Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי רעש מוזר שיוצא מהגיר אם אני לא טועה. זה קורה בהילוכים 2,4,5 .

ורק כאשר אני מאיץ, במצב שיוט הרעש מפסיק.

הצליל הכי דומה לצליל מכונית חשמלית על שלט כאשר היא מאיצה.

האם יש למישהו מושג מה זה יכול להיות.

הרכב עבר 135000 ק"מ

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בבאלנו גיר אוטומטי יש רעש אופייני של שריקה רק מ-1 ל-2 בלבד , אם גם בשאר השילובים יש עדיין שריקה אזי יש בעייה הידראולית בגיר (קאוויטציה/מיעור). רצוי שמכונאי יקשיב לרעש ולהחליט !.ו

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
בארזילי, הגיר הוא ידני ויש יותר מדי סתירות בדבריו של פותח השרשור.

תודה ניסאן על ההערה, לא שמתי לב שכתוב הילוך 5 .אני נעול על האוטומטיים!

יתכן ומדובר ברעש בדפרנציאל בתוך הגיר !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

רעש בדיפרנציאל הוא לא תלוי בהילוך המשולב אלא במהירות הרכב וכוון כניסת התנועה.

מכוון שאיני מכיר את התיבה הזו אני יכול רק לשער כי מדובר במייסב שיושב על הציר ראשי וההילוכים האלו יושבים עליו, או חוסר שמן בתיבה והציר שנושא את גגש"ים -2-4-5 נמצאים גבוה יותר בתוך התיבה ולכן מרעישים.

פורסם

בתיבה ידנית יש שנים או שלושה צירים שנושאים את הגג"שים. הם לא חייבים להיות אופקיים ולרוב ציר אחד יותר גבוה מהשני.

פורסם

לרוב בתיבות עם 6 הילוכים קדמיים ולפעמים גם 5 הילוכים, זוהי תצורה מיוחדת שאמורה לפתור בעיית מקום. גיר קצר יותר באורכו.

דוגמא, רנו מאסטר או אופל ויוארו.

פורסם

הגירים הידניים שאני מכיר, גם חמישה וגם שישה הילוכים מסודרים עם שתי צירים והם במצב אופקי.

ויקינגי, איפה אתה , תראה איור של שישה הילוכים כמו שרשם דנידין.

פורסם

אתה מכיר כנראה גירים של רכבי הנעה אחורית או כפולה ולא הנעה קידמית. נראה אותך דוחף גיר של טנדר לתא מנוע של רכב הנעה קדמית. אם תצליח תצלם לי...

• תוכן חדש...