Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר עיון רב בנושאים רבים בפורום, למדתי כיצד לחשב תצרוכת דלק של האוטו, השאלה שלי היא כזאת, רשום בכל ההסברים שנדרש למלא מיכל דלק מלא פעמיים, השאלה שלי איך אני יודע שהוא מלא?

האם מותר למלא דלק דרך נקודת המילוי עד שאני שם לב שהדלק כבר בורח החוצה? (כמובן, לשמור על כל כללי הזהירות). או שאני צריך אך ורק להסתמך על מד הדלק שנמצא בלוח השעונים?

לסיכום, האם מותר למלא דלק ממש עד הסוף עד שהדלק כבר מגיע לפיית המילוי? והאם מומלץ לעשות זאת במוע דולק או כבוי?

בתודה מראש לעונים,

ליאור.

פורסם

תמלא דלק עד הסוף שתיראה את הדלק עומד לגלוש מהחור, או עד שהמשאבה תקפוץ לבד.

כמובן תשגיח היטב שלא ישפך דלק בריצפה.

מומלץ ליסוע כ30ק"מ ולא לשכוח לאפס את המד ק"מ.

פורסם

תמלא עד שהאקדח קופץ אתה יכול לנסות שוב ולראות שהוא קופץ פעם שנייה כדי להיות בטוח שאכן המיכל מלא.

אין צורך למלא עד הסוף, זה גם מסוכן וגם לא תורם לכלום.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

תודה לשניכם. הבעייה היא שהמשאבה קופצת לפעמים גם מבלי שהמיכל יהיה מלא, קרו לי כמה וכמה פעמים שאחרי שהמשאבה קפצה יכולתי למלא בכיף עוד 10 ליטר....

פורסם

מהקפיצה הראשונה ,תשים את המשאבה ,על המהירות הכי נמוכה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לפי מה שידוע לי לא בריא כל כך למלא את המיכל אחרי הקפיצה הראשונה,אלא אם מדובר בליטר/שתיים ולא יותר מכך.אבל הבדיקה הזאת היא רק אם אתה רוצה להיות ממש מדוייק בבדיקה שלך,למרות שאף פעם אי אפשר להגיע לדיוק כמו לייזר,תמיד יש תנאי כביש שאתה לא מצפה להם ובכל שבוע/חודש שתיסע הרכב יאכל דלק פחות ואולי יותר בהתאם לתנאי הכביש והנסיעה שלך,מספיק שאתה מתעצבן ועוקף איזה נהגת-כל ההאצות האלו לא שותות דלק-הם בולעות!

פורסם

מומלץ ליסוע כ30ק"מ ולא לשכוח לאפס את המד ק"מ.

זה לא מספיק. לפחות 1/2 מיכל. מומלץ לחזור לאותה תחנה ואף לאותה משאבה. המשאבה מתנתקת מספר פעמים. תקבע לעצמך נקודת עצירה ואז כל פעם שתחזור למשאבה תדע לזהות את הנקודה.

אוי, שמתי לב שזהו שירשור ישן. sveta773, אז למה להחיות אותו?

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

• תוכן חדש...