Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיקו הירבונן הספיק ממש לפני ראלי מקסיקו לבלות 30 ק"מ של שבילי עפר בחברת אחת ממכוניות הראלי המלהיבות ביותר שיוצרו עד היום ובוודאי שאחת מהמוצלחות שבהן.

הכוונה שלי היא כמובן הפורד אסקורט MK2 בעלת ההנאה האחורית .

הירבונן בחן את הרכב במסגרת כתבה ל-MOTORING NEWS לרגל 40 שנות אסקורט ונהנה לנהוג כשרגל ימין היא זו שבעצם משמשת כהגה של הרכב.

הירבונן אמר בסוף האימון שבפוקוס שלו תמיד הוא משתדל לא להיכנס להיגוי יתרוסחיפות כוח ואילו עם האסקורט רק כך ניתן לשלוט ברכב בצורה נכונה ומהירה.

ביחד עם הירבונן היה גם ביורן ולדגרד, אלוף העולם בראלי לשנת 1979, שזכה באליפות עם אותה המכונית.

הירבונן אמר כי היה מוכן להחליף את הדירה שלו בפינלנד תמורת המכונית הזו.

080305_hirvonen.jpg

למי שלא יודע זו גם מכונית החלומות שלי, אני צנוע, רק את שלי אני רוצה בצבעי רוטמנס של ארי ואטנן.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שלום לכולם

דובי המכוניות האלו מאוד פופולריות פה בסקנדנביה ומתחרות בקבוצת (NATIONAL) ועד לפני כמה שנים הן עמדו בהתחרות עד שנכנסו כל הBMW M3 ויתר המכונים עם 300 כוחות סוס. במידה ואתה מחפש אחת שלח מסר:roll:.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

חשבתי כבר לפי הכותרת שזו המכונית שלך... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

דובי המכוניות האלו מאוד פופולריות פה בסקנדנביה ומתחרות בקבוצת (NATIONAL) ועד לפני כמה שנים הן עמדו בהתחרות עד שנכנסו כל הBMW M3 ויתר המכונים עם 300 כוחות סוס.

שכיום מהוות מכוניות "חלום" של דור אחר 8)

פורסם

B-TON

במידה ומישהו ירצה מכונית שכזו לא תהיה לו בעיה למצוא אותן פה, כיום הן הפכו אותן למכניות שמתחרות בעליה בהרים והן מתחרות יפה מאוד נגד הפולסואגן חיפושית, הvolvo, הפיזו 309 ואופל אסקונה.

המשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

אנחנו נמשיך לנהוג בזהירות

תגיד זלמן מה שלום הכוכב שלך היום "הוליווד":-D? (פטר סולברג)

תגיד זלמן איך הוא מתרץ את כשלונותיו בתקופה האחרונה?

יש משהו כתוב בעיתונות הנורבגית?

אתה יודע שסולברג בפעם האחרונה שניצח היה ב2004- ?

מה קורה אצליכם שם?

:shock:

שבת שלום

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

שבת שלום לכולם

דנייייי:snipersmi

ואכן כן פטר בתקופה של הסברים גם פה מה לעשות הכסף לא ממש חשוב כרגע. לדעת מומחים בתחום הוא חייב להתחיל להראות תוצאות. לדעתי דני הבן אדם צריך ולחזור לנצח פעם או פעמיים והוא יחזור למה שהוא באמת. אני מקווה מאוד שזה יקרה ואתה ודובי תוכלו את הסומבררו שלי ממקסיקו:lol::brickwall:

המשיכו לנהוג בזהירות ולא בסובארו STI:ok: זלמן

פורסם

דני

מקסיקו 2005 ולא 2004 היה הנצחון האחרון של פטר סולברג אבל זה לא ממש חשוב כי זה היה באמת מזמן, אגב, אני וגם סולברג עצמו, לא מחשיב את הנצחון שבראלי ווילס 2005 שהסתיים כזכור בנסיבות טראגיות עם מותו של מייקל פארק, הנווט של מרקו מרטין ולואב שהוביל בראלי פשוט ויתר כי לא רצה לזכות באליפות עם ניצחון בראלי עצוב שכזה.

אז חזרנו למקסיקו 2005.

מאז ועד סיום עונת 2007 הוא פרש 13 פעמים !!! וזה המון .

זלמן

באמת מעניין איך הוא מסביר את חוסר היכולת שלו לנפק תוצאות , לעומת כריס אטקינסון שהצליח כבר בשני מרוצים להגיע לפודיום.

עד היום ההסבר, שלא נגיד תרוץ...שהסובארו לא משהו, אבל הנהג האוסטרלי הוכיח כי הקשישה עדיין נוסעת ואפילו טוב ויותר מזה, הוא הצליח בשני סוגי ראלי שונים מאד אחד מהשני- מונטה-קרלו ומקסיקו.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שלום

דובי פטר פתח את ראלי מקסיקו מצוין, הרבה יותר טוב מחברו לקבוצה, היתה לו בעית ברקסים בשלבים המוקדמים והבעיה הזו חוזרת על עצמה גם אצלו וגם לשותף שלו לקבוצה כבר שנתיים. נראה לי שכל פעם שמופיעה בעיה באוטו של פטר הוא מאבד ריכוז ואז גם הבעיות האחרות מופיעות. אני מקווה מאוד שהם כבר יגיעו עם האוטו החדש שלהם ואז אוכל לשפוט אם זה האוטו, או הנהג.

בברכה זלמן

פורסם

עזוב אותך זלמן רק תירוצים יש לך:-P

בוא תתחיל להוריד חומר על מיקלסון זה העתיד

את פטר סולברג נשלח להוליווד עם מאיה בוסקילה:-D

שבת שלום לך בנכר

דני

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...