Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fifth Gear - התוכנית של השבוע (סוף עונה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התוכנית ששודרה השבוע היתה לדעתי מעולה, אף יותר מבד"כ. אם אינני טועה זו תוכנית סוף עונה.

עריכה: אני טועה, זו התוכנית משבוע שעבר והיא הלפני אחרונה.

Golf GTI vs. WRX - אני לא אגלה מי ניצח, אבל כ"כ חבל שלא מביאים לפה את ה- WRX, שהיתה עולה בערך כמו ה- GTI (אבל זריזה ממנה ביותר משניה ל- 100), אלא רק את ה- STI שעולה מעל 300K...

מה קונים ב- 1500 פאונד (קצת יותר מ- 10K ש"ח)? ישבור לכם את הלב, אבל ישמח את הנשמה... לא רק המחיר אלא גם המבחר.

ועוד, ועוד. מומלץ. במיוחד לאור הזוועתון של ערוץ 10.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ראיתי....

אחלה תוכנית, מקצועית מהירה ומהנה לצפייה.

ופשוט בא לבכות על איזו מכונית אפשר לקנות במחיר הזה. כל כך מעצבן!

פורסם

ערוץ ?

אינטרנט ידידי, אם תחכה לערוץ דיסקברי או חלילה לאגו עד שאתה תראה את הדו-קרב סובארו כבר יוציאו אימפרזה שנראת טוב.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
התוכנית ששודרה השבוע היתה לדעתי מעולה, אף יותר מבד"כ. אם אינני טועה זו תוכנית סוף עונה.

עריכה: אני טועה, זו התוכנית משבוע שעבר והיא הלפני אחרונה.

Golf GTI vs. WRX - אני לא אגלה מי ניצח, אבל כ"כ חבל שלא מביאים לפה את ה- WRX, שהיתה עולה בערך כמו ה- GTI (אבל זריזה ממנה ביותר משניה ל- 100), אלא רק את ה- STI שעולה מעל 300K...

ועוד, ועוד. מומלץ. במיוחד לאור הזוועתון של ערוץ 10.

אה, זה המקום להשתפך על נתוני תאוצה של מכוניות הנעה כפולה. אתה מבין, WRX לא באמת מהירה יותר בשניה מאפס למאה מול GTI. לא מבחינת יחס הספק\משקל, לפחות. מה שכן, בה, ובמכוניות הנעה כפולה אחרות, יש ליצרנים את הנוהג למדוד זמני 0-100 תוך כדי זריקת קלאץ' מסל"ד גבוה. זה כמובן מוציא את המכונית מהמקום כמו טיל, אבל פשוט לא משהו שהרוכש הסביר יעשה. הרי לא יתכן, נניח, שWRX, עם טון-ארבע-מאות-ומשהו ו230 כ"ס תעשה 5.9 למאה, והונדה S2000 עם 240 כ"ס ו1250 תעשה 6.2...

או, אודי TT חדשה, עם 1250 ק"ג ו200 כ"ס, ויחס הספק משקל זהה לWRX, מעשית. היא עושה 6.6 (עם תיבה ידנית).

בקיצור, נתונים לחוד, ומציאות לחוד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הB3 פשוט מזעזעת :? .

לא ייאמן איך סובארו הצליחו לקלקל עם השנים את מה שבנו בסוף ה90'S. . .

על פי מקורות שונים ומשונים גם הSTI החדשה סובלת מתת היגוי כרוני ולא מהנה!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

הפרק ה13 שודר ב23.3

ראיתי אותו עכשיו בזיפזופים וראיתי רק מבחן של הSTI

איפה ראיתם שיש STI מול גולף ראש בראש ?

ועוד היה בפרק מזדה 6 מול לנסר

פורסם

פותח השרשור טעה, המבחן היה בפרק 9 (לפני האחרון לעונה)

בפרק 10 והאחרון לעונה הייתה STI בנהיגה ראשונה.

כל העונה ממולצת אבל אני נהנה יותר מTOP GEAR שעדיין לא חזרה אגב, מתוכננת גירסה אמריקאית ל TOP GEAR גם היא עדיין לא עלתה לשידור.

ישנו אתר שפורסם פה מס' פעמים, ממולץ להתעדכן שם לגבי הורדות ותוכן הפרקים.

http://www.finalgear.com/

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• תוכן חדש...