Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אני יודע שהנושא רץ פה מלא פעמים.

אבל אנשים נופלים בפח אחד אחרי השני, אם ההודעה הזאת תציל מישהו אחר הנושא עשה את שלו!

אני כותב את הנושא מכיוון שחבר שלי שמע את הסט שלי והחליט לרכוש אחד, התחלנו לחפש לו, ובכל מקום ראיתי את הזיוף המדובר.

הדבר עבר כל גבול, שהחלנו למקום שהיינו בטוחים ששם זה לא יקרה, חנות שמציגה את פוקל כחברת הדגל שלה, כל החנות רק פוקל, ששאלנו, הם אמרו שהם מביאים רק מהיבואן הרישמי, שביקשנו לראות את הסט שאנחנו כל כך רוצים לרכוש, ראינו שחור.

עוד זיוף, וזה בחנות שטוענת ליבוא מהיבואן הרישמי, שכל חובב פוקל שנכנס אליה מתאהב (פוקל בכל מקום).

הינה כמה שרשורים שבהם דובר על הזיופים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=175252

* שימו לב לדבריו של דני, בקשר למספר סידורי.

עוד נושא שמדובר בו על השינויים בין הזיוף למקור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=195810

למי שרוצה ללמוד את כל ההבדלים בין הזיוף למקור שיקרה את הנושא הנ"ל טוב טוב. מדובר שם על כל ההבדלים בין הזיוף למקור.

אני יוסיף דבר אחרון שאני מקווה שיעזור, תמונה של המקורי (של האריזה):

e0014082_207980.jpg

תמונה של הזיוף (האריזה) :

no40kjtejmqx.jpg

* אני יוסיף פה היתנצלות על כל שסוב עולה נושא על הזיוף הנ"ל, פשוט שעמדתי בחנות שהכי לא האמנתי שגם שם יהיה את הזיוף, ואני רואה אותו מולי, הבנתי שהם בכל מקום, ושפשוט כל אחד שאין לו את הידע הדרוש יפול בפח בלי בעיה.

פורסם

בוא נגיד שאם היו מזייפים כסף כמו שזייפו את הקופסא

הרבה אנשים היו משחקים במונופול

ביזיון לתעשיית הזיופים!

לפחות תעשו משהו דומה... שנתבלבל... :mm_cool:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אשכרה מגיפה.

אני חושב שכדאי לעשות רשימה של כל המקומות שמוכרים זיופים.

מי שרואה זיוף שיכתוב איפה הוא חושב שהוא ראה זיוף. שאנשים ידעו להיזהר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

המלצה שלי, כל מי שמחפש לקנות סט קומפוננט של החברה פוקל, שהילך אך ורק ליבואן.

לא אמור להיות להם זיופים, אחריות לשנה ואתה בראש שקט.

כמו שכולם אומרים פה, "בסוף הזול יוצא יקר".

מקס.

פורסם

הדבר עבר כל גבול, שהחלנו למקום שהיינו בטוחים ששם זה לא יקרה, חנות שמציגה את פוקל כחברת הדגל שלה, כל החנות רק פוקל, ששאלנו, הם אמרו שהם מביאים רק מהיבואן הרישמי, שביקשנו לראות את הסט שאנחנו כל כך רוצים לרכוש, ראינו שחור.

עוד זיוף, וזה בחנות שטוענת ליבוא מהיבואן הרישמי, שכל חובב פוקל שנכנס אליה מתאהב (פוקל בכל מקום).

מקס, שים לב למה שהוא רשם. "זו חנות שטוענת ליבוא מהיבואן הרישמי". נכון, את זה אולי אי אפשר לדעת רק מדיבורים (שהם מביאים את הציוד מהיבואן הרישמי), אבל אם ואכן באמת אותה חנות מביאה את הסטים שלה מהיבואן הרישמי, אז אנחנו "קצת" בבעיה :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
זה לא דוגמא התמונות האלא , זה שני סטים שונים של הסדרה האחד K2P והשני KP אבל המספר הסידורי הוא המפתח !

חבל שאנשים יקראו תתגובה שלך ויתבלבלו.

התמונות שמוצגות שם הן תמונה אחת של סט מקורי של K2P.

השניה של זיוף 100% לסט שנקרא KPS, ובארץ מוכרים אותו כK2P.

במהלך החיפושים שלנו אחרי הסט פגשנו בהרבה זיופים, כמובן שאחר כך שראו שאנחנו לא טיפשים שיפלו בפח ויקנו זיוף, הציעו לנו את הסט המקורי, ויש מקומות, שנתנו לנו תרוצים מפה עד להודעה חדשה.

אהוב עלי היה:

"תקשיב, אני עובד עם פוקל הרבה מאוד שנים, יש שני גרסאות של הסט הזה, אחד שווק לאירופה והשני לשאר העולם (במילים המדוייקות האלה!) - הגרסא של אירופה עם הכנוס הכסוף, השניה היא בלי" (:

פורסם
חבל שאנשים יקראו תתגובה שלך ויתבלבלו.

התמונות שמוצגות שם הן תמונה אחת של סט מקורי של K2P.

השניה של זיוף 100% לסט שנקרא KPS, ובארץ מוכרים אותו כK2P.

אתה דיי צודק אבל בוא נעשה סדר:

כל הסדרה עם מיברנה צהובה נקראת k2 power

בתוך הסדרה הנ"ל יש 2 דגמים

*165 kps

http://www.focal-america.com/

והשני

*165 k2p

http://www.focal-america.com/

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

• תוכן חדש...