Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכנסתי את האוטו האהוב שלי למוסך.

הוצאתי אותו, ורק בחניה בבית ראיתי שהוסיפו לי עליו כ-20 ק"מ.

אחרי הכל, זה לא מאזדה 3 ליסינג. כנראה שהוא רצה "לפנק" את אחד העובדים שלו.

המוסך הוא מוסך מורשה.

יש סיבה להתרעם?

פורסם

לא יודע אחי.

אני לא הייתי הולך לשם יותר.

20ק"מ זה או שהוא נסע בתוך העיר המון זמן (תדמיין בעצמך מה זה לנסוע 20 ק"מ בעיר).

או שהוא ממש נסע מחוץ לעיר וחזור זה לא צחוק.

2-3 ק"מ זה נורמאלי אבל פי 10?!

יכול להיות שאני טועה אבל זה כל כך סביר שהם פשוט לקחו סיבוב על הקליאו ספורט שלך.

טל "כוח סוס" אמר לי פעם שהוא נמצא איתה במוסך.

כשלי תהיה קליאו ספורט,אני אהיה איתה במוסך גם יום שלם וכשיקחו אותה לסיבוב אני אהיה איתם באוטו.

אגב היא יפהפיה (אני נוטה לחשוב שהאדומות הן הכי יפות) אפשר פרטים עלייה איזה יד, ק"מ, מה עשית לה?

פורסם

"דיבורים כמו חול ואין מה לאכול."

האוטו נכנס למוסך ביום שני בבוקר והעבודה עליו הסתיימה ביום רביעי.

אני לא מכיר אדם שיפספס 3 ימי עבודה בשביל לראות כיצד מטפלים ברכב שלו.

במהלך הימים שהרכב היה במוסך נעשו ביקורים במטרה להביא חלקים שאני קונה בעצמי כדי שלא ישימו את הזבל שלהם (נוזל קירור, שמן וכו').

המוסך הזה נבחר לאחר אכזבה ממוסך "מנור" פ"ת וממוסך מרכזי ראשל"צ.

פורסם

הוא יכול לשאול, אבל התשובה של המוסך תהיה "אף אחד לא נסע לך ברכב, וגם אם כן הית צריך להראות לנו לפני שיצאת מהמוסך כי מי יודע לאן נסעת עם האוטו ואולי אתה מנסה להפיל עלינו תיק"

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תופעה מוכרת וידועה. יום אחד ראיתי רכב מסוג איסוזו איפון עושה צלחות ונהיגת סלאלום במגרש חניה חצי ריק באזור קניון הזהב ראשל"צ. תהיתי מי האדיוט שעושה כזה דבר לרכב שלו. שהתקרבתי ראיתי שמושב הנהג מכוסה בשקית ניילון וברכב נוהג לא פחות מעובד מוסך UMI הנמצא בקרבת מקום.

פורסם
תופעה מוכרת וידועה. יום אחד ראיתי רכב מסוג איסוזו איפון עושה צלחות ונהיגת סלאלום במגרש חניה חצי ריק באזור קניון הזהב ראשל"צ. תהיתי מי האדיוט שעושה כזה דבר לרכב שלו. שהתקרבתי ראיתי שמושב הנהג מכוסה בשקית ניילון וברכב נוהג לא פחות מעובד מוסך UMI הנמצא בקרבת מקום.

המקרה שתיארת אולי מוגזם, אבל זה ממש לא תופעה נדירה שמוסכניקים לוקחים את המכוניות לסיבובים קטנים.

כנראה אם הם נסעו 20 ק"מ הם אהבו את האוטו מאוד :lol:

זה לא הופך את הדבר לבסדר כמובן, תחליף מוסך.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

בזמנו , עת היותי במוסך, התלוננו לעיתים ,אמנם רחוקות, שנסעו להם באוטו, הם היו בטוחים בכך. מעולם לא יצא רכב מאצלינו לנסיעה, או נסיעת מבחן ,ללא אישור הלקוח.

להדגיש, הלקוחות היו בטוחים בעצמם, רק שמנו הטוב, הצליח להרגיע את העניין.

אני בטוח שאתה בטוח. אל תכעס (אני מכיר את התגובה שאמורה להגיע תוך שנייה) אבל אני לא בטוח שזה נכון, למרות שזה בהחלט לא בלתי אפשרי.

לידיעה, רכב שיוצא לנסיעת מבחן ללא שלטים "במבחן" של המוסך (ולרוב המוחלט אין כאלה) מסכן את ביטוח הרכב, ואת בעל הרכב עצמו, למקרה שאין ביטוח , אף בטעות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

רגע דני, אז בעצם כאשר בוחן רכב במוסך אומר לי שיש למוסך ביטוח ואין בעייה לבצע נסיעת "בדיקה" אחרי טיפול רציני הוא משקר כי לא שם שום לוחית "במבחן" ?

וליתר דיוק, כדי שזה יהיה ברור וחד משמעי: רכב שיוצא לנסיעת מבחן במסגרת טיפול במוסך, חייב בלוחית רישוי "במבחן" ?

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

מקרה מלפני שלושה חודשים ,

בחור שעובד שמוסך ב.מ.וו , החביא מפתחות של 330 קבריולט , ובלילה לקח אותה הוא וחבריו לנסיעה . בצער רב , הב.מ.וו לא חזר לבעליו. ועוד יותר מצער , גם הבחור לא חזר להוריו .

הוא עשה נהג במהירות מופרזת, איבד שליטה , ונכנס בעץ. חבריו נפצעו קשה , והוא נפטר !!!

זה היה ברמת ישי לפני כשלושה חודשים.

אני אנסה לחפש את הידיעה ..

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

• תוכן חדש...