Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קודנית ואני מעוניין לשנות את הקוד שלה.

סוג הקודנית זהה לזאת המופיעה בתמונה המצורפת.

הרצתי חיפוש, לא רק באתר, ולא מצאתי את הקומבינציה הנכונה כיצד לשנות את הקוד בקודנית הנוכחית, ניסיתי את כולם.

האם מישהו כאן יכול לומר לי מה הסדר פעולות הנכון לשינוי הקוד?

סתם שאדע, של מי הקודנית בתמונה, איזו חברה?

תודה.

syspicb1118.jpg

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
יש לי קודנית ואני מעוניין לשנות את הקוד שלה.

סוג הקודנית זהה לזאת המופיעה בתמונה המצורפת.

הרצתי חיפוש, לא רק באתר, ולא מצאתי את הקומבינציה הנכונה כיצד לשנות את הקוד בקודנית הנוכחית, ניסיתי את כולם.

האם מישהו כאן יכול לומר לי מה הסדר פעולות הנכון לשינוי הקוד?

סתם שאדע, של מי הקודנית בתמונה, איזו חברה?

תודה.

מצטרף לשאלה, יש לי את אותה קודנית בליאונה והיא מופעלת ע"י הקשה על מקש המנעול + קוד נומרי של 4 ספרות. כשקניתי את הרכב שאלתי איך משנים את הקוד {עדיף להיות זהיר} אך המוכר טען שהוא קנה את הרכב עם הקודנית מותקנת ואינו יודע כיצד לתכנת אותה.

חיפוש קצר בגוגל מעלה את הדף הזה בו נטען כי היצרן הוא Fox Guard. לאחר שאתר יצרן בשם זה לא נמצא, מצאתי את האתר הזה שטוען שהיצרו הנ"ל לא קיים יותר. לפיכך, לא ניתן לאמת אם זהו אכן היצרן ולא למצוא הוראות הפעלה ותכנות.

אם מישהו יודע איך ניתן לתכנת את הקודנית ואם ניתן להשתמש בקוד של יותר מ4 ספרות, אשמח לדעת.

תודה

פורסם

פעם בשבילי זה היה נוהל שגרתי מס' פעמים ביום, לבצע שינוי קוד.

אינני זוכר לצערי את ההליך, כלומר לא איך בדיוק.

יש לי את כל החומר הרלוונטי, לצערי הוא בארץ, ואני בחול.

בכל אופן, כמעט כל מתקין ידע לתכנת זאת.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...