כל אדם שיש לי איתו בעיה כלשהי (למשל אם אני נוסע בפיאט אונו והוא נגיד נוסע ב- S2000), לכתוב מכתב ולגרום לו לקבל דו"ח על 1000 שקל + נקודות?

 

יותר מזה - אתה יכול לעצור את אותו אדם, ולדרוש ממנו תעודה מזהה ורישיונות כדי להגיש תלונה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1328981&postcount=17

פורסם

חובת הצגת פרטים חלה רק בסיטואציה של תאונת דרכים ולא עבירת תנועה!

הציטוטים שמצורפים בהודעות המקושרות הן לא מעוגנות בשום חוק.

בשביל להגיש תלונה לא צריך פרטים של הנהג. מספיק לרשום את מספר הרכב, והמשטרה תאתר את הנהג.

Xbox12341

פורסם

יופי. למה את חייב להיות משבית שמחות?



 

מצורף הדו"ח - אכן הוא תואם לאותו אירוע שבגללו זומנתי לתחנה. שם עורכת ההודעה לא מוכר לי אבל השם השני בדו"ח זו השוטרת שדיברה איתי בתחנה.

 

 

scan0015-75%.jpg

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

לפי הדוח הממוחשב אני מבין רק דבר אחד:

 

מי שראה אותך מבצע עבירה הוא שוטר שלא שייך ליחידת התנועה שבה בוצעה העבירה, ומה שהוא עשה זה מילוי דוח תנועה פנימי (לבן), שמוגש ליחידת התנועה שבה הוא עובד לאחר סיום מילויו, או לכל יחידת תנועה אחרת, שם לאחר בדיקת הדוח וראייה כי הוא תקין, הוא נכנס למחשב ונשלח אליך בדואר - דוח ממוחשב על שמו של מפקד יחידת התנועה, שבמקרה זה הוא רפ"ק.

 

זה ההסבר היחיד.

Xbox12341

פורסם

אני די בטוח שזה לא שוטר.



 

א) השוטרת בתחנה אמרה לי שזה אזרח

ב) עו"ד אמר לי שזה אזרח

ג) ראיתי בתיק את המכתב שהוא שלח - זה לא היה מכתב של שוטר

 

שים לב שזה ממחלקת פניות.

 

 

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

מחלקת פניות זה לאן שאתה צריך לפנות (תגובות אזרחים), לא מאיפה ששלחו את הדוח.

 

יש משהו אחד שאתה צריך להבין: דוח תנועה בלי ששוטר רואה את העבירה, הוא לא דוח תנועה. האפשרות היחידה היא שהאדם שראה אותך היה שוטר, וכל 3 הסעיפים שאמרת עד כה, לא מספיקים כדי להוכיח שזה היה אחרת (השוטרת לא אמורה להגיד לך שזה היה שוטר).

 

נ.ב.

זה לא רק מה שקיבלת בדואר, נכון?

Xbox12341

פורסם

טוב, נישפט ונראה. בדואר קיבלתי דו"ח סטנדרטי - פשוט הוצאתי את כל הפרטים שלי (שם, מס' רישיון וכו) ואת השובל של הדו"ח עם הבקשה להישפט וקבלה. הייתי אמור לקבל משהו אחר?



I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אמורות להיות כתובות נסיבות ביצוע העבירה.

בכל דוח תנועה ששוטר רושם, יש חלק של הנסיבות: "במהלך נסיעה שגרתית... ראיתי רכב XX-XXX-XX... בתוכו ישב XXX... ראיתי אותו מחזיק בטלפון הנייד..".

ברגע שזה לא רשום, אתה לא יכול לדעת מי רשם לך את הדוח ואיך הוא ראה את ביצוע העבירה, וכשאין את זה, אין דוח--> אין עונש---> אין קנס..

Xbox12341


×
×
  • תוכן חדש...