Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב אינטרנט בשביל הלימודים, במקום העבודה שלי.

הבעיה היא שאני מוצא רשת, אך האות חשל מאוד ובמיקום מאוד ספציפי.

השאלה היא האם יש דרך להגביר את עוצמת הקליטה של הרשת האלחוטית?

פורסם

יש לך כמה אפשרויות - השאלה אם יש לך נגישות לראוטר או לא .

אם יש לך אפשרות נגישות אליו - נסה להחליף את האנטנה לרגישה יותר.

אם אין לך- יש דבר שנקרא ACCESS POINT , יש אחד פשוט מעולה של D-LINK, עולה בערך 300 שקל, מגביר את כל העוצמות באיזור שלך .. הוא כביכול קולט מהראוטר את הסיגנל (בצורה טובה וגבוהה יותר ממה שתקלוט עם המחשב) ובעצם מקפיץ אותו אליך , ובגלל שאתה קרוב אליו תקבל סיגנל גבוה הרבה יותר.

בקיצור - קנה ACCESS POINT

פורסם

רגע לפני שאתה קונה AP, בדוק האם יש אפשרות לחבר למחשב שלך אנטנה חיצונית.

אם כן, מיקום נכון של האנטנה החיצונית יכול לשפר פלאים את רמת הקליטה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שניר תודה רבה!

אין לי נגישות לראוטר,לכן האפשרות הראשונה יורדת מהפרק.

אבל האפשרות השניה מאוד טובה בשבילי.

יש לך אולי קישור לדגם ספציפי? ואיפה ניתן לרכוש?

פורסם

לא כתבת באיזה מחשב מדובר. לגבי מחשב נייח, כרטיס רשת עם אנטנה חיצונית יכול לשפר את המצב.

לגבי מחשב נייד, אני התקנתי

http://sweex.com/communicatie.php?&subsectie=12&item=88&artikel=718

במחשב שהיה בו ווירלס פנימי בסטנדרט B בלבד. היה שיפור משמעותי בעוצמת הקליטה.

אני מבין שהראוטר הוא לא בדיוק שלך (סניף ארומה הסמוך?) :wink:

:turn-l:
פורסם

כל נושא האל חוט ממש חדש לי.

מדובר במחשב נייד של gigabyte w566u-DC3TM.

כרטיס רשת

Gigabyte GN-WI01GT

כנראה שבאמת מדובר בראוטר של סניף ארומה ,אבל אין לי מושג.:oops:

פורסם

אז ככה, היום הלכתי לחנות מחשבים.

הצגתי את הבעיה בפני המוכר, והפתרון שהצעתם לי עם האקסס פוינט.

המוכר אמר שלא יכול להיתחייב שהדבר יעזור,ועם זה לא יעזור לא יוכל לקבל את המוצר חזרה או להחליף באחר.

שם הנטוורק שאני מתחבר אליו (אבל האות שלו חלש) הוא RTA1025w-fqa169 (אם זה עוזר למישהו).

מה אתם מציעים לי לעשות? להסתכן ולהיתקע עם מוצר שלא יפתור לי את הבעיה וסתם יהיה זרוק ? או שכדי לנסות?

פורסם

תיגש לחנות מחשבים שמכבדת את החוק הישראלי, אשר ע"פ אתה יכול לחזיר את המוצר באריזה המקורית תוך 14 יום ולקבל את כספך בחזרה.

בקיצור, עדיף שתיגש לרשת, כמו באג או אופיס דיפו.

פורסם

שניר106 : AP (למרות שזה לא בדיוק AP זה יותר repeater, היותר וAP משמש כנקודת גישה אלחוטית לרשת קווית קיימת - אבל לא נסבך יותר מידי) לא נועד כדי "לקלוט טוב יותר" מהמחשב, אלא הרעיון הוא שהראוטר ממוקם 10 מטר ממך, ואתה לא קולט, אז את הrepeater אתה ממקם 5 מטר מהראוטר בדיוק (כמה שאפשר) בינך לבין הראוטר, ככה אתה מקבל רשת יציבה שכל הרכיבים בה רואים תקשורת בטווחים קצרים

Tzvika-Pick : אפשרות יפה מאוד, אך פוגמת ביכולת הניידות היות ואתה קשור ל"חוט" ואם אתה מדבר על כרטיס PCMCIA אז היעילות שלו לא גבוה בהרבה מאחד מובנה (בתנאי שמדובר במובנה איכותי)

Borka : כרגע אני מבין שאתה מצליח לגלוש, אבל בכל רגע נתון בעל הרשת יכול לחסום את הגישה אליה ע"י סיסמא או MAC-LIST, במצב כזה ההשקעה שלך בrepeter תלך לפח, ואתה שוב תשאר בלי רשת, בנוסף : שם הרשת מעיד על כך שמדובר בראוטר מסוג RTA1025w ראוטר שמשווק ע"י חברת בזק, ברגע שהלקוח ירגיש איטיות הוא יפנה לבזק להתלונן והם מכירים את התופעה - הרשת מייד תאובטח אלחוטית,

הפתרון הכי טוב בשבילך זה פשוט לרכוש אינטרנט משלך, ולא "להתעלק" על אחרים

פורסם

למחשב נייד, כרטיס רשת אלחוטי חיצוני עם חיבור USB ניתן לחבר למאריך USB וכך לקבל מעט יותר גמישות בשיפור הקליטה ע"י שינוי מיקום הכרטיס עד למצב האופטימלי בתנאים הקיימים. חלק מהכרטיסים האלחוטיים מגיע כבר עם הכבל המאריך למיטב זכרוני. זה הפתרון הזול (ולפיכךף היעיל) ביותר עבורך.

חשוב לשים לב שחיווי השינוי בקליטה הוא מעט איטי בחיבור אלחוטי, יש להזיז את הכרטיס מעט בכל פעם ולהמתין כ20 שניות עד לעדכון אמיתי של שינוי הקליטה במחשב.

כרגע אני מבין שאתה מצליח לגלוש, אבל בכל רגע נתון בעל הרשת יכול לחסום את הגישה אליה ע"י סיסמא או MAC-LIST, במצב כזה ההשקעה שלך בrepeter תלך לפח, ואתה שוב תשאר בלי רשת, בנוסף : שם הרשת מעיד על כך שמדובר בראוטר מסוג RTA1025w ראוטר שמשווק ע"י חברת בזק, ברגע שהלקוח ירגיש איטיות הוא יפנה לבזק להתלונן והם מכירים את התופעה - הרשת מייד תאובטח אלחוטית,

הפתרון הכי טוב בשבילך זה פשוט לרכוש אינטרנט משלך, ולא "להתעלק" על אחרים

אני לא מעודד פיראטיות מכל סוג שהוא. אך אם מדובר בראוטר של מקום כארומה המיועד לשימוש הלקוחות, אני מתקשה להאמין שמישהו יטרח לבדוק אם האינטרנט איטי ובטח לא יגביל גישה ב MAC-LIST (ולדעתי, אף לא בסיסמא).

אם מדובר בנתב של אדם פרטי, כל עוד השימוש באינטרנט לא יהיה מאסיבי.. לא תורגש איטיות.

פורסם

עתיד היקר, אתה לא צריך להסביר לי את מה שכתבתי כבר :) ברור לי שהכוונה של ריפיטר הוא ...TO REPEAT :)

אבל כתבתי מה שכתבתי כדי שהמשתמש יבין את מה שהוא היה אמור להבין. וזה השימוש שהוא צריך בריפיטר.

אז תרגע. :) חוצמזה.. הוספתי אותך בפיסבוק ואתה אפילו שלום לא אומר.. ואני עוד דאגתי לשלומך באותו היום שעשית סלטה עם הפלוצוואגן :)

פורסם

Tzvika-Pick : אפשרות יפה מאוד, אך פוגמת ביכולת הניידות היות ואתה קשור ל"חוט" ואם אתה מדבר על כרטיס PCMCIA אז היעילות שלו לא גבוה בהרבה מאחד מובנה (בתנאי שמדובר במובנה איכותי)

לצורך הבהרה:

כרטיס שנימצא מובנה בנייד הינו לרוב ב חיבור mini-pci מיבחינת יכולת רוחב פס ומתחים הוא זהה לכרטיס cardbus שמתחבר ל PCMCIA ול PCI רגיל

השוני הוא בגודל וצרת הממשק בלבד.

כלומר לכול השלשה ביצועים שוים.

בניידים חדשים החיבור הוא mini pci express , לו יש רוחב פס גבוהה כמו ל pci express ולכן האפיק מהיר יותר מאלו שהזכרתי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שאלה לפותח השירשור , יש לך גישה לאותו ראוטר שמספק לך גישה לאינטרנט אבל עצמת אות חלשה ?

כי אם כן יש פיתרון נחמד מאוד ולא יקר בכלל , עניין של כמה שקלים !

תוכל למצוא את זה

פורסם

לפני שאתה עושה משהו ממה שהציעו כאן צא עם המחשב שלך תמצא מקום ששם יש עוצמת קליטה טובה ותראה אם אתה מצליח להתחבר ולגלוש ברשת הזאת. כי זה שאתה רואה אותה לא אומר שאתה יכול לגלוש בה

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...