Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם :)

אני כבר מספר חודשים בהתלבטויות קשות מה לעשות עם המערכת ברכב שלי (מאזדה 6 2006),

אני מאוד רוצה מסך שיהיה מקדימה אבל לא רוצה שהוא יותקן בצורה מכוערת ולא אסטטית, ומצד שני אין לי 7 אלף שקל לשלם על מערכות מולטימדיה שכביכול מותאמות למאזדה ויושבות יפה,

חשבתי לעצמי, אפשרי להתקין איזשהו HU עם מסך דאבל דין, יש המון כאלה בשוק, במקום המערכת שיש לי עכשיו?

הדבר היחיד שנראה לי יפריע זה שהמערכת עם שיפועים קטנים בצדידים שלה, היא לא ישרה בצדדים,

הנה תמונה לדוגמא: מה אתם חושבים?

mazda-6-interior.jpg

פורסם

יש איזה חבר עם 6 2007 שתקע רדיו דיסק בתא הקפיצי הזה על הדשבורד שלוחצים והוא עולה למעלה.. יצא מעולה ואפילו לא צריך לשלוף את הפאנל, פשוט סוגרים את התא הקפיצי..

פורסם

מה שצריך לעשות זה למצוא מסגרת פאנל דאבל-דין !

וזה בלתי אפשרי.

אני כבר מחפש מסגרת כזו כבר שבועיים ללא תוצאה.

ערכתי חיפוש רחב באינטרנט ומצאתי פתרון אחד: זה לחתוך את המסגרת הקיימת או לבנות חדשה מפיבר.

וזה מה שאני הולך לעשות אצל יוסי ALPINE המתקין.

פורסם

מה שצריך לעשות זה למצוא מסגרת פאנל דאבל-דין !

וזה בלתי אפשרי.

אני כבר מחפש מסגרת כזו כבר שבועיים ללא תוצאה.

ערכתי חיפוש רחב באינטרנט ומצאתי פתרון אחד: זה לחתוך את המסגרת הקיימת או לבנות חדשה מפיבר.

וזה מה שאני הולך לעשות אצל יוסי ALPINE המתקין.

• שנה מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש מתקן מיוחד למזדה 6 למסך 7" שיושב במקום התא הקפיצי.

אפשר לשים מסך הכולל GPS דיבורית וUSB ולחבר אותו לרדיו המקורי.

זה יוצא ממש יפה ונראה מקורי.

• תוכן חדש...