Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

12 אלף תיקי הוצאה לפועל נגד נהגים בכביש 6 נפתחו בניגוד לחוק.

כך עולה מפסיקה שהתקבלה בוועדת ערר של בית דין מנהלי.

מדובר בגוף שיפוטי המטפל בערעורים של נהגים שנקנסו על ידי הנהלת הכביש לאחר שלא שילמו דמי אגרה.

הביקורת העיקרית היא נגד הנהלת בתי המשפט המאפשרת, לטענתה של ועדת הערר, להנהלת כביש 6 לפתוח תיקי הוצאה לפועל נגד נהגים גם אם אין בידיה הוכחה לכך שהנהלת הכביש העבירה את החיוב לנהגים.

יו"ר ועדת הערר, עו"ד ירמיהו גור" "המשמעות היא שיש לסגור את תיקי ההוצאה לפועל, אם כביש 6 אינו ממציא בתוך 90 יום את ההוכחה לכך שהחשבוניות שבגינן בוצע ההליך המשפטי אכן הגיעו ללקוחות."

תגובת כביש 6: "אין בקביעותיה של ועדת הערר, כך מדגיש יו"ר הוועדה בהחלטתו, בכדי לקבוע כי כל יתר תיקי ההוצאה לפועל הקיימים בטלים ומבוטלים. יודגש כי התיקים נפתחו כדין, וממילא כל הסוגיות יתבררו בערעור שיוגש בימים הקרובים לבית משפט מחוזי".

"ידיעות אחרונות"

17/3/08

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש לי חבר שפנה לועדת הערער של כביש 6 כבר לפני חצי שנה, הם עדיין לא חזרו אליו, ולאחר מכתב שנשלח לפני חודש על מנת לתת להם תזכורת גם לא חזרו ובחרו להתעלם.

פורסם

לא מספיק שהם הרסו את נוף ארצינו, גם הם מאפיה בחסות החוק.

הבעיה שאי אפשר להצביע ברגליים\גלגלים

א. עמחה ישראל לא יעשו שביתת צרכנים

ב. המדינה משלמת להם גם אם לא נוסעים על הכביש.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

WIKING תסלח לי על הבוטות, אבל לפני שאתה אומר משפט כזה תסתכל על האווטר שלך!

מבחינה משפטית הנושא הוא כזה: מכתב אשר לא נשלח אלייך בדואר רשום נחשב כמכתב שלא הגיע ליעדו. כלומר כביש 6 לא יכול לחייב כפול או לנקוט בהליך משפטי כנגד לקוח שלא קיבל את החשבון במכתב רשום. בעצם מה שכביש 6 אמורים לעשות ללקוח שלא שילם הוא לשלוח לו התראה במכתב רשום ולאחר שהנ"ל קיבל את המכתב ועדיין לא שילם, אז ורק אז יכולים לנקוט נגדו באי אילו צעדים.

קח לדוגמה אותי, נסעתי בכביש 6 וחיכיתי לחיוב. לאחר זמן מה קיבלתי בקשה לחיוב כפול היות ואת התשלום הראשון לא שילמתי. בפועל, הבקשה הראשונה לחיוב כלל לא הגיע אלי (ילדים שנגעו בדואר, טעות של רשות הדואר, המכתב נתקע איפשהו, נשפך עליו קפה וכו) ואני בשיחה אליהם התרעמתי על הנושא. בטוב ליבם הם אמרו לי כי "באופן חד-פעמי הם יבליגו". אמרתי להם שהם יכולים להבליג עד מחרתיים ושבכל מקרה מכתב שלא נשלח כרשום מוגדר בבית המשפט כ"לא הגיע" ושיפסיקו לבלבל במוח.

אז למדתי מהמקרה ובכדי להמנע מכאב ראש עשיתי מנוי מזדמן. אבל זה לא אומר שהם צודקים, אלא רק שהמדינה נתנה להם כח שלי כלקוח קטן אין סבלנות ו\או חשק להתעסק איתו.

שוב, סלח לי על הבוטות אין לי כל כוונה לפגוע בך, צורת הדיבור הנחרצת שלא במקום קצת הפריעה לי.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

הדעה הנחרצת שלי לא מגיעה סתם. אני עובד בכביש 6 - לא במחלקה שקשורה לגבייה/חיוב. למרות זאת לצערי, אני נתקל יום יום באנשים שמאמינים שישתמשו בשירות מבלי לשלם עליו. אינני מסכים עם השיטה (גביית קנסות/הוצאה לפועל/יד חופשית לבצע הכל בחסות המדינה) אבל ראבק, נסעת תשלם בזמן ותמנע מהקנסות, חיובים כפולים, עצירות על הכביש וכו'. קצת אחריות אישית.

להבא: ביצעת נסיעה על הכביש, תמתין 2-3 שבועות (זה הזמן שלוקח לנסיעה להתעדכן במחשב) ותתקשר לשירות הלקוחות ותשלם. לא נוח/אין זמן/אין חשק, תעשה מנוי וידאו (חינם) ותשכח בכלל מהאפשרות לקנסות. רוצה להימנע מקנסות וגם לחסוך עוד ? תעשה מנוי פסקל (כרוך בפיקדון על מכשיר הפסקל) ותחסוך עוד יותר (יש הנחה גם במנוי וידאו וגם במנוי פסקל)

תבין, אני לא נגדך ואני מאמין שבאמת יש כמות מסוימת של אנשים שלא תקבל הודעה לתשלום, הדואר לא הגיע, טעות בכתובת וכו' (הגיוני עם כ-80 אלף נסיעות ביממה) אבל הרוב המוחלט זה בדיוק האנשים שדיברתי עליהם בפיסקה הראשונה.

ובנוסף לכך, אנשים שנפתח נגדם תיק הוצאה לפועל, כמעט תמיד יודעים על כך לפני כן.

שבוע טוב

Veni Vidi Vici

פורסם

יעשו אנשים אשר יעשו, אין לחברה שום סיבה לבצע הליך אחד שהוא לא חוקי. במקרה הזה זה גרוע פי כמה היות והמדינה נותנת חסות למעשה. במקרה הזה כביש 6 משתמש בכח שיש לו בכדי לנפח עלויות וההוכחה לכך היא פשוטה, הליכים שנפתחים כנגד לקוחות ללא הבאת הוכחה שהם יודעים על החוב, קרי מכתב רשום.

1. יש לקוחות תמימים שמחכים בסבלנות לחיוב.

2. החלפתי רכב, לקח לחשבונית יותר מחודש וחצי עד שיצאה כי לקח ל"דרך ארץ" (גם כן שם הולם לחברה הזו) זמן עד שהצליחו להכניס את הרכב החדש על שמי וכתוצאה מכך, כדי להמנע האי נעימות, אני רדפתי אחריהם בכדי לשלם. כל שבוע טלפון בכדי לוודא שהם לא מספיק מטומטמים בכדי לשלוח לי חיוב כפול כמו בפעם הקודמת. נראה לך הגיוני?!

בשום מקרה אני, כלקוח, לא צריך לרדוף אחריהם מפאת החשש מאי נעימות כזו או אחרת ולו רק בגלל שיש להם כח שלא אמור להיות להם. הם בסה"כ עוד נותן שרות, לא שונה מהפיצוחיה שיש לי מול הבית ואם יש להם בעיות לגבות את התשלום באופן חוקי אז לצערי הם אלו שצריכים לשלם על כך ולא הלקוחות.

אתה יודע מה?! שיחת שלפון פשוטה של מחלקת הגביה ללקוח לרוב תפתור את הבעיה וזה טרם "ההוצאה" על מכתב רשום.

אני מקווה מאוד שפסק הדין ייכנס לתוקף וש"דרך ארץ" יתחילו לעבוד בצורה הראויה.

כל שנותר לי הוא להאמין שאתה, באם אתה נותן שרות כלשהו, עושה את תפקידך בצורה טובה כלפי הלקוח.

המשך שבוע נעים,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
תשלמו בזמן ולא יהיו קנסות והוצאות לפועל.

לעיתים הדבר אינו תלוי בנו והמערכת אינה מתפקדת כמו שצריך.

אינני משתמשת בשרותים של כביש 6 כי אינני זקוקה להם, ולכן בפעם היחידה שעליתי על הכביש ידעתי שעלי לשלם עבור קטע נסיעה 1 בלבד.

מכיוון שמספר ימים קודם לכן שידרו כתבה על כביש 6 ועל שמתרחש בעינייני התשלומים, דאגתי לאחר שבוע להתקשר ולראות האם אכן המכתב עם החשבונית נשלח.

הפקידה אמרה שאין לי מה לדאוג או להתקשר החיוב ישלח אוטומטית.לאחר חודש שלא קיבלתי חשבונית, דאגתי להתקשר שוב, נמסר שהחשבוניות מתעכבות והן יצאו אל החייבים.

כמובן שברגע ששלחו את החשבונית טרחו להוסיף קנס, כשהתקשרתי ושוחחתי עם הפקידה שוב, אמרה שידאגו לשלוח את החשבון המקורי.

אכן החשבון הגיע, ומיד אחריו שוב חשבון נוסף עם קנס על איחור.

השרות של הכביש מעולה, מבחינת התנהלות וניירת הם מעט נגררים מאחור.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...