Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד, אבל באמת נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לרכוש מחשב נייד קל משקל (מקסימום 1.5 ק"ג) לצורך הנסיעות שלי בחו"ל.

הדרישות שלי בענייני חומרה ותכנה הן מזעריות (אופיס ואינטרנט, בלי משחקים או גרפיקה וכו').

מאידך הוא חייב להיות עמיד בטילטולים ואמין.

לא אכפת לי משומש מדור קודם (חסכון של אלפי שקלים). עד כה היה לי שארפ מגוייר אבל הוא נפח את נשמתו...

נתקלתי בכמה הצעות כמו טושיבה, IBM מדגמי X, מחשבי DELL וכו' ובקיצור הלכתי קצת לאיבוד.

האם תוכלו לחוות דיעה מנסיון?

תודה

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום בני,

המבחר עצום! ראשית אתה צריך להגדיר לך תקציב. אם הוא לא שיקול הייתי מחכה מספר ימים שיצא thinkpad x300. התענוג יעלה 2400-3000$ (בארה"ב). בתקציב זעום הייתי מציע לך את ה-EEE של ASUS. אבל בעצם אתה צריך להגדיר לך מהו גודל המסך הרצוי. בכל מקרה בטווח המשקל שלך עד 12 אינץ, עם שני חריגים - X300 ו-macbook air אבל זה כבר סיפור אחר.

אם אתה רוצה יד שניה אז לנובו מסדרת X מאוד מומלצים וגם סוני vaio אך אין הרבה בארץ...

הצלחת לבלבל גם אותי...

פורסם

תודה לשניכם..גם אני מבולבל (אחרת לא הייתי שואל).

תודה על העצה לקנות מחשב שרק יצא לשוק אבל זה לא כל כך בשבילי...אני מעוניין במחשב שרץ כבר בשוק ורצוי מאנשים שיש או היה להם.

המחשב הוא רק לנסיעות כי יש לי בבית ובעבודה שתי מפלצות נייחות (ותבינו שאני לא כל כך אוהב את העניין.) לכן משהו משומש בכ 3000 ש"ח יספק אותי (מינימום זכרון פנימי של חצי מגה).

האסוס ממש חמוד, תודה על ההפנייה אליו. יש מישהו שכבר עבד עליו?

תודה

בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

הEEE הוא לא בדיוק חדש בשוק.

הוא יצא לפני כחצי שנה (שזה בערך חצי מאורך חיים של מוצר בתחום הזה) בארה"ב ובמזרח.

הביקורות עליו מצויינות!

והוא נמכר עכשיו דרך בזק במסגרת מבצע לADSL במחיר יותר זול ממה שמוכרים בארה"ב (ולמיטב ידיעתי, זאת הדרך היחידה לקנות אותו בארץ).

מומלץ בהחלט!

אני כבר הזמנתי 8)

בהצלחה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ה-EEE, פרט לכך שיגרום לכם להתחייב לשנתיים לבזק במחיר לא הכי משתלם ייתן לכם:

1. מעבד אינטל סלרון.

2. 512 מ"ב זיכרון פנימי.

3. 4 ג'יגה-בייט זכרון מבוסס פלאש.

כלומר, ביצועים בערך של פאלם.

אני לא יודע בשביל מה אתה בדיוק צריך את המחשב, אבל תחשוב טוב.

פורסם

כמו שאמרו קודמי ואני ינסה לחדד את זה טיפה אני חושב שאתה צריך להתמקד רק על מחשבי IBM\לנובו חדשים או משומשים... יש כמה סיבות לזה אבל עיקרית היא מחשבים מאוד אמינים ונוחים.

לרוב הם יענו לך על כל הדרישות במחיר קצת יקר אבל אין מצב גדול שאחרי הקניה לא תהייה מרוצה.

הסוני יקרים ללא כל הגיון וגם איכות החומרים שם מפוקפקת, כל פעם שבחברה של ההורים שלי או אבא שלי אישית קונה מחשב שלהם יש בעיות באיכות החומרים למשל במחשב האחרון של אבא שלי שעלה בסביבות ה2500 דולר בארה"ב נשברו הנועלים של המסך כי הם היו מפלסטיק זול!

אז כן יש להם עיצוב הרבה יותר יפה מהIBM אין בכלל מה להתווכח אבל אם זה לעבודה נטו בלי הפוזה IBM זה מכונת עבודה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

מלנובו הייתי מתרחק. DELL עדיפים בהרבה.

אני לא יודע למה הביקורת הכלכך קטלנית נגד הEEE של אסוס.

יצא לי לשחק בו קצת לפני כמה חודשים - והוא נראה מכשיר סבבה.

בעלות הנמוכה שלו, אני בספק אם אפשר למצוא לו מתחרה חדש מהקופסא.

ביצועים של פאלם?

למה צריך איזה מחשב על עם 4 ליבות בשביל להריץ אופיס ולגלוש באינטרנט ?

Reviews:

Read -- CNET (7.5 out of 10: "... a near perfect choice for a highly portable second or backup laptop.")

Read -- PC Magazine (4 out of 5: "Ample software and a substantial feature set that's well worth the money")

Read -- TrustedReviews (9 out of 10: "The natural successor to likes of the Psion Series 5 and netBook."

Read -- NotebookReview Eee PC Tweak Guide ("This little machine was as powerful as notebooks four to five times its price.")

it doesn't sound so bad

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בני,

אני לא ממליץ לך על הEEE ולא על IBM או סוני ואיו.

החברה פה הלכו לשני קיצונים שונים.

IBM וסוני ואיו הם מחשבים (סדרת הX הקטנה של IBM וכל הסוני) יקרים ללא כל הצדקה, מכשירים שמחירם מתחיל ב8,000 ש"ח (הזולים והפשוטים ביותר) חדשים, ויכולים להגיע גם ל21,000 ש"ח.

האסוס EEE הוא מכשיר חמוד מאד ומבחינת ניידות הוא מצויין, אך לא יכול לספק את הדרישות של ווינדוס 95 אז מחשב טוב לא ממש יהיה לך.

אני ממליץ לחפש משהו באמצע, קיימות כמה אלטרנטיבות (בתחום הגבוהה יש את ה Dell XPS ובתחום הנמוך מחשבים של חברות כגון MSI וGIGABYTE).

מצ"ב מחשבים שכדאי לך לבדוק:

Gigabyte W251U

Gigabyte U60

Dell XPS M1330

אם אתה עדיין מסתבך אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ואני אעזור לך.

נ.ב

בחיים, אבל בחיים אל תקנה מחשב יד שניה (זוהי הטעות הגדולה ביותר שניתן לעשות [מניסיון])

בברכה,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

נאור, בתור אחד מהחבר'ה אני מסכים איתך שהלכנו לקצוות.

אבל אני לא מסכים איתך שיש להתרחק ממחשב משומש.

בני, באמת הלנובו והסוני יקרים ועושה רושם שאין לך צורך בהם.

אם ה EEE לא עונה על דרישותך הייתי ממליץ על מחשב משומש כדוגמת DELL M750. מחשב מצויין מנסיון של חבר !

לאותו חבר יש כעת XPS M1330 והוא מאוד מרוצה מביצועיו אך אינו נייד מספיק. הוא גדול וכבד בהשוואה למחשבי ה 12 אינץ' כדוגמת X61.

פורסם

אחרי נסיון של 4 חודשים עם THINKPAD X61s , אני ממליץ בחום ללכת על DELL- סדרת ה XPS או הD430 הקטן.

סדרה X היא לא מה שהיתה פעם, האיכות נמוכה, והבעיות / באגים רבים.

יחסית למחיר: אכזבה.

כל שאר המחשבים = צעצועים.

אופציה נוספת: לנסות לקנות בחו"ל את אחד הדגמים הקלים של SONY VAIO, שמתומחר בארץ בצורה שערורייתית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני כאן עם הבחור של הEEE!

הרי הדרישה הייתה למחשב קל (900 גרם כאמור) שהייעוד המרכזי שלו הוא עבודה עם מסמכים וקצת אינטרנט.ֿ

התנסתי בEEE של בחור מהלימודים אצלי והוא נראה ממש חמוד..! מעבר לעניין המחיר הכמעט שעוררייתי (כ1400 ש"ח) הוא מספק את הסחורה למי שהדרישות שלו הם ניידות, עבודה עם מסמכים פשוטים וגלישה קלה באינטרנט במחיר נמוך.

לא חושב שתמצא לו מתחרה כלשהוא WHATSOEVER שיוכל להתחרות איתו באיזור המחיר הזה על אחת כמה וכמה כחדש.

אישית, אם אין לך כל שימוש וצורך במעבד חזק יותר, יותר זכרון (שד"א ניתן להשתמש בדיסקאונקיי ודומיו להרחבה באיי) ויותר הרדיסק אל "תבזבז" את הכסף על מחשב ישן (יד שנייה) וכד'.

בהצלחה,

אבי.

פורסם

תודה על ההתיחסות והתגובות

כשדיברתי על סידרה X של אי בי אמ, התכוונתי למה שהיה פעם, למשומש מדגם X31. האם גם הוא לא מה שהיה פעם?

האסוס יותר ויותר מוצא חן בעיני למרות שאינני יודע מאיפה נלקח המחיר של 1400 ש"ח. אני ראיתי ברשת אותו במחיר של 2300 וצפונה. האם תוכל להאיר את עיני איפה יש ב 1400?

אינני צריך בנסיעות יותר מ 4 - 8 מגה שטח דיסק ואת זה ניתן להשיג על ידי הכנסת כרטיס זכרון...

פורסם

ה-ASUS להזכירך, עם מסך 7" בלבד נמכר בדיל טוב יחסית דרך בזק, כולל מערכת הפעלה XP ואפשרות לשדרוג הזיכרון.

http://www.bezeq.co.il//Cultures/he-IL/Bezeq/Sales/minilaptop/minilaptop.html

הקונץ' הוא שוב - התחייבות לשנתיים לADSL במחיר לא הכי אטרקטיבי שניתן.

למה אתה לא קונה משהו בחו"ל?

• תוכן חדש...