Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום,ביום שישי האחרון הופיעה במדור סובארו בעיתון לוח פוקוס לגאסי 2.0 טורבו שנת 92 סטיישן הרמתי טלפון לבנאדם תיאמתי איתו שניפגש ואראה את הרכב, ניפגשנו אתמול ועברנו על הרכב עכשיו ככה אני רוצה לשאול אתכם לפי המיפרט הבא שאכתוב פה האים כדי לגעת ברכב, מנוע 2.0 טורבו אורגינל נאמר לי שהמנוע אחד על אחד של sti קמפשאפטים 4 במיספר קל'אץ אים בוחנה 251000 קמ כמובן הנעה כפולה קבועה חימום בכיסאות 5 הילוכים הגה מומו אורגינל בקיצור עוד ועוד המחיר שהוא דורש 38000 שח יד 3 נאמר לי בנוסף שאין עוד רכב כזה בארץ שזה יבוא אישי ואכן בלוחית רישוי רשום 00 , מה דעתכם בנושא כדי להיכנס לזה , המחיר נישמע גבוה מידי תודה לכל העוזרים.

imprza new age

פורסם

המחיר שבן אדם דורש הגיוני אם זה יבוא אישי ורכב יחיס מסוגו בארץ. אבל יהיה לך קשה למצוא חלקים וכידוע רכב טורבו זה אחזקה יקרה מאוד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כן זה הבחור מבית שמש אני עדיין מיתלבט ומת לקנות אותה אבל אני לא יודע לאיזה אוטו אני ניכנס אחכה בסבלנות עד שמישהו מהפורום שמכיר וראה את הרכב הזה יומר את דעתו וכך אדע מה לעשות אולי איציק נ מכיר את הרכב הזה:?::-(

imprza new age

פורסם

אתה מודע לאופציות שיש במחיר של 38K ש"ח?!

מה המחיר של לגאסי סטיישן במודל 92' ? כנראה 8K-10K ש"ח .

שווה לשלם פי 4 מהמחירון ? רק אם זכית בהגרלת 50 מיליון , ובאמת אין לך מה לעשות עם הכסף ,

מידן.

ZZR

פורסם

למיטב ידיעתי, הגיעו שני כלי רכב כאלו חדשים ביבוא אישי (ע"י שגרירות מסוימת-אם אני זוכר נכון אוסטרליה) לארץ.

יצא לי לנסוע על אחת מהמכוניות הללו והרכב באמת מרגיש חזק מאוד (המנוע דומה לאותם מנועים של הGT הדור הראשון אבל בהספק גבוה יותר) ומהנה מאוד לנהיגה. הבונוס הנוסף שמדובר על רכב סטישן עם כונס קטן מאוד ומראה מאוד לא מושך את העין (למרות שעל הרכב בו אני נסעתי החליפו את הג'נטים לכאלו שדי בולטים למראה).

תראה, לא אני (כמו רוב חברי הפורום) החזיקו רכב כזה, בנוסף יש את אלמנט מצב הרכב הספציצי (אותו אתה יכול בערך לדעת) שאמור להשפיע מאוד על מצב הרכב ואטרקטיביות העיסקה למרות שצריך לזכור שבסיס השילדה הוא של הלאגסי כפולת ההנעה של אותם שנים. המכלולים המכנים די קרובים לאלו של האימפרזה GT ועל כן אני מניח שלא בלתי אפשרי לטפל בה.

הק"מ נראה לי גבוה מאוד וגם המחיר המופרז (לדעתי). נראה לי שעדיף להמשיך לחסוך ולקנות GT.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
הק"מ נראה לי גבוה מאוד וגם המחיר המופרז (לדעתי). נראה לי שעדיף להמשיך לחסוך ולקנות GT.

לשנת 92 זה ק"מ מאוד הגיוני. מחיר? ראיתי BMW M5 שנת 84 שעולה יותר מ-60K ש"ח. מה מופרז במחיר אם מדובר על רכב כה נדיר בארץ? על ייחודיות משלמים ובד"כ לא זול בכלל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חגי, יש רק בן אדם אחד שיוכל לעזור לך ושמו שחר פרנקל, הוא זה שהפך את האוטו הזה למה שהוא עכשיו.

קצת לפני שהוא "נעלם לי" הוא הספיק לספר שהוא מכר את האוטו (בגלל שהוא קיבל רכב ליסינג מהעבודה) ואני כמעט בטוח שהוא ציין שהוא מכר אותו לשכן שלו או למישהו שגר קרוב אליו.

תשאל את הבעלים הנוכחי של האוטו איך אתה יכול לאתר אותו.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

טוב אני אולי לא מכיר את הרכב אישית אבל רואה אותו לפחות פעמים בשבוע (נמצא שני רחובות ממני) הרכב באמת נראה מצויין ושמור

גם אני חשבתי לקנות אותו אבל משום מה המחיר לא נראה לי הגיוני...

לדעתי וא פשוט ישבר מתי שהוא ויוריד את המחיר מה עוד שבסכוצים האלו אתה יכול להתחיל לגשש על אופציןת נוספות (ראיתי 850T5 סטיישן מדהימה ביבוא אישי שגם שמורה מאד ורצו 27K)

בהצלחה

• תוכן חדש...