Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מזיע - מ הפשר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיג'ו 205 95' ובזמן האחרון יש מסביב למנוע מעין "אגלי זיעה", כאילו המנוע מזיע, אין עוד סימנים אחרים, מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
מנוע וותיק.

ולמיטב זיכרוני אדי שמן

ונזילות למינהם

יש שיגידו לא להית מוטרד מזה

תלוי כמה אתה פרפקציוניסט

אוטו ראשון שלי, ואם אין בזה שום בעיה מכנית אלא קוסמטית זה לא מטריד אותי כלל, השאלה אם זה רק זה..

פורסם

לפי מיטב ידיעתי

אין בעיה קריטית

אבל קח בחשבון שאם קניתה את האוטו לא מזמן.

ו"פתאום" זה הופיע אז סימן שעשו שטיפת מנוע לפני שמכרו לך את האוטו.

בכללי ברכב עם גיל כמו שלך שווה להיף מבט ולהיות קשוב לרעשים ולמצב ויזואלי של כל החלקים במנוע.

לא פארנויה אבל להיות קשוב

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

בעולם המושגים היישן של המכונאים קיים מושג שנקרא 'מנוע מזיע' מזמן הוכחתי שהדבר שטות גמורה.

מנוע מזיע=קיימת נזילת שמן שיש לטפל בה בהקדם האפשרי.

איזה כייף לי :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...