Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישבתי לי וחשבתי, איזה משחק קטן וחביב אוכל להתקין במחשב במשרד לשעות מתות?

ובכן, נוסטלגיה קטנה היא הוורמס 2 אני זוכר שהיה את ארמגדון ואת world party

חיפשתי לי בגוגל אתרים שונים ומשונים להורדת המשחק בחינם אך ללא תוצאה, פניתי את האימיול וכל מה שהצלחתי להוריד פשוט לא עובד מסיבות כאלה ואחרות.

אני צריך לינק להורדה של המשחק, אבל לא החדש ה3D הוא לא משהו בכלל.

אימיול, טורנט, ישיר. הכל הולך.

תודה רבה, ויטלי.

GS300.

פורסם
מצטרף בשמחה לבקשה !

WORMS 1 או 2

ארמגדון לא עובד בויסטה :(

אז למה ניראה לך ש 1 ו-2 יעבדו?

בכלל, לויסטה יש פקודה מאוד שימושית - format c:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפי מה ששמעתי WWP או Worms World Party לא עובד גם ב XP.

למי שיש סימביאן יש את המשחק למכשיר הסלולרי.

פורסם

חברה מה נסגר איתכם ?

תתחילו לעבוד עם חיפוש בגוגל =) שניר ממך לא הייתי מצפה לכזה מצב .

חיפוש קטן בגוגל יביא אותכם על בטוח לאתר FXP , שבו יש ימבה הורדות של משחקים סרטים וכל שאר הירקות .

יאללה תהנו =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אגב זה לא באנגלית אם זה משנה למישהו. זה בגרמנית או משהו דומה

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...