Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

במקרה ושפטו אותי בואו נניח ביום ה' ל8 ימי מחבוש,וביום ה' שחררו אותי הביתה לשישי שבת.

האם הימים בבית נספרים?

הוצאתי ביום א' גימלים, בואו נניח 5 מה קורה אז?

ברגע שאני חוזר אני נכנס לכלא?

אשמח אם מישו יוכל לתת לי מילה טובה בעניין.

פורסם

ימי המחבוש הם מרגע כינסתך למחבוש ועד יציאתך (ימים ברוטו),

אם אחרי שנכנסת למחבוש יצאת הביתה ואז חזרת למחבוש הימים נספרים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יום חמישי נשפטתי מחבוש,מכיוון שאין מקום בכלא נשארתי בבסיס ואז אני יודע שהימים נספרים.

עכשיו בשישי שבת ששחררו אותי הביתה הם גם נספרו?

פורסם

יוסי פרנקוס, אל תטעה אנשים סתם!

הרבה פעמים אני שומע אנשים אומרים שאין בחצי שנה הראשונה דפוק, חלק אומרים שבשנה הראשונה.

מצטער להגיד לך - הדפוק, מתחיל לדפוק מהרגע שהוצאת חוגר.

תערוק מהבקו"מ? תשב בכלא ויהיה לך דפוק - זה בדוק.

כמובן שבשבוע, שבוע וחצי הראשונים סביר להניח שלא יעשו לך כלום אלא אם תעשה טעות ממש רצינית בגלל שאתה עדיין "מסתגל" למערכת - אמנם זאת רק מתוך הבנה והתחשבות בשינוי המסגרת המהיר שצריך להתרגל אליו.

מקווה שהבנת את הרעיון.

למקסים - אם הבנתי נכון לא היה מקום בכלא אז שמו אותך במעצר בבסיס, עד ליום ראשון, נכון?

הימים שבהם היית במעצר בבסיס נחשבים, כי גם זה אמצעי ענישה של צה"ל וריצית בפועל חלק מהעונש.

הימים שבהם תהיה בבית אם תוציא גימלים לא נחשבים.

כשאתה בגימלים אתה "חולה", ולא כשיר להיות בבסיס \ להיכנס לכלא ולכן זה פשוט ידחה את תחילת שאר העונש, עד לסיום הגימלים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לא הבנתם חבר'ה.

שפטו אותי ביום ה' ,עכשיו הייתי אמור להשאר בבסיס ולרצות את העונש.

אבל שחררו אותי הביתה - אולי מכוונה טובה/אולי מטעות אנוש.

האם הימים האלה מאז שנשפטתי נספרו לי?

פורסם

דפוק מהשנה הראשונה נחשב רק אם בוצעה עבירת נפקדות/עריקות ישיבה במחבוש בשנים שאחרי השנה הראשונה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
דפוק מהשנה הראשונה נחשב רק אם בוצעה עבירת נפקדות/עריקות ישיבה במחבוש בשנים שאחרי השנה הראשונה.

מה הקשר לדפוק אבל?

לא שאלתי על דפוק.

כל אחד זורק משו לא לעניין ואז נוצרטת סבטוחה.

אני מבקש אם מישו יכול לענות לי שיענה לי לעניין או לפחות בנושא שקרוב לעניין.

לא כל מיני שטויות של פז"מ וחרטה ברטה :wink:

פורסם

לא על זה הוא שאל, אלא האם הימים שהוא בבית נחשבים לחלק מהעונש שהוא אמור לרצות או לא.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מהרגע שהוזנה התלונה במחשב הזמן מתחיל לדפוק, נגיד ששפטו אותך ביום חמישי, ולא הספיקו להזין את התלונה במחשב והזינו אותה רק ביום ראשון, אז מיום ראשון הימים של העונש נספרים.

אם הוזנה התלונה ושחררו אותך הזמן דופק.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אם אין מקום בכלא, ומשחררים אותך הביתה, זה אומר שכשיתפנה מקום בכלא, תלך לכלא ורק אז תחלנה ספירת הימים.

• תוכן חדש...