Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חודש יוני הולך ומתקרב אלינו ואם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון, בין התאריכים 16-18/6 יערך בישראל מרוץ ראלי בינ"ל - "באחה ישראל" בהנהגתו של נעם היימן וניהולו של ג'רום ובפיקוח של ה-FIA.

ראלי השלום 2008 – הינו אירוע ספורט מוטורי הגדול והמוביל בישראל לשנת 2008.

האירוע אשר ייערך במתכונת של קרוס קאונטרי/באחה מתקיים כאירוע עצמאי בין-לאומי לקירוב השלום בן העמים... וכמו כן הינו חלק ממסגרת הליגה השנתית של "באחה ישראל 2008".

האירוע הוא, תחת חסותו של שר התחבורה מר שאול מופז.

בין הארגונים השותפים לאירוע, מצילים ללא גבולות,ואבסי קרן אור

בראלי השלום ישתתפו כלי רכב המיועדים לנסיעה בשטח, כדוגמת: טרקטורונים, אופנועים ורכבים אשר ינועו ינווטו בדרכים בעזרת מפות טופוגרפיות, מכשירי/מחשבי ניווט (GPS ) וספרי דרך מקצועיים.

מסלול הראלי ייצא מצפון הארץ – טבריה וימשיך לאורכה עד הים האדום – אילת. משך האירוע 3 ימים והינו בנוי לפי המודל הבין-לאומי של אירועי השטח מן הסוג הנ"ל המתקיימים בעולם.

שלושת ימי הראלי יכללו -

- יום של בדיקות מנהלתיות וטכניות וקטע דירוג קצר לקביעת סדר היציאה של כלי הרכב השונים, אשר יתקיים ליד העיר טבריה / כינרת.

- יום ארוך של קטעי נהיגה בשטח מטבריה בגליל ועד למכתש רמון בנגב.

- יום שלישי שכולל קטע נהיגת שטח עד אילת וטקס סיום באילת.

הקטגוריות המשתתפות בראלי -

רכבי אב-טיפוס מקטגוריית T1 , רכבים סטנדרטיים T2, אופנועים, טרקטורונים.

(אולי כדאי לשקול לשלב את מכוניות הראלי ליום תחרותי אחד...)

בשיחה קצרה שניהלתי עם ג'רום, מנהל הראלי הוא אישר בפניי כי כרגע נרשמו לארוע מספר צוותים מחו"ל - 2 צוותים מצרפת, צוות מספרד והחשוב מכל - צוותים מירדן וממצרים !

אין ספק ובהנחה שהארוע יצא לפועל כל חובבי הספורט המוטורי בארץ יזכו לחוויה אדירה שאני לא בטוח שהיתה כמותה בארץ .

עוד עדכונים, בהמשך

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

הקטגוריות המשתתפות בראלי -

רכבי אב-טיפוס מקטגוריית T1 , רכבים סטנדרטיים T2, אופנועים, טרקטורונים.

(אולי כדאי לשקול לשלב את מכוניות הראלי ליום תחרותי אחד...)

דובי

דובי,

רכבי הראלי בארץ (רובם) והנהגים (רובם) לא בנויים לאירועים כאלו.

יעיד האירוע האחרון בו השתתפת - מתוך 14 משתתפים (15 רשומים בטבלת זמנים) רק חמישה סיימו 3 סטייג'ים של 8 ק"מ בלבד. (33% בלבד).

ד"א שלא יחשבו שרכבי או נהגי IRDA אם היו משתתפים שם היו מסיימים באחוזים גבוהים בהרבה - לדעתי האישית - ממש לא.

אתה באמת מאמין שאנחנו יכולים להיות תחרותיים באמת אפילו ביום תחרות של מאות ק"מ...?

זה ארוע לראלי רייד נטו.

אם הרעיון שלך לשלב באירוע "סופר ספיישל סטייג'" קצר - זה משהו אחר.

ולנועם היימן -

באמת כל הכבוד.

הלוואי ותצליח להרים את זה.

אלון חלווה

פורסם

היי אלון

אני חושב שכל רעיון אם זה ספיישל סטייג קצר או סטייג של כמה ק"מ

העיקר שנוכל לקחת חלק באירוע הנ"ל אפילו אם זה חלק קטנטן יהיה נחמד מאוד.

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

אני מסכים איתך במאה אחוז. אפילו שאתה "פרושי" ואני "צדוקי" או להיפך...

:-P:wink::wink:

אלון

נ.ב.

נתקלתי בשם שלך השבוע במקום מאוד חשוב...

תיכף ארים טלפון לקשקש איתך על זה...

(תיכף = שעה קרובה).

אלון

פורסם

זאת בדיוק הכוונה שלי.

אין צורך (ויכולת) לעשות מאות ק"מ, גם ב-WRC לא עושים קטעי נסיעה תחרותיים של יותר מ-30 ק"מ וגם זה נדיר.

הוא יכול לשלב מכוניות לקטע נסיעה או שניים של 12-15 ק"מ , זה יספיק .

הארגון כבר קיים ככה שהרבה לא צריך להוסיף, אני חושב...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

זה לא רק האורך - זה גם איכות המסלול - יכולת ריכוז הנהג והניסיון של הנווט. בכולם אנו לוקים בחסר.

אני שוב חוזר לעניין הנפל בסטייג'ים של 8-10 ק"מ. המסלול לא מתאים (או הרכב - תלוי את מי שואלים) - נהגים לא שומרים על ריכוז (חוסר ניסיון) - נווטים לא מספיק מיומנים.

אני חושב ש"ספיישל סטייג'" של 3-5 ק"מ מול קהל - אפילו 2 הקפות - במסלול טוב - לא מסלול ג'יפים - יכול בהחלט לעשות טוב לתדמית, למשתתפים ולקהל.

מעבר לזה - לראות שוב 30%-40% כלים מסיימים בלבד - זה לא יתרום לנו.

אלון

פורסם

היה נחמד להפגיש את כל המתחרים של הראלי והראלירייד לשלושה ימים כאלה, זה מקרב ומגבש, אולי היה יוצא מזה משהו טוב:-)

אם רוצים אפשר למצוא כמה קטעים במסלול שמתאימים גם למכוניות ראלי, הבעיה העיקרית זה סגירת המסלול, הראלי נוהגים על במסלול סטרילי לחלוטין, בראלי רייד יש עוד אנשים על המסלול .

דבר שני - האם בשביל כמה קטעים כאלה אנשי הראלי יבואו לשלושה ימים עם כל הלוגיסטיקה שזה מצריך מהגולן ועד אילת ?

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

כעקרון אריה, למכוניות ראלי ולצוותיהן אין שום בעייה לעשות את הראלי .

ישנם בארץ כ-4 מכוניות ראלי מקצועיות עם צוותים מיומנים שהיו בהחלט מוסיפים נופך ססגוני לראלי כזה

הכל תלוי במפיק

דני

מירוצי מכוניות

פורסם
כעקרון אריה, למכוניות ראלי ולצוותיהן אין שום בעייה לעשות את הראלי .

ישנם בארץ כ-4 מכוניות ראלי מקצועיות עם צוותים מיומנים שהיו בהחלט מוסיפים נופך ססגוני לראלי כזה

הכל תלוי במפיק

דני

1. רמי שוכטוביץ'

2. ג'וני ווסברג

3. דני לוי

4. יובל מלמד

אולי יש עוד רכבים שהיו שורדים אבל יש פערים אחרים של צוותי תמיכה - נווט מקצועי - ניסיון נהג.

באירוע כזה כדי להיות תחרותי - לא מספיק רק רכב ונהג.

אלון

• תוכן חדש...