Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלאב בטורקיה ,יש המלצות ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה דווקא אנטליה?

אני אישית הייתי בבודרום ונהניתי מאוד. גם יש מה לראות (אחד משבעת פלאי עולם של שעולם העתיק ומוזיאונים רבים), וגם יש איפה לעשות בטן גב :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

"טיטניק", בנוי בהשראת האוניה המפורסמת.

מלון ברמת שירות והארחה גבוהה.

שורה תחתונה:מומלץ מאוד.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

לפני כמעט 3 שנים הייתי עם אחת האקסיות במרמריס במלון שנקרא: GRAND CETIA, זהו בית מלון 4 כוכבים עם פעילויות שונות בכל ערב, היה מעניין וכייפי בסה"כ. מומלץ.

אם בא לך את הטוב ביותר אל תתפשר על פחות מ-5 כוכבים, רוב המלונות הם 3 ו-4 כוכבים שנחותים משמעותית מבתי מלון של 5 כוכבים, גם מבחינת הפעילויות.

לפי דעתי באמת תשקלו מקום אחר ולא את אנטליה. בבודרום או מרמריס יש יותר כיף ואקשן + נופים יפים יותר.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני וחברתי, שאחותה במקרה גם סוכנת נסיעות והיא זו שבחרה לנו את המלון והחבילה, ויתרנו על התענוג של ה-הכל כלול, וכמו כן גם נסענו בתחילת פברואר לסופ"ש...

מה אני יגיד לכם באמת תענוג ענק, מעולם לא הייתי בטורקיה ולא האמנתי לרמה של המלון עד שהגעתי.. יצא לנו משהו כמו 320 דולר כולל הכל ביטוחים וכד' לאדם ל3 לילות, המלון הילסייד סו - מלון בעיקר לזוגות שנחשב אחד המלונות היותר נחשבים באנטליה בעיקר לאנשי עסקים וזוגות צעירים.

אני חייב להגיד לך כזה דבר אבל, אמנם המלון הוא בהחלט אחד המלונות היותר יפים שביליתי בו בחיי (והייתי בדי הרבה), כמו כן המיקום שלו מאפשר לך להגיע לכל מקום בקלילות אבל מה לעשות טורקיה כמו טורקיה הרבה לעשות לא יצא לנו... היינו בטיולים וראינו צדדים מאוד יפים של טורקיה במחירים הזויים לגמרי (במובן הטוב של המילה)..

אם המטרה שלך היא בטן גב, אני מציע שתלך לסוכנות נסיעות ותתייעץ עם הסוכנות שם רובן עברו הכשרות ואף ביקרו במרבית המלונות ולכן יוכלו לתת לך את ההתאמה הטובה ביותר לצרכים שלך...

בהצלחה וחופשה מהנה!! :)

אבי.

פורסם

המלצה מונעת : תתרחק מהקרמלין והטופקפי.שניהןם היו מצויינים לפני כ 5 שנים,היום ממש לא.

ממולצים : קונקורד,גלוריה,וונציה,קורניה,סי לייף יש עוד הרבה.

תהנו

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

כמה תובנות מביקוריי הקודמים בטורקיה:

1. ותר על ה-all inclusive. בשביל התענוג המפוקפק הזה אתה גם משלם יותר, גם אוכל כמו בהמה (הרי כבר שילמת, אז לא תטחן?) וגם מתבאס רצח בכל פעם שיוצא לך לאכול מחוץ למלון (ראה הסבר בסוגריים הקודמים). חצי פנסיון זה כל מה שאתה צריך, ועוד ארוחה אחת תשלים באופן ספונטני במסעדה. זה יצא לך בערך אותה עלות, אבל הכיף הרבה יותר גדול.
  2. לפחות למשך יום אחד שכור רכב. היות ואתה עם הנינג'ה, אופנוע יורד מהפרק, אבל אל תוותר על מכונית. הטיולים הכי טובים הם אלה שאתה פשוט נותן לכביש להוביל אותך ואז אתה מגלה מקומות חדשים. רק תדאג לזכור טוב טוב את הדרך חזרה, אחרת לא יהיה נעים :wink:
    רק קח בחשבון שמחיר הבנזין שם יקר מאוד. לפני כשנה הוא עמד על כשמונה ש"ח לליטר, אני מניח שהיום הוא מעט יותר יקר.
  3. חסוך את הדולרים לביקור בארה"ב - לטורקיה קח עמך יורו. הם מתים עליו. הזהר כשאתה משלם ביורו ומקבל עודף בלירות טורקיות, עלולים לעבוד עליך עם שער החליפין!
  4. כשאתה מזמין מלון באנטליה, בדוק היטב את מיקומו. אנטליה, בנוסף להיותה עיר, היא גם מחוז, כך שיתכן שיהיה מצב שבו תהיה במחוז אנטליה, אבל בעיר אחרת. קמר, למשל, היא במחוז אנטליה, אבל כדי להגיע אליה אתה צריך לנסוע מהעיר אנטליה לכיוון מערב כ-35 דקות.
  5. נמה"ת הקרוב ביותר למרמריס נמצא בעיר בשם דלמאן (נמל מאוד פרימיטיבי ומזויע, אגב). מדלמאן בד"כ יש לך אוטובוס מאורגן שעושה פיזור בבתי המלון במרמריס. העניין הוא שהיות ומרמריס שוכנת לחוף הים וקרוב מאוד לצוקים, הנמל נבנה במרחק מה ממנה, במקום יחסית מישורי. מה המרחק? לא פחות משעתיים וחצי נסיעה!! קח את זה בחשבון ובדוק את שעות הטיסה, זה יכול להיות קריטי למניין הימים.
  6. ואם אתה כבר במרמריס, שלא תחשוב אפילו על לפספס ביקור בעיירה איצ'מלר (IÇMELER). מדובר בעיירת נופש יפהפיה הנמצאת קילומטרים ספורים מאוד ממרמריס, השופעת מעיינות ומאכלסת בעיקר תיירים אירופאים עשירים. אפשר גם להמשיך עם הכביש ולטפס על ההרים, הנוף עוצר נשימה.
  7. אה, ותביא רחת לוקום :-D

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הי תודה על התגובות,

הקלאבים שראיתי הם לא באנטליה עצמה אלא ברצועת החוף לארה שממוקמת משהו כמו שעה מאנטליה.

חשבנו ללכת על קלאב לאו דווקא בגלל האוכל והשתייה חינם , גם ככה אני כשאני פיכח וערני אני בקושי מצליח לתפוס

את הנינג'ה אז עוד חצי שיכור ועם כרס מלאה שווארמה... :lol:

חשבנו על קלאב יותר במובן של פעילויות (איפה שהנינג'ה תוכל להוציא את האנרגייה :)) ומתקני המלון ובעיקר לנוח.

ניסינו למצוא דילים בבודרום אבל אין בתאריכים שאנו רוצים לנסוע.

את מרמריס עוד לא בדקנו פשוט אנחנו טובעים בתוך ערמות של קלאבים מכל הגדלים צבעים והסוגים.

בינתיים בלארה מצאנו את התיתנייאק סליחה טיטאניק שנראה מרשים וחדיש.

וגם איזה ריקסוס אחד שנראה לא רע.

אם יש לכם עוד המלצות נשמח לשמוע בינתיים חזרה לחפירות :wink:

פורסם

אני הייתי בריקסוס באנטליה לפני שנה.

המלון נמצא על החוף בעיירה בשם בלדיבי שנמצאת בין אנטליה לקמר (מרחק רבע שעה נסיעה מקמר ובערך 20 דקות מאנטליה).

המלון מציע מתקני ספורט ימי, ויתכן שבעונה זאת כבר תוכל להשתמש בהם.

המלון היה נחמד מאוד. בהתחלה קיבלנו חדר עם שתי מיטות נפרדות שהוצמדו. חברה שלי ואני התבעסנו לגמרי והלכנו לקבלה להתלונן. המלון היה מלא, לכן רק ביום למחרת קיבלנו חדר עם מיטה כמו שרצינו (ואפילו עם נוף יפה יותר).

שים לב שבמלון הזה יש בכל ערב, חוץ מחדר האוכל הרגיל, גם מסעדה בסגנון משתנה: פעם צרפתי, פעם מאכלי ים ועוד סגנונות.

למסעדה הזאת יש להזמין מקום מראש (ולוודא שאתה מקבל שובר המאשר את ההזמנה!!), ואני ממליץ לך לעשות זאת ברגע שאתה מגיע למלון, היות והביקוש גבוה ומספר המקומות מצומצם יחסית.

אכלנו שם ארוחת ערב של מאכלי ים, שאם הייתי מזמין כמותה בארץ, אני מניח שלא הייתי יוצא בפחות מ-400 ש"ח לזוג. וכן, זה הכל כלול במחיר.

אל תשכח לבקר גם במפלי דודן (Düden).

גולת הכותרת: הכביש המוביל מהעיר אנטליה לבלדיבי בנוי על צוק של הר כשמתחתיך נמצא הים התיכון. הנוף מדהים והכביש :twisted:

שורה תחתונה: נהניתי שם.

DSC03912.jpg

DSC03913.jpg

DSC03926.jpg

DSC03878.jpg

DSC03905.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד, ההמלצות שלך סותרות בגלל שהמלון שהיינו בו הוא רק על בסיס "הכל כלול".

מוסיפה: במלון יש גם מסיבות, בר פתוח כל הזמן, שירות חדרים חינם רק באמצע הלילה, חדר משחקים וסנוקר וכמו שאלעד אמר כבר, מסעדות שכל ערב מגישות בסגנון אחר (פעם צרפתי, פעם פירות ים..)- על אף שזה חינם יש תפריט בו אתה יכול לבחור מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, יינות ובירות והכל חופשי ובחינם, כולל מלצר שמשרת אותך כאילו הייתה זו מסעדה יוקרתית והוא מצפה לטיפ נדיב (מה שבכל מקרה רצוי לתת).

בנוגע למרמריס- ממליצה בחום על סיור בסירה שמביאה אותך לפינות חמד, שם ניתן לשחות במרחק ניכר מהיבשה ואף עורכת לך ארוחת דגים מעולה.

כמו כן, כדאי לקחת רכב (אני מאוד נהניתי מהנסיעה בטוסטוס במזג אוויר החם שיש שם, אבל אם יש ילדים אז תתפנק לך באיזה רכב- ההשכרה לא יקרה), ולסע למקומות הפחות מתוירים- באנטליה יש יותר מבמרמריס. מרמריס היא עיר של תיירים.

אם תתרחק לכיוון של איצ'מלר (כמו שאלעד הציע), לאחר האגמים והנופים, תגלה עיירה חביבה וקטנה. נחמד מאוד היה לי לשבת בשעות הצהריים בפאב קטן מקומי ופתוח ולשתות קוקטייל צונן.

אנטליה- מחזקת את אלעד- אם אתה באנטליה אתה מוכרח לבקר במפלי דודן. פשוט לעבור בשער ולצעוד אל תוך גן עדן- יפהפה!

בדבר אחד אסייג את הטיול במרמריס. המזגן היה זוועה וכפי שהבנתי שם, כך פשוט רוב המזגנים בטורקיה. כשנוסעים בקיץ לחדר שאינו מקורר מספיק, החום והלחות פשוט מזוויעים- התקשיתי מאוד לישון בלילות.

עצה: אם תחפש להגיע לשוק באנטליה, ותתקשה למצוא אותו: על אף שאנחנו מתרגמים שוק כ-MARKET, אם תבקש להגיע למרקט יפנו אותך המקומיים ל"גנדן" שלהם ורק אחרי שתגיע לשם 10 פעמים תבין שלא התבלבלת בדרך אלא נתקלת בקשיים בתקשורת. עדיף להשתמש במילה bazar.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

• תוכן חדש...