Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גניבה עם חוצפה - מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לחבר שלי קרה מקרה מצער מאוד - גנבו לו את האוטו. שווי הרכב במחירון - 25000 ש''ח. משום מה ביטוח מקיף לא היה לו(אל תשאלו למה - אני לא יודע). גנבו אותו בלילה וביום למחרת הוא קיבל טלפון מבחור שהציע לו במבטא ערבי כבד עיסקה - 10000 שח תמורת האוטו. חוצפה לא מהעולם הזה. כמוכן השמיע אותו בחור איומים כלפי המשפחה של החבר שלי - אם הוא ילך למשטרה --- ודיבר ממש מלוכלך.

אני הצעתי לו (לחבר) בכל זאת לפנות למשטרה, אבל הוא השיב לי - "נו, ומה הם יעשו?" ובאמת ידוע שלא מחפשים מכוניות גנובות + הוא גם מסתכן - מי יודע מי זה המנייק הזה ומה הוא יכול לעשות?

לשלם לו? אבל איך נהיה בטוחים שהוא לא יגנוב את האוטו שוב? ואם הוא בכלל יחזיר אותו ובאיזה מצב?

לא לשלם ולא לפנות למשטרה? חבל, הלך 25K.

בטח הרצון הגדול ביותר זה לתפוס את הבן אלף הזה ולקרוע אותו - אבל זה עיניין של מקרה ומזל גם בשבילנו וגם בשביל המשטרה.

אז מה הייתם עושים?

תודה, מקס.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

חד משמעית - פונה למשטרה.

לא הייתי מסתפק בהגשת תלונה שתתויק, אלא מתעקש לראות קצין בכיר ולהבהיר לו כי ניתן לתפוס גנב וסחטן "על חם". מניסיוני עם ג'יפ שנגנב, המשטרה רואה את תפקידה במקרים אלו כיצרנית של אישור הגשת תלונה שאפשר להגיש לביטוח. לכן חשוב להתעקש על הפגישה האישית עם מישהו בכיר שיכול לקבל החלטות.

לא הייתי מתפתה להעביר לו כסף משתי סיבות:

1.כפי שציינת קיים סיכוי שלא יקבל בכ"ז את האוטו או שיחזור במצב לא טוב.

2. קיים סיכוי שהחבר יחזור במצב לא טוב.

נמרוד

פורסם

ובחיים - אבל בחיים! לא להסכים להפגש עם בן אדם כזה באיזור השטחים/קו התפר בלי ליווי משטרתי סמוי.

אנשים נרצחו ככה!

פורסם

להביא כמה אנשים בריאים, להעביר לו את הכסף לקחת את האוטו. לעקוב אחריו ואז לפוצץ ( מכות רצח כמובן ) שם את כולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

ואז להסגיר למשטרה...

איזה פנטזיה.... אבל אני לא רוצה להגיד לך מה לעשות.

אני אספר לך סיפור קטן...

ההורים של חבר שלי פעם הזמינו משטרה בלילה כי הפריעו להם לישון כמה טרקטורונים בשכונה שעשו הרבה רעש. כן, תפסו את אותם העבריינים, היו כאלה שנכלאו והיו כאלה שלא.

אחרי כמה חודשים פנצ'רו להם את כל הצמיגים בסכין, אחרי חודש שרפו את האוטו מול הבית. ואז איך שההוא יצא מהכלא ירו באבא שלו בשכונה. ( מזל היה שפגעו לו רק ברגל ) מאז הם עוברו דירות (השכרה ) מעיר לעיר עם מס' טלפון חסוי וכו'... היום הם כבר לא בארץ וממש לא רוצים לחזור.

זה סיפור אמיתי וממש מבקש לא לצחוק ולא להסתלבט. :?:(

פורסם

משטרה.

דיר בלאק - שלא יקחו אותו ל איזה חור בלוד או השד יודע איפה וגם יקחו את הכסף וגם יפוצצו לו את הפרצוף.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

שיטה זו (של גניבת רכב ונסיון מכירתו לבעלים+איומים) מוכרת לכל שוטר מתחיל.

כל מה שעליך לעשות (הוללאי וזה היה כל-כך כל כמו שזה נשמע) ללכת למשטרה, ולספר את הסיפור.

הנשטרה כבר תשלח במקומך מישהו סמוי לעשות את "עיסקת" ההחלפה עם הבחור...

בהצלחה.

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

• תוכן חדש...