Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור אני נאלץ להיפרד מהרכב ששירת אותי נאמנה מעל לשנתיים.

דגם 92, מנוע 1300 סמ"ק, יד 4, הרכב נמצא בנצרת עלית.

רכב מאוד מפונק ושמור בקנאות, אחרי יישור קו עצבני! מושקע בהרבה מאוד כסף כי לא תיכננתי למכור אותו עוד מספר שנים טובות. נוסעת כמו שדה!

נמכר עקב מעבר לחו"ל!

בעל 2 ח"ח, אזעקה, נ"מ, טלפון קבוע ברכב,רדיו דיסק MP3 פנסוניק, מגבר 4X100RMS, סאב, קומפ מורל פולס ובניות פיברגלס בדלתות,2 ספויילרים מקוריים (אחד על הרכב ואחד מתנה עם הרכב), טסט לשנה, גאנטים מגנזיום ,צמיגים מורחבים ומעודכנים ברישיון (דנלופ), פילטר אויר פתוח, רדיאטור,מצבר, עיצוב בגאז חדשים והרבה חלקים נוספים כמו חלקי חילוף,ריפודים חדשים דמוי עור (שעולים לבד 300 שח) ועוד הרבה דברים לרכב שאנלא אצטרך יותר ינתנו לקונה.

אני נמצא כרגע בקנדה מידע נוסף במייל\פרטי.

6500 ש"ח כולל הכל.

RIMG0004.jpg

RIMG0005.jpg

RIMG0006.jpg

RIMG0007.jpg

RIMG0008.jpg

RIMG0010.jpg

פורסם

עוד קצת תמונות של בגאז מקורי ומחודש.

המערכת חדשה לחלוטין הותקנה מספר ימים לפני הטיסה.

RIMG0005.jpg

07-07-07_1522.jpg

23-09-07_1318.jpg

30-09-07_1345.jpg

30-09-07_1541.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...