Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתעניין בימים אלה בקניית פורד פוקוס 2002, אוטומט, 1600 סמ"ק, 5 דלתות, משהו כמו 80 אלף ק"מ.

רציתי לברר פרטים על מידת אמינות הרכב, צריכת דלק, עלויות אחזקה, איך הוא סוחב וכדאיות בכלל.

אגב, שמעתי תלונות על בעיות שדה ראייה, האם זה נכון?

תודה,

יוני

פורסם

האמינות של הרכב טובה למדי אבל יש לשים לב למספר דברים.

הראשון והוא המהותי ביותר - התיבה האוט'. במודלים האלה היו שני פאקים שגרמו לגיר לזייף קשות. יש לבדוק האם הגיר הוא משופץ או לא.

השני הוא מצוף מד כמות דלק מזייף והיה צורך להחליפו.

השלישי הם מנגנוני הרמת חלונות שסבלו בדומה לפולקסווגן דור 4 מנפילת חלונות.

הרביעי הוא מיכל עיבוי נוזל הקרור הנטה לפתח סדקים המיכל עצמו וצורך להחליפו.

בדוק את ההיסטוריה של הרכב וראה האם בוצעו ארבעת הסעיפים שהזכרתי במסגרת אחריות של הרכב שהיתה ונגמרה מזמן.

כמו כן יש לבדוק סלילי הצתה.

חוץ מזה הרכב דבש.

וכן יש בעיית שדה ראייה לאחור.

פורסם

רכב מצויין בעל יכולות דינאמיות מעולות.

האופן כללי הרכב די אמין, פרט לכמה מחלות ילדות שלדעתי תוקנו עד 2002.

לידע כללי, הרכב עבר מתיחת פנים מודל 2003 ביחד עם תיקון כמה באגים. אם התקציב מאפשר זאת, הייתי ממליץ לך לקנות לאחר מתיחת פנים.

פורסם

לדניסאן - בעל הרכב אמר לי שלא בוצעו תיקונים מלבד טיפולים שוטפים, כך שנשמע שלא בוצעו ארבעת הסעיפים שפרטת. מה זה אומר אם כך ? זה טוב או רע? האם התקלות שתארת הופיעו בכל הרכבים משנתון זה ? או שייתכן שברכב הספציפי הזה לא הופיעו ולא יופיעו?

פורסם

בדגמי ההאצבק (5) אין בעיות ראות-זה נכון לגבי הסדאנים (כמעט בכל רכבי הסדאן)

כמו כן המנוע לא מספיק חזק לרכב שכזה...

הייתי ממליץ על ידנית או על מנוע 2 ליטר העדיף בכל קנה מידה

פורסם
שלום,

אני מתעניין בימים אלה בקניית פורד פוקוס 2002, אוטומט, 1600 סמ"ק, 5 דלתות, משהו כמו 80 אלף ק"מ.

רציתי לברר פרטים על מידת אמינות הרכב, צריכת דלק, עלויות אחזקה, איך הוא סוחב וכדאיות בכלל.

אגב, שמעתי תלונות על בעיות שדה ראייה, האם זה נכון?

תודה,

יוני

ביקש - קיבל

לי יש האצבק 2001 ידנית וחוץ מחוסר כח אני מבסוט עד הגג

פורסם

בתור אחד שמחזיק ברכב כזה קרוב לשנתיים אני יכול להמליץ מאוד על הרכב.

רק מה, אני יכול לחזק את דברי דניסאן רק בשני סעיפים: מנגנוני החלונות ומיכל העיבוי.

ברכב שלי החלפתי כבר כמה פעמים את החלק פלסטי שתומך בחלונות. בגלל שהוא עשוי מפלסטיק, הוא נשבר

לעיתים תכופות. אצלי זה היה רק בחלונות האחוריים.

המיכל עיבוי אצלי גם כן, מראה סימנים של דורש החלפה ובשל שכיחות הדגם אפשר למצוא כאלו בפירוקים.

לגבי הגיר והמצוף, אם הם בסדר, אין שום סיבה להכנס להיסטריה. לא בכל דגמי הפוקוס, הם מתקלקלים.

לגבי הביצועים, הרכב אכן קצת כבד על המנוע ומרגישים את זה טוב בגיר אוטומט אבל אם ביצועים

אינם בראש מעייניך, הרכב מספק.

ועוד תיקון קטן, מתיחת הפנים החלה לקראת סוף דגמי 2002 וחלקם נמכרו עוד בשנה זו.

בסה"כ, תמורה טובה לכסף, אני מאוד אוהב את הרכב ולדגם ההאצ'בק ערך מוסף.

בהצלחה,

נתן

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי בעיה עם חלון חשמלי אחורי ודבר נוסף לפעמים יש לי בעיה של התנעה כאילו שהמובלייזר לא עובד

מישהו יכול ליעץ לי איפה לתקן את הבעיות האלה

האם כדאי לגשת למסך פורד ?

אני נמצא באשדוד

תודה

• תוכן חדש...